Şimdi Ara

Mobilite: Android göklerde, Galaxy S III 64GB, konsol seviyesinde mobil grafik ve daha fazlası... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
12.407
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • s3'ün tasarımı boyut konusunda fayda sağlıyor, s2den daha ufak "hissettiriyor", gerçekte öyle olmasa da. tek can sıkıcı şeyi bence home tuşunun fiziksel olması.

şu telefonların hafızalarını da ufak tutmalarına sinir oluyorum. madem 2-3 dolar fark var koyun 128gb falan yav. emin olsunlar doldururum ben.
  • ve diğer özellikleri fark yaratacak cinsten değil...

• bide kameraya bakmasaniz arada goz ucuyla ... rahatsiz oluyor insan ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: chatlaxs

Videonun sonunda hata var samirim hdd yerine ssd kullanmanin yakit tasarrufu sagladigi soyleniyor onu anlatirmisin diyor tekrar bastan boyutlari anlatmaya geciyor bendemi sorun var 2 kere actim gene ayni

Aynı paranoyayı ben de yaşadım, acaba beyin mi loop a girdi video mu diye 2. defa baktım.

• erdi uçma erdi... 20-30 dolara 8 gb micro sd kart mı olur?

• arkadaş videoyu hiç izlemeden mi yayınladınız. erdi hdd yerine ssd kullanımı yakıt tasarrufu sağlıyor bunu enderin açıklamasını istiyor ender baştan teknik özelliklere geçiyor az daha zorlasa s3 konusuna geri dönecek.

• bu adamların her işi böyle zaten hep baştan savma
  • gigabayt nedir erdi Allah aşkına bi düzgün oku şu kelimeyi!

• quote:

Orijinalden alıntı: batuta

gigabayt nedir erdi Allah aşkına bi düzgün oku şu kelimeyi!

Hem çevirisine, hem okunuşuna bu linkten ulaşabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi musAKka -- 19 Temmuz 2012; 10:17:06 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: musAKka

quote:

mesud oldum, müteşekkirim
  • ''Telefonla çivi çaktım diye arkadaşlarınıza hava atmak isteyebilirsiniz'' :D

• nexusss ne zaman gelicek ??

• quote:

quote:

google translate bir referans değil onun okunuşu doğru gigıbayt tarzı bişey c'li değil yani
    bende sizinki gibi biliyordum
  • quote:

Orijinalden alıntı: vitor reis

quote:

quote:

google translate bir referans değil onun okunuşu doğru gigıbayt tarzı bişey c'li değil yani
    bende sizinki gibi biliyordum

Zaten İngilizce okunuşu çok önemli değil, çünkü program İngilizce değil. Kelimenin Türkçe karşılığı "gigabayt" tır ve haliyle yazıldığı gibi okunur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi musAKka -- 19 Temmuz 2012; 13:04:25 >

• Mobilite Herzamanki Gibi Cok Güzel Fakat Şu Nexus 7 yi bi inceleyin artık :(

ipad mini yimi beklesem nexus 7 mi alsam diye ortada kaldım :(

• Tv konsolu falan mı ne konsolu...
  • quote:

Orijinalden alıntı: MacGyver.

erdi uçma erdi... 20-30 dolara 8 gb micro sd kart mı olur?

32GB alıyorum o paraya.
  • micro sd kartları, nand flash dahili hafızalara neredeyse tercih edilebilir yaptınız..."en büyük avantaj, adaletsizlik" bunlar sıkıntılı cümleler. google pure telefonlar ve iphone kendi keyfine dahili nand flash kullanıyor dimi ? harici hafızayı avantaj olarak nitelendirirken dezavantajlarından da bahsederseniz, sizi izleyen binlerce insan daha iyi bilgilenecektir.

1- micro sd eki ile pil kullanımını arttırıyorsunuz.
    2- telefonun dahili hafızası kadar hızlı değiller. resimlerinize bakarken, program install ve load süreleri.
    3- usb olarak tak çıkarlar sırasında çökme riskleri.
    4- çok önemli olmasada, bilgisayardaki gibi 2 disk kullanımı gibi uğraşma dertleri.

• quote:

Orijinalden alıntı: santanio

2- telefonun dahili hafızası kadar hızlı değiller. resimlerinize bakarken, program install ve load süreleri.

class 10 kartlar var. onların dahili hafıza kadar hız sağladığını tahmin ediyorum. dahili hafızaların çıktığı hız ne ki?
  • bakalım ilerleyen zaman nelere gebe olacak bakalımmmm

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.