Şimdi Ara

Mobilite: Ferrari FXX K, iPhone 6 klonu, 20.yıl özel PlayStation 4 ve dahası... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
1.649
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: foz54

kendi kullanımında 2gb ramli nexus 4 te ortalama 1-1.4gb boş ram kalıyor bence telefonlarda 4gb ram gereksiz.

o Nexus için geçerli

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: baaydin

dakele big cola 3. dukalele değil.

Merhaba,

Dukalele yazan var da, Dakelele yazan da var Dakele yazan da.

Teşekkürler.
  • mobilite haberlerinde kawasakinin yeni motosikleti H2r a da yer vermenizi canı gönülden isterim.çok farklı bir motosiklet sonuçta.otomobillere mobilitede yer veriliyorsa motosikletlere de yer verilir belki :)

• Motorola gerçekten çok iyi cihazlar yapıyor.Ancak şu gerçeği kabul etmemiz lazım ki piyasa forumdan ibaret değil, evet kullanıcılar bir telefon almadan önce internetten araştırıyor ve buralara bakıyor yorumları görüyor.Ancak moto G yi düşünün, burada ne kadar sevildi beğenildi, ancak sokakta kullanan birisini görmek oldukça zor onu bırakın kılıfı bile yok. Ülkemiz için konuşuyorum bence motorolanın ciddi anlamda pazarlama ve reklam problemi var.

• ferrariye soyleyin bitane inceleme örneği yollasın :D

• Ya bu konu başlıklarına göre video dakikası verseniz çok güzel olur.Mesela atıyorum 19. dakikada Bluetooth gibi

• quote:

Orijinalden alıntı: foz54

kendi kullanımında 2gb ramli nexus 4 te ortalama 1-1.4gb boş ram kalıyor bence telefonlarda 4gb ram gereksiz.

Z2 kullanıyorum. Arkadaki tüm uygulamalar vs kapalı iken, ekranda widget var iken ram kullanımı ort 1.7 1.8 arası. Telefonun 3 gb rami olmasa kesin kullanılmaz bir halde olurdu...

• Merhaba, keyifli bir programdı. Bence programın süresi bir saate tamamlanırsa daha da güzel olur, tabi sizin için farklı meseleler bu süre için karar kılmanızı etkilemiyorsa. Hem biraz eleştiri hem de öneri noktasında şunları söyleyebilirim; sohbet asıl eğlenceli olan ama oluşturduğunuz içerik de gayet merakla izlettiriyor kendini. Yine de daha detaylı bilgiler ve analizler için elverişli bir durumdasınız. Örneğin yakınlarda çıkan bir haber -Apple ve Foxconn için- cihazlar için 0.02 mm'lik bir hassasiyet dengesi aranırken robotlar ancak 0.05 mm hassaslığa kadar başarıya ulaşabiliyorlar ve insanlar kadar başarılı olamıyorlarmış. Böyle bir bilgi sizin elinizde çok daha farklı bilgilere kapı açardı bence biraz daha durup daha detaylı bir sohbetle. (Program çekilirken muhtemelen bu haber yoktu, örnek sadece.) Bir de elbette çıktılar bizim için asıl önemli olan ama bana öyle geliyor ki bu dev teknoloji firmalarının güçlerini nerelerden aldıkları, liderleri ve icraatları ve bu isimlerin hataları, nerelerde doğru eylemlerde bulunup nerelerde hatalar yaptıkları, genel felsefeleri gibi bilgiler de işe yarar olabilir. -Bence- HTC'deki teknik ekibin çok başarılı olup, yöneticilerinin dış kaynaklara güvenip de inatla hatalarından dönmemeye meyilli olmaları gibi. Belki bu yolla on sene sonrasının Steve Jobs'unu bugün yakalama fırsatımız olur. Son olarak arka dekor çok kötü. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi melodileriyakar -- 7 Aralık 2014; 23:18:47 >

• darkhair kullanıcısına yanıt
    sizde de 1gb boş ram vardır az değil ama aradaki fark nexus sadeliğinden kaynaklanıyor herhalde. neyse zaten linuxta ram kullanımı iyiymiş boşta ram olmasının pek faydası yokmuş, malum markalar gibi şişmesin yeter

• Guzel seyler anlatıyorsunuz ama cok geyık yapmayın sıkıyor bı sure sonraa...

• quote:

Orijinalden alıntı: fx57

quote:

Orijinalden alıntı: baaydin

dakele big cola 3. dukalele değil.

Merhaba,

Dukalele yazan var da, Dakelele yazan da var Dakele yazan da.

Teşekkürler.

dakele hocam doğrusu.
    internette big cola 2 versiyonu mevcut :D
    ama dukalele futbolcu adı oldu biraz :D
  • Teşekkürler zevkle izledim.

donanımda ipin ucunu kaçıran ülke yazılımda
    yakalayabülü. koca koltukları işgal edenlere
    duyuru gençleri teşvik edin.
    şimdiki kafa 20yıl önce olaydı bende prog harici
    bişeye mesai harcamazdım.

• Merhabalar,

ThinkPad dizüstü bilgisayarlar konusunda bir düzeltme yapmak istiyorum. ThinkPad, IBM'in bir markası iken daha geniş kitlelere hitap eden ve ülkemizde de satılan "R" serisine sahipti. Gayet makul mantıklı fiyatlara satılan bu ürünler bulunduğu kategoride dönemin kurumsal markalarından Compaq gibi firmaların ürünleri ile benzer etiketler taşıyordu. Benim son satın aldığım "R" serisi dizüstü bilgisayar sanırım R50 modeli idi ve hala çalışır durumda. Lenovo'ya geçiş dönemine kadar iş ve kişisel kullanım için her zaman farklı ThinkPad modellerini tercih ettim. Hatta bununla kalmayıp hayatı gerçekten kolaylaştıran "docking station"larına bile sahip oldum...

ThinkPad'lerin bazı sıkıntıları olsa da (Buna en önemli örnek IBM'in bilgisayarlara doldurduğu yazılımları gösterebilirim) gerçekten kaya gibi sağlam dizüstü bilgisayarlardı ve uzun seneler yedek parça desteği alabilmenin yanında Türkiye dahil her ülkede standartların çok üzerinde servis alınabiliyordu. Geçişin ilk zamanlarında Lenovo'da kurumsal tarafta servis yoktu şimdi durum nedir bilmiyorum tabii...

Lenovo'ya geçişin ardından ilk nesil ThinkPad'ler eskilerini aratmıyordu ancak ikinci nesilden itibaren kasa kalitesinde ciddi düşüşler başladı. Geçmişin ekonomik "R" serisi ile Lenovo üretimi muadilleri arasında bile bu farklar gözlemleniyordu. Ardından Lenovo ülkemizde yeni ThinkPad'leri için servisleri kendi bünyesinde vermeye başladı. Örneğin İzmir'de senelerce IBM ThinkPad'lerimi götürdüğüm servis güncel ThinkPad'leri tamir etmiyordu. Seneler geçtikçe yeni tasarımlar, modern ultrabook'lar görmeye başladık ThinkPad'lerde. Ancak benim bir kullanıcı olarak beklentim şık tasarımdan ziyade kaya gibi sağlam bir iş istasyonu almak. Senelerce ağır ve modası geçmiş tasarımlarına rağmen ThinkPad'lerin satılıyor olmasının sebebi budur. Zaten bu eleştiriyi tüm eski ThinkPad kullanıcıları yapıyor. Lenovo yönetimindeki ThinkPad'in hali ortada...

Tabii burada bir şeyi daha eklemek lazım. Lenovo'nun ThinkPad'lerde yanlış yaptığı her şeyi doğru yapan bir rakibi oldu, o da Dell firması. Ucuz iş bilgisayarı tarafında Vostro daha performanslı tarafta XPS, iş istasyonu tarafında da Precision modelleri ile şahsen benim gibi bir çok eski IBM kullanıcısının gönlünü kazandılar. Şu sıralar iş tarafında Dell ile mutlu mesut yaşıyorum.

Güzelim mavi "enter" tuşunu, klavyenin ortasında duran kıpkırmızı track point'i, metal çerçeve desteklerini, anlamsız şekilde yamuk duran ama gözün alıştığı ThinkPad logosunu, bilgisayarı açtığınızda gözünüzü yoran o saçma sapan wallpaper'ları bile çok özlediğimi de eklemek isterim.

not: Kırmızı track point deyince çoğu insan bilmez o kauçuk parçanın 2 farklı versiyonu vardır. Bir tanesi dışa doğru kubbe şekilli olan, diğeri ise düz ancak üzeri daha pütürlü olan. Her bilgisayar paketinden her iki parça çıkar, siz hangisine alışkınsanız onu kullanırdınız...

Selamlar
    HC

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakancez -- 8 Aralık 2014; 2:58:37 >

• abi çok uzatıyonuz programı ya.
    schumi dediniz 5 dk oldu yayın arifesi ufak ufak konu başlıklarına göre şuna 2-3 dk buna 3-5 dk ayırırız diyip yayını çok daha efektif kullansanız keşke.
    demiyorum hani sıkıştırın programı da çok uzun oluyo.

• @2 denk getirememiş :d

• fxxk diye belirlendi ismi
  • Abi bu HTC DESİRE 820 ne oldu bir video çekti erdi bey daha da haber yok ve hiç konusunu açmıyorsunuz abi aslına bakarsanız tam fiyat performans telefonu bekliyoruz ama tık yok ne yazıkki htc yetlilerine soruyoruz sır vermiyor adamlar bilmiyoruz ne zaman gelecek diyorlar çok saçma bir durum bekle bekle ağaç olduk resmen

• djvietnam kullanıcısına yanıt
    nayır mişel olmalı :D

adam alman

mihael

edit: bu arada vıdeo crome da acılmıyor ie 11de sıkıntı yok nedenkıne

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acura07 -- 8 Aralık 2014; 13:22:22 >
  • crome da sıkıntı çıkıyo bütün videolarda safaride sıkıntı yok benden kaynaklanan bir durummu acaba
  • Program çok güzel inşallah hep böyle devam eder. Huawei Ascend Mate 7 incelemesinden ne haber ?

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.