Bildirim
Mobilite: Facebook'un Whatsapp'ı alması, Nokia Lumia 1320, LG G2 Mini ve bol teknoloji sohbeti...
Samsung Galaxy S25: Yapay Zeka Parmaklarınızın Ucunda
https://www.amazon.com.tr/stores/page/92F263DE-74F5-45CA-B8EE-2FA578898A76?ref_=s25dh
Lepro LED el feneri LE2050 ultra parlak LED el feneri, klipsli, yakınlaştırılabilir kamp el lambası, 5 modlu, su geçirmez el feneri, kamp, dış mekan, doğa yürüyüşü, balık tutma, hediye, 2'li paket : Amazon.com.tr: Yapı Market
https://www.amazon.com.tr/dp/B0932X7YH6?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title
dün paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Videoyu yükleme zamanı 23:59 Pazar.Çok manidar buldum :)
-
Bugün kahvaltıda mobilite var -
Wcdeyim sonra editlerim 3. Mesaj ??
-
sabah sabah iyi geldi
-
servis beklerken görülen yeni bir mobilite
-
Sabah sabah iyi oldu bu.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
G2 mını ve z1c gıderı var.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Çayımı cerezimi hazırlay.. şaka şaka bu saatte:)
-
Lumia 1520 -
Ender abinin Moto G kullanması beni şaşırttı valla helal olsun,Elinde markaların en son model telefonu olup yenisi çıksada alsak diye bekleyenler utansın.Adam editör be ! İmkanım olsa Z1 Compact hediye edesim geldi valla :)
-
nokia 1320 kalitesinmde android telefon yapsalar keşke
-
Z1 Compact 1999.9 tan satışa çıktı.kaçırmayın -
Abi çok iyi ya
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Abi siz artık sürekli yayın yapan bi kanal kurun DH TV gibi günde 5 defa acaba yeni bölüm yayınlandı mı, yeni bir inceleme varmı diye bakması, sürekli bir sonraki bölümü beklemesi zor oluyor. Açalım akşama kadar izleyelim evde, işte. Klavye kılıflı tablet bilgisayar reklamları pek tutmaz bu kanalda ama aynı bölümleri yayınlayıp dursanız da pembe diziler yerine sizin eski bölümlerinizi Tercih edecek sadık bir izleyici kitleniz var. Yaptığınız herşey için teşekkür ederiz. İzleyebildiğim tek yayınsınız:)))
-
Mualla
-
Abi esprileriniz bazen çok kötü oluyor yav
-
Telefonumun ekran çözünürlüğünü monitörümden fazla olmasını istemem.
Şu an 2 side Full HD.
İlerde telefon ve monitörü değiştireceğim zamana
2k mı olur 4k mı olur artık teknolojinin gelişmesine bağlı.
-
sabah kahvaltıda çok iyi gitti :) editörlerin içinde en sevimli kendini izleten 2 adam erdi ve ender kesinlikle.lumia 1320 ye çok vurmasalar iyiydi,daha yeni sipariş verdim :)
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Ender - Erdi bu ikili her türlü gider :) Çocukluğunuzdan bahsedin yine dinleriz biz.
Benzer içerikler
- spotify apk çalışmıyor
- whatsapp yedeklenen mesajları geri getirme
- silo 2. sezon kaç bölüm
- whatsapp sohbet teması
- instagram yardım merkezi
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X