Şimdi Ara

Mobilite: Apple'ın yeni mağazasında başımıza gelenler ve dahası... (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
443
Cevap
20
Favori
15.361
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çok terbiyesizler. Bu kibir bir çok firmayı daha önce bitirdi. Bakın nokia diye bir firma bile kalmadı artık. Gün gelir sizde gidersiniz bu kibirle devam etmeye devam ederseniz. Bu site ergenlerin olduğu kadar teknoloji gurularınında yoğun takip ettiği bir site. Çok şey kaybettirir size ...

• Forum editorlerinin sponsor firmalardan aldiklari paralari, sponsor olmayan rakip firmalari nasil batirip, parasini yedikleri firmalari nasil iyi tanittiklarini yazmistim. Butun mesajlarim silinmis konudan. Hatta "mesajiniz silindi" uyarisi bile gonderilmemis. Zaten herkes yolunu bulmus, siz aynen devam edin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: denizfeneri

Hocam video nun ilk 10 dakikasını sizi tanımayan insanlara sadece ses olarak dinlettirin emin olun ikramlar için hiç de "olsa iyi olurdu" düşündüğünüz anlamını çıkarmayacaklardır. Sizin hala oto yıkamacıdan çay teklifi bekliyor olmanız sizinle bu konuda hiç anlaşamayacağımızın bir göstergesidir. Ben biliyorum ki hala "misafir umduğunu değil bulduğunu yer" bulamadığını da dillendirmek ayıptır. Ben bu forumun yıllardır bir okuyucusuyum, başka forumlara da üyeyim o forumlardan bazıları üyeliğimin 5. yılında, bazıları 10. yılında bana logolu kupa, loolu kalem, logolu mouse pad vs. göndermişlerdir. Ama ben şu düşünceye hiç kapılmadım "donanım habere bak binlerce online kullanıcısı var onlarca reklam vereni var ulan kaç senelik üyeyim bir çöp bile göndermedi" . Şimdi ben oturup forumları karşılaştıran bir viddeo hazırlayayım yanımda da bir arkadaş donanımhabere kupa kalem vermedi diye söyleneyim de söyleneyim.

Bu tarza en çok paparazzi diye adlandırılan magazin gazeteciliğini icra edenlerin sahip olduğunu düşünüyorum; Engin GÜNAYDIN bardan çıkar, üzerinde günlük kıyafetleri vardır şapkasını takar tüm paprazziler toplanır ona bir sürü soru sorar ama hiçbirine cevap alamazlar. Beklediklerini almayınca onadan malzeme bulamayınca sinirlenirler ama ertesi gün haberler Engin beyden hiçbir haber değeri olmasa da bahsederler " Üzerindeki pejmürde kıyafeti ve iğrenç yeşil montu ile engin bey sarhoş olduğundan (aslında suratındaki kamera ışıklarından) yolda yürümekte zorlanıyordu, yine herzaman ki gibi askiliği üzerindeydi." . Eser Yenenler durur cevap verir espiri yapar malzeme verir ertesi gün de basında "Türkiye nin en iyi genç komedyeni" diye bahsedilmeyi hak eder.

Ben onların sizin gazeteciliğinize olan saygısızlıklarından dolayı hata yaptıklarını her yorumumda yazdım. Belki siz dünyanın en iyi niyetli basın mensubusunuz. Benim tüm söylemek istediğim şey siz bu videoda ikram vs den bahsedince yukarıda verdiğim örnekteki magazin gazetecileri gibi gözüktünüz gözüme. Ben ilk defa sizinle bu videonuzdan tanıştım, belki kalan hayatımda sizin yaptığınız yorumlardan çok şey öğrenip birçok hatalı ürünü almaktan kurtulacaktım ama şu dakikadan sonra sakil bir magazinci gibi kalacaksınız aklımda ve videolarınızı takip etmeyi düşünmüyorum. Beni kaybetmekle hiç birşey kaybetmezsiniz ama bu uslupla benden daha çoğunu kaybedersiniz. Anlatmak istediğim sadece buydu. Teşbihde hata olmaz her ne dilimiz sürçtüyse affedin. Saygılarımla...

mantikli yazmissin.. dh de 8. yilim hala bi hediye bi sey goremedik

• Ben bu videoyu neden gormemisim. Eve gidince izliyeyim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sanki ilk defa yaptığınız şey. Daha önce defalarca kez yaptığınız, Alışık olduğunuz bir şey...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Apple Türkiye'nin yaptığı büyük terbiyesizlik gerçekten, bana daha çok "kraldan çok kralcı" olayı gibi geldi. Ayrıca "biz ürünlerimizi her türlü satarız" şımarıklığı da söz konusu..
  • Asla Apple almam nexus varken hele hele

• quote:

Orijinalden alıntı: seyffullah

Asla Apple almam nexus varken hele hele

Nexus bir marka değildir. Apple iPhone veya LG Nexus diye belirtirseniz sevinirim. Yanlış anlaşılma olmasın.

• quote:

Orijinalden alıntı: Suzumiya Haruhi

quote:

Nexus bir marka değildir. Apple iPhone veya LG Nexus diye belirtirseniz sevinirim. Yanlış anlaşılma olmasın.

hocam aslında bu tip teknoloji ile ilgilenenler anladılar benim dediğimi apple da kullandım samsung da htc de ama saf android nexus serisi üreticisi farketmez yani google un telefonları şu an 4.4 serisinde akıyor bir kere donma takılma yaşamadım 5.0 lollipop gelince inşallah daha iyi olacak deniyor hocam.
  • quote:

quote:

Nexus aslında bir markadır. Sadece LG değil, Motorola ve HTC de Nexus programında cihaz üretiyor. Nexus bir cihadan öte bir cihaz programının markası denilebilir. Keza en güncel model olan Nexus 6 cihaz Motorola tarafından üretilmiştir. Bir önceki model Nexus 5 ise LG. Yani LG Nexus demek yanlış olacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TahliyeBorusu

quote:

quote:

Nexus aslında bir markadır. Sadece LG değil, Motorola ve HTC de Nexus programında cihaz üretiyor. Nexus bir cihadan öte bir cihaz programının markası denilebilir. Keza en güncel model olan Nexus 6 cihaz Motorola tarafından üretilmiştir. Bir önceki model Nexus 5 ise LG. Yani LG Nexus demek yanlış olacaktır.

Ben o örnekleri öylesine verdim. LG markadır, Motorola markadır, ne bileyim samsung markadır ama nexus markanın ürünüdür. Apple bilişim markasıyken sadece nexus deyip markayla türü karşılaştırmak saçma olur. Appleın bilgisayardan telefona birçok ürünü var. En azından iPhone diye belirtilsin.

• Abi uraşmayın şu elmalarla armutlarla reklamını da yapmayın bunlardan bi cacık olmaz aynı tas aynı hamam aynı artizlik bir sürü marka var elmaya armutamu kaldık yahu sizde karşı propaganda yapın bir sürü seçeneği var bu ürünlerin Türkiyede tekelleştirmeyelim bu ürünleri alternatifler gösterelim sinirlendiğinize değmez sen DH gibi Türkiyede pc mobil cihazlar konusu dendimi akla ilk gelen sitelerden birisin sana bunu yapıosa sende tepkini koy bnm 10000 tl paramda olsa gider apple almam artık bu olayı gördükten sonra

• Video sahibini destekliyorum ayıp etmişler. Ayrıca fanboylar insanı markadan soğutuyor. Şöyle oturup ağız tadıyla bir Windows - Mac OS tartışması yapamıyorum mesela çünkü bu fanboylar yüzünden karşındaki insan senin teknik tartışmalardan zevk aldığın için tartıştığını değilde, fanboy olduğunu düşünüyor. O yüzden sen ne kadar mantıklı şekilde tartışıyor olursan ol, fanboy oluyorsun. Ayrıca stabilite kalite vs. gibi klişe laflar bayram harçlığıyla iphone almış Android düşmanı ama Windows kullanıcısı fanboylar tarafından ezberlenmiş ve sürekli tekrar ediliyor. Başkalarının aptallığı yüzünden damgalanmış oluyorsun. Benim tüm cihazlarım bilgisayar, tablet, telefon hepsi apple marka ama dün birine 500 TL ye çöp donanım alma (Çıkalı 3 sene olmuş apple cihazını hala satıyorlar) o fiyata işlemcisi 2 kat güçlü Nexus daha iyi dedim diye beni bile android fanı yaptılar. Yani demek istediğim öncelikle bilinçli Apple kullanıcısını fanboydan ayırmanız lazım herkese fanboy muamelesi yapmamanızı rica ediyorum. Apple Store konusunda da benim şehrimde yok ama olsa da artık gitmem. Çünkü bundan başka bir video daha gördüm müşterilerle kavga ediyorlardı. Müşteriye saygısızlık yapmayı adet edinmiş kim olursa olsun kabul edilemez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xtreme4495 -- 10 Kasım 2014; 9:13:41 >

• Küstah apple'dan ne bekliyordunuz ki?
  • Yorumları okuduğum kadarı ile söylüyorum. Apple bilgisayar ve cep telefonuna yaptığı yenilikler buluşlar ortadadır. Yok mağazası şöyle böyle diyeceğinize ilk marka olarak değerlendirin. Mağaza konusunda çalışanlar her ne kadar apple da olsa sonuç olarak türk oldukları için okumuş okumamış olarakda bakmazlarsa böyle bi mağazacılık olur. Markaya veya firmaya laf söylememek kişiye laf söylemek doğru geliyor bence düşünce böyle olmalı.
  • Beyler bu videoyu telefona indirmek icin hangi programi kullanmaliyim?

Onceden opera mini uzerinden indirirdim ancak okulun wifisinda opera mini calismiyor..

• Şu videolara bir de indirme linki koysanizda rahat rahat mobilden indirsek...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ~Lion King~ -- 10 Kasım 2014; 15:37:46 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • kardeşim, seni ve firmanı eften püften görüp, adam yerine koymamışlar.
  • Erdi abi mobilite de nokia nın üst segment telefon modeli nokia 33310 ve diğer markaların üst segment telefonları hakkında bilgi verirmisin
  • kardeşim, seni ve firmanı eften püften görüp, adam yerine koymamışlar.

• 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.