Şimdi Ara

Mobilite: Ferrari FXX K, iPhone 6 klonu, 20.yıl özel PlayStation 4 ve dahası... (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
1.649
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Giriş animasyonu bana biraz sıkıcı geliyor böyle güzel programa daha güzeli yapılabilir diye düşünüyorum

• HTC DESİRE 820???

• HTC 820 ÇIKIŞ TARİHİ SONUNDA BELLİ OLDU

Size yardımcı olacak operatör bulunurken lütfen bekleyin...
    Adem adlı Operatörümüze bağlandınız.
    Adem: Merhaba Yakup, size nasıl yardımcı olabilirim?
    Yakup Demircioğlu: merhaba HTC Desire 820 ne zaman ülkemizde satışa sunulur acaba
    Adem: Kontrol ediyorum, lütfen bekleyiniz.
    Yakup Demircioğlu: bilginiz mevcutmudur
    Adem: 15 aralıkta satışa çıkması beklenmekte yakup bey
    Yakup Demircioğlu: satış fiyatı bellimidir acaba
    Yakup Demircioğlu: ??
    Adem: malesef değil yakup bey
    Yakup Demircioğlu: teşekkürler iyi günler

• Güzel olan Playstation değil yaşımızdı, şimdi 32 yaşına geldim, çocukken her şey daha güzeldi, şu an Playstation 4 alabiliyorum ama içimden gelmiyor ama o kadar isteyip de alamadığım Playstation 2 hala kalbimde yaradır.

• Lumia 50 mp

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkürler Eğlenceli bir program olmuş yine... Geyik yapmazsanız izlemem :D bu bilgileri diğer sitelerde de bulabiliyoruz maksat sizin eğlenceli keyifli bir şekilde içeriği bizlere vermeniz.

• Böyle bi teknoloji programı yaptığınız için teşekkürler. Ama sizin bazen unuttuğunuz bir yönünüz var siz araştırmacı teknoloji basınısınız ve diğer teknoloji haber sitelerinden ayıran özelliğinizde bu. Son dönemde çok popüler olan yerlilik ve yerli telefon üstünde durmuyorsunuz. Gidip general mobile dan discovery elite modeline niye Güncelleme çıkarmıyorsunuz niye Android 5 i geçtim 4.4 bile gelmedi (tabi artık gelecekse Güncelleme affettirmek için 5.0.1 olsun) diye hesap sormuyorsunuz. Gidip Arçelik Beko ya niye akıllı telefon yapmıyorsunuz diye bizim adımıza baskı yapmıyorsunuz, hesap sormuyorsunuz. Ben şahsen Beko nun üst seviye akıllı telefonlarını bekliyorum ve bunda geç bile kaldılar. Hatta fabrika aşamalarını görmek istiyoruz illa ki national georaphic gelmesini çekmesini beklemeyin. Vestel in venüs hakkında hikayesini projelerini merak ediyoruz.Yapıcı eleştiri diyorsunuz ya buyrun ve sizden biran önce hatta mümkünse haftaya bunu gerçekleştirin ??

Saygılarımla ..

• Arkadaşlar video başlangıcındaki müziğin adını bilen var mı?

• Teşekkürler
  • Bluetooth teknolojisi bayağı ilerlemiş görünüyor. Ama 2016 dan önce efektif kullanım olmaz ayrıca bağlantı için modemlerde ayrı düzenek gerekebilir o da ayrı dert.

• videoyu daha yeni izledim . muazzam bir özeleştri duydum gerçekten tebrik ediyorum . Erdi Özüağ'ın sizden bi farkımız yok sadece bu sunumu yapma şansı bize düştü beni cebinden çıkaracak çok izleyici var yorumu takdire şayan.

• Abi bu ''HTC DESİRE 820'' ne oldu bi heyecanla erdi bey bir video çekti dahada haber yok niye hala gelmedi acaba ve neden kimse bu cihazı konuşmuyor acaba tam fiyat performans cihazı aslına bakarsanız ve durumu htc yetkililerine sordum kimse bilmiyor bu nasıl iş anlamadım

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.