Şimdi Ara

Mobilite: Apple'ın yeni mağazasında başımıza gelenler ve dahası... (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
443
Cevap
20
Favori
15.361
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Pes doğrusu diyecek laf bulamıyorum böyle bir terbiyesizlik saygısızlık karşısında bile Apple savunan bir kitle var muhtemelen hepsi icihaza sahip kişiler ki avatar ve imzalardan belli oluyor zaten aynı şeyi başka herhangi bir marka yapmış olsa yerden yere vururdunuz

Hala daha bunun sadece Erdi beye yapıldığını düşünün sığ düşünceli insanlar var bu sadece Erdi beye değil bizimde haber alma özgürlüğümüzü kısıtlayan bir davranıştır bu herkese yapılan bir saygızılık bir ayıptır ama kime anlatıyoruz ki
  • Bence donanımhaber hakettiğini almış. Sorun şu ki donanimhaber editorleri başta mesut çevik olmak üzere ve çalışanlar kendilerini yurtdisindaki inceleme ve haber giren teknoloji bloglari gibi zannediyor. Halbuki sadece o sitelerden aldiklari haberleri copy paste yapmaktan baska birşey bilmezler. Zannediyorlarki apple bunlari konfetilerle karşılayip ikramlar sunacak istedikleri gibi at koşturabilcek. Zihniyeti bir degistirin artık apple çoğu firma gibi her önüne gelen sitelere bloglara incelemek için ürün yollamaz. Hakedene hakettiği muameleyide yapar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adamlar parayi verip dh yi alip

Herkese Apple logolu tsort giydirip haber yaptirsa hic sasmam

• quote:

Orijinalden alıntı: gskayas

Bence donanımhaber hakettiğini almış. Sorun şu ki donanimhaber editorleri başta mesut çevik olmak üzere ve çalışanlar kendilerini yurtdisindaki inceleme ve haber giren teknoloji bloglari gibi zannediyor. Halbuki sadece o sitelerden aldiklari haberleri copy paste yapmaktan baska birşey bilmezler. Zannediyorlarki apple bunlari konfetilerle karşılayip ikramlar sunacak istedikleri gibi at koşturabilcek. Zihniyeti bir degistirin artık apple çoğu firma gibi her önüne gelen sitelere bloglara incelemek için ürün yollamaz. Hakedene hakettiği muameleyide yapar.

O zaman neden çağırıyorlar? Saçmaladığınızın ne zaman farkına varabileceksiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: KARTALIZMA

Hiç inandırıcı gelmedi.

izle bakalım şu videonun sonunu adam resmen yarıda kesmiş icelemeyi müziği açtıkları için

http://www.donanimhaber.com/mac_imac_macbook_mac-mini/haberleri/Apple-Retina-5K-iMac-video-on-inceleme-5K-ekran-cozunurlugu-ile-fark-yaratiyor.htm
  • Şahsen ben Erdi beyin Apple ve diğer markalara gerçekten objektif baktığını düşünüyorum . Birçok incelemesini ve yorumlarını takip ettim hiçbirinde bir taraf tuttuğunu göremedim.
    Ev sahibi olarak Apple ın tutumu kesinlikle tasvip edilecek bir davranış değil. Gerçektende çok üzücü bir olay. Ama belki birde olaya şöyle bakmak lazım, Sonuçta bu bir açılış ve açılışta sadece bir ürüne değil mağzanın tamamına odaklanmak gerekirdi diye düşünüyorum. Belkide bu yüzden orada açılışda olanlarda sizden bunu beklemiş olabilirler. Sonuç olarak belki o gün değil de başka bir zaman da bu inceleme gerçekleştirilebilirdi. Siz ürün piyasaya çıkmadan incelemek istemişssiniz ama sonuçta bu forumu sadece İstanbul değil bütün Türkiye takip ediyor. Herkes de gidip İstanbula ürünü inceleleyemiyor. Ama en başında da belirttiğim gibi ev sahibi olarak gelen gazeteci misafire bu şekilde yaklaşmak hiç şık olmamış.

Yanlız Erdibey bizim burda eleştidiğimiz koskoca Dünya markası Apple. Ateş olsak cürmümüz kadar yer yakarız. Apple ın ben ne bugün ve yarın herhangi bir özür dileyeceğini zannetmiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: rev6

quote:

Orijinalden alıntı: KARTALIZMA

Hiç inandırıcı gelmedi.

izle bakalım şu videonun sonunu adam resmen yarıda kesmiş icelemeyi müziği açtıkları için

http://www.donanimhaber.com/mac_imac_macbook_mac-mini/haberleri/Apple-Retina-5K-iMac-video-on-inceleme-5K-ekran-cozunurlugu-ile-fark-yaratiyor.htm

videoyu izlememiştim teşekkürler.

Ne ekersen onu biçersin.

• Teknolojiyi bu siteden takip ediyorum. Bu saygısızlık DH editörüne değil bana yapılmıştır. apple buradan bir birey olarak kınıyorum...

• cok cok ayip etmisler napsak apple i mail yagmuruna mi tutsak ki cunku bu sadece Erdi ye degil tum dh ya yapilan saygisizliktir.
  • Konuyla alakası yok ama bu kadar "eyvallah" kelimesi kullanılan başka bir video daha izlemedim.
  • Şurada yapılan yorumlardan bile apple fanlarının hem daha saldırgan yorumlara sahip oldukları hem de aslında haksızlığı onların yaptığı anlaşılıyor. Tek tek okuyun. Hala üstüne androidçiler saldırıyor yazıyorlar.
  • Siz Apple'ı eleştirin eleştirin sonra vay efendim neden şöyle böyle oldu.

• Tok Esnafın düzenlediği etkinlik bu kadar olur. Türkiye'de yakın zamanda ilk mağazalarını açmaları verdikleri değeri göstermiyor mu? Gitmeyin, tanıtmayın, boşverin. Marka bağımlıları hor görülmeyi kabul ediyorlarsa kendileri bilir. Bu tavır kabul edilemez...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kucukyenici -- 27 Ekim 2014; 16:26:10 >
  • sanırım markalar ve kurumlardan bağımsız olarak şu durumu savunanları anlayamıyorum, burada birini yok sayma küçümseme var, umarım Erdi beyin eleştirenlerin başına gelmez böyle olaylar...

bazıları apple kamu yararına bir kurum gibi görüyor,unutmayın apple kar amacı güden bir şirkettir(doğal ve normal olanıda budur)...

• saskinlik verici bi boyutta olmus.Alistik boyle seylere guzel ulkemde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi recoakk -- 27 Ekim 2014; 16:12:47 >
  • Apple gibi coktan var olan şeyleri 2-3 seyi degistirerek yapan(touch id ornegin)cogu seyde kendisini ilahmis gibi davranan ve kendilerime tapan fanboycuklar varken istedigini yapar.
    Apple dusmani degilim imac macbookpro ipad iphone ipod hepsini kullandim pcde bile maverikcs yuklu.
    Ama boyle bir firmanin basin toplantisinda sen macpro performansina imac ile erisebilirsin dersen tabi keser apple ne istiyo kullanici sormasin direk alsin,parayi doksun.
    O lafi duyuncada hele ki dh gibi buyuk teknoloji sitesinde bunu okuyan adam imac in yuksek sistemlisine yuruycek apple da macpro alinsin para aksin ister.
    Videoyuda yayinlamayin demekte ben yaptim tuyu nereye dikiyim demek oluyor.
    Acikcasi appledan gelen bu harekete hiç sasirmadim.

Edit:Bazi fanboylar elestirilmesine takilmis urun tabiki eleştirilcek eger elestiri olmazsa basin bulteni olur kullanici icin hic bir anlami ve o videonun hic bir anlami kalmaz Levent abide dedigim seyi soyluyor gundem videolarinda var ki o bile kac yilldir bu sektorde.Elestri olmayan video reklam gibi biseydir acarim onun yerine apple sitesindeki pohpohlamasini okurum daha mantikli.Eksi ya da arti yonleri soylemese ne anlami kalir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dawras -- 27 Ekim 2014; 16:23:37 >

• olaya, videoda olayı anlatan genç gazeteci arkadaşımızın anlattıkları doğrultusunda baktığımızda durum tam bir rezalet olarak görünüyor. fakat olayda bariz bir şekilde bir iletişim problemi olduğu görülüyor. karşı tarafı (apple yetkililerini) dinlemeden karar vermemek gerekir gibi geliyor bana. eğer mantıklı bir açıklamaları yoksa, DH ekibi haklı diyebiliriz. yine de DH gibi kurumsal bir firmanın (muhatabı da büyük, kurumsal bir firma) bu işi başka şekillerde halletmesi gerekir gibi geliyor bana.
    olaya olabildiğince tarafsız bakmaya çalışıyorum; sonuçta her iki firma ile de bir bağım yok. ama son olarak şunu da belirtmeliyim, DH sitesinin, belki de editörlerinin apple'a karşı biraz ön yargı olduklarını seziyorum. bilerek ya da bilmeyerek apple'a karşı bir olumsuz bakış var gibi. en son, özellikle iphone 6 incelemesinde bunu hissettim. telefon hakkında bir sürü olumlu şey denmesine rağmen, video bitiminde insanın (ya da belki sadece benim) içinde kalan his, "bu telefonu alma, bu fiyata daha iyi başka telefon al" oldu.

• quote:

Orijinalden alıntı: Under The Dome

Samsung mağzaları ve sony Center'da muhteşem sanki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tdyromer -- 27 Ekim 2014; 16:24:26 >
  • Bir Android işletim sistemli telefon kullanıcısı olarak öncelikle bu davranışı sergileyen yöneticiyi kınıyorum. Ürettikleri şeyi zaman makinesi zanneden yöneticiler nasıl olur da inceleme yapan bir gazeteciyi kısıtlamaya yönelik hareketlerde bulunurlar? 8 dakikalık videonun 3-4. dakikasında adama el işaretleriyle kes hareketleri yapılıyor, bu yönetim profesyonelliğine aykırı bir kere. Gerçi bükülme skandalında "Amaan ne var canım, sonuçta çelik değil ya bükülür." tarzı açıklama yapılan bir firmadan böyle davranışlar beklemek sürpriz değil. Neyse ki Apple Türkiye ana merkeze bağlandığında inşallah bu sıkıntılar çözülür de biraz düzelme sağlanır.

Erdi bey izin verirse söz konusu videoyu Worldwide gamında yüksek izlenme sayılarına sahip Youtube kanallarımda paylaşmak isterim.

Edit : Saldırgan tavırlara sahip Apple fan-boyları için söylenecek birşey yok. Markalarının her hareketini savunmaya devam etsinler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Şaban Oğlu Şaban -- 27 Ekim 2014; 16:28:39 >

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.