micro sd kartları, nand flash dahili hafızalara neredeyse tercih edilebilir yaptınız..."en büyük avantaj, adaletsizlik" bunlar sıkıntılı cümleler. google pure telefonlar ve iphone kendi keyfine dahili nand flash kullanıyor dimi ? harici hafızayı avantaj olarak nitelendirirken dezavantajlarından da bahsederseniz, sizi izleyen binlerce insan daha iyi bilgilenecektir.
1- micro sd eki ile pil kullanımını arttırıyorsunuz. 2- telefonun dahili hafızası kadar hızlı değiller. resimlerinize bakarken, program install ve load süreleri. 3- usb olarak tak çıkarlar sırasında çökme riskleri. 4- çok önemli olmasada, bilgisayardaki gibi 2 disk kullanımı gibi uğraşma dertleri.
saçmalamışsınız.Dahili hafıza hiç bir zaman avantaj olmadı.Mikro sd kartlarda gayet hızlı ayrıca...iphone gibi cihazların neden dahili hafıza kullandıklarını arasındaki fiyat farklarından anlayabilirsin.Tamamen para tuzağı...Ayrıca resim gibi şeylere bakarken şimdiye kadar hafıza kartlarında hiç bir sorunda yaşamadım.yani şöyle örnek göstereyim.Hafıza kartından gerek video gerekse fotoğraf açmak benim hdd deki herhangi bir video resim açmaktan bir farkı yok bilgisayarda...telefondada böyle bir fark yok.Mevcut hızlar 1080p video çekiminden oynatmaya ve gösteremeye gayet yeterliler...fiyat avantajını ve özgürlüğünü saymıyorum bile....
günümüzde dahili sabit hafıza ve sabit bataryanın dezantaj olduğu artık biliniyor.kendi açımdan konuşmak gerekirse bu 2 özelliğin olmadığı cihazı hayatta almam...
harici hafızayı avantaj olarak nitelendirirken dezavantajlarından da bahsederseniz, sizi izleyen binlerce insan daha iyi bilgilenecektir.
Sağdaki adam sürekli bilgisayara bakması rahatsız edici... O kadar baktı da ne oldu? Ekranından birşeyler mi acil okuyacaktı?..
Desen ki konuşmas metni ekrandan okuyor? Tamam da dinlerde bile ekrana bakıyorsa ne alaka demezler mi?
Ufak bir ayrıntıdan bahsetmek istedim...
Gündem iyi dolu dolu bu hafta Mobilite'de.. :) Haberlere değinicek olursam ;telefonun sağlamlığını çivi çakarak belirleyen gösteriş sevdalısı zihniyetlere çok güldüm :) Ancak yinede akıllarda kalıyor etkileyici bir yötem. Bunun yanında Samsung'un yine eline her adımda olduğu gibi burada da "CSR" adlı hizmet kuruluşunu alarak ileriye yönelik atılımları için kendine bir + yada - puan kazandırdı ileride görücez..
-Acer'ın çıkaracağı çift sim kartlı akıllı telefonun özellikle tasarımını beğendim, 4.3"lik bir ekran oldukça tatmin edici, ve fiyatı ilede rekabetçi bir telefon..
-Akıllı saatler konusunda iyi bir atılım olmuş durumda. Şuan için hayallerimizin süper hızlı bilgisayar saatleri değil :) Ancak ileride çokdaha iyi tasarımlara, çözümlere ulaşacağı zate yapılan bu hamlede çok rahat görülüyor.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme