Şimdi Ara

Mobilite: Apple'ın yeni mağazasında başımıza gelenler ve dahası... (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
443
Cevap
20
Favori
15.361
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben apple markasını seven bir kişiyim ama türkiyedeki apple storelarda çalışanlarda dahil olmak üzere yurtdışında özellikle avrupa daki diğer storelar gibi değil burda bir siz kimsiniz haddinizi bilin apple store dasınız gibi gelen kişileri'de rahatsız eden bir durum var. Bu apple ın politikasına tamamen aykırı düşen bir durum ama bu sadece türkiye'ye has bir durum onuda çok açıkça söyleye bilirim. Apple için mağazalarında en önemli şey kendinizi evinizdeymiş gibi rahat hissetmek ve güler yüzlü gerçekten samimi ve sıcak bir hava yaratmak bu türkiyede tam tersi bir durumda

• ben erdi beye yapılanlara şaşırmadım inanın..adamlar gelip senin cumhurbaşkanınla görüşebiliyor..sizi takar mı hiç? tam bir 3.sınıf dünya ülkesi oldık resmen...
  • quote:

Orijinalden alıntı: emryrgc

Apple'in haber sitesine veya gazeteciye ihtiyaci var mi ki? İster umursar ister umursamaz apple. Diger firmalar gibi gelip aman urunumuzu inceleyin kaygisi yok adamlarin.

apple bu günlere nasıl geldi? neden firmalar her sene reklama milyonlarca dolar para ayırıyor. applein ihtiyacı yokmuş olmaz tabi köpek gibi kapisinda yatanlar olduğu sürece

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gerçekten duygulandım erdi hocam, sizinde gözlerinizde o öfke nefret ve duyguyu hissettim gerçekten yapılan büyük ayıp umarım bir daha böyle birşey yaşamasınız.
  • Bence twitter üzerinden Tim Cook ve dünya satışları sorumlusu Phil Schiller e durumu mentionlarla bildirelim. Hesaplarını kendileri kullanıyorlar ve tweetleri görüyorlar. Ne dersiniz ?
  • muratai kullanıcısına yanıt
    siteden şikayeti olan sensin. adamlar haklı olarak kendilerine yapılan haksızlığı dile getirmişler. sen haksızlığa uğrayınca susabilirsin ama herkes susmak zorunda değil.

bir şeylerin kafasını yaşayanda sensin. ne demek anti applecılık üzerinden prim yapmaya çalışmak? adam onca olumsuzluğa rağmen çıktı 5k ekranlı mac'i ve ipad air'i övdü. buna anti applecılık diyorsan bu da senin kafanın çok iyi olduğunun net göstergesidir.

selametle.
  • İşte bu anlayış yüzünden bu firmanın ürünlerini kullanmıyorum.Tekelci,bir kablosunu bile başkalarından ayırma çabası içinde,kendini ve kullanıcılarını üstün gösterme çabası içinde ego tatmini yapan ve bu nedenle çoğu ürününü ego tatmini için satan bir firma.
  • Hala apple firmasini savunablar var, goren de bedava para veriyor zannedecek, bu kafada zihniyete hersey mustehak.
  • MESAJIM YAYINLANMIYOR. SAYFA HATA VERİYOR. BİR DE BUNU DENEYEYİM DEDİM.
    Nasıl oluyor, bu mesaj yayınlanıyor, diğer yorumumu ekleyemiyorum ama.
    gerçekten çok ilginç konuya yazdığım yorum burda:http://pastebin.com/YeDQHK3L
    bunu kopyalayıp bu mesaja eklersem ya da yeni mesaj olarak yazarsam sayfa hata veriyor ve eklenmiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi komutan ucan tekme -- 27 Ekim 2014; 13:07:39 >
  • İngilizce alt yazılı bir klip hazirlayalim forumun kullanici durumundan yerinden vs bahsedelim daveti belirttikten sonra yaptıklarını bir bir anlatalım sonra verelim YouTube a ondan sonra onlar uğraşsın derim.

• Elma armut fanlari komple sinir yapmis,ama biz 2500lira saydik olurmu yeeaaavvv,kendi çağırdıkları bir site editorune buna yapan siradan kullaniciya ne yapmaz.

Tek kisi ariza cikarsa hadi onun dengesizligi der gecersin,kaoida bekletmekten,baski yapmaya,sure pazarligindan,sesi acip cakallik yapmaya her tur psligi yapmaya calismislar.

Adamda bunu dile getirio,ne yalan ne abarti normal paylasio,ki Erdi zaten mizac olarak daha sakin,agirbasli birisi oyle asabi falanda degil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stevejones -- 27 Ekim 2014; 13:14:40 >

• murdocklawless kullanıcısına yanıt
    Benim yazdıklarımdan bu sonucu mu çıkardın. Öff neyse yaa ben uğraşamayacağım sizlerle.
  • sadece basına özel bir etkinlikte (ki mağazanın da bu sebepten hayli boş olduğu gözüküyor) 7 dakikalığına müziği kısmak çok da problem olmamalı, kaldı ki burada problem söylenilen şeyin yapılmaması, 4. dkda videoyu kesmek zorunda kalıyor editör.
    ayrıca videonun sonuna doğru cihaz için söylenilenler de bu olayı tetiklemiş olabilir.
    ilk olarak macbook pro'nun bu cihazdan daha üstün olduğu, bu cihazın 5kda doğal olarak oyun vs oynatamayacağı, 4k video işlemede çok bir şey beklenmemesi gerektiği söylenirken birden müzik açılıyor.
    senin entellektuel seviyen benim yazdiklarimi anlamaya yetmez, az gelistir kendini oyle gel.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    hahaaha, köşeye sıkışan insanın klasik cevaplarını vermeye başladın.
  • bence DH ortak bir metin yayınlasın bizde o metni
    abd - avrupa apple yönetimine
    abd - avrupa medya kuruluşlarına -bloglarına
    mail bombardımanı yapalım
    bu gerçekten ayıp şeyler

erdi bey siz oraya tekmi? gittiniz keşke biri daha olup bu terbiyesizlkleri cep ile çekip belge yapsaydı.
  • stevejones kullanıcısına yanıt
    babalarının şirketi olsa böyle savunmazlar. nasıl bir kafa yapısıdır cidden araştırılması lazım.
    Tabletten seninle sidik mi yaristiricam? Apple i kotuleyerek elindeki 500 liralik giris seviyesi android telefonu millete mercedes gibi gosterip kendini mutlu ediyorsan sana hayatta basarilar.

• quote:

Orijinalden alıntı: murdocklawless

babalarının şirketi olsa böyle savunmazlar. nasıl bir kafa yapısıdır cidden araştırılması lazım.

Hic bir urununu omru boyunca almayacak apple-hater larinda isi gucu yok heryerde ve her firsatta Apple i kotuluyorlar. Nedir bu cekememezlik, haset?

kim kötülüyor yahu? ben apple ürünleri kötü demedim ki? ürünler gayet güzel ancak anlayışları sakat. ben hapis hayatı yaşamayı sevmediğim için android kullanıyorum.

hatta ipad air 2 alayım dedim ama fiyatları yüksekmiş, belki abd'den getirtirim.
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.