Şimdi Ara

Mobilite: Galaxy S8 yorumlarımız, HTC U, LG G6 ve dahası... (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
87
Cevap
1
Favori
2.240
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: tctstcts

Ilk tanıtılan sony ama ilk piyasaya çıkan hangisi sence¿¿

Bilmem ikiside piyasada olmadığına göre? Ayrıca konu bu değil. Ha öyle bakacaksanda olaya Türkiyede satılan S8lerde 4.2 bluetooth cat 9 modem olacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cosster -- 3 Nisan 2017; 21:53:21 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • assasin34 A kullanıcısına yanıt
    Veren kullandım Nexus 4. Hatta ilk günden daha iyiydi son güncellemesini aldığında.

• Cosster kullanıcısına yanıt
    4.2 versiyonu oldugu nerde yaziyor

• Şöyle bir S8 ve Apple 7 + yan yana tutun; fanatik değilse koşar S8 kapar eline.
    Apple evet stabil yazılımdır, yavaşlamaz, hızlıdır; ama hapistir, tutsaklıktır ve tasarımı artık tamamen çağ dışıdır. Takoz gibi kalıyor bir yan yana bakın. Azıcık da görsellik ister insan elinde.
  • assasin34 A kullanıcısına yanıt
    Arkadasim bak şuna emin ol android guncellemeleri özellikle google kendi telefonlari icin verdigi guncellemeler cihazi yavaslatmiyor aksine hizlandiriyor.

iphone övecez diye sacmalamaya basladiniz bir arkadaş mp3 örnegi vermis ki çok haklı aynı durumu bende mkv film izlemek istedigimde yasadim hicbir şekilde düzgün çalıştıramadım filmi yavaş cekim gibi oynatıyordu deli etmişdi beni.

Whatsapp denen program olmasa telefona bisey gönderemiyoz yalanmı.

Mesut Çevik kesinlikle fanboyluk yapiyor artık Erdi beyden başka tarafsız yorum yapan editör kalmadı yazık donanimhaber'e yazık.

• zamanında iphone u yerden yere vuran mesut çevik in iphone a geçtiği nasıl da belli oluyor.

• :D hebele hübele etmeye gerek yok adamların işi yorum yapmak durum değerlendirmek beklentileri dile getirmek. 5000 lira olmuş artık durum filan kalmadı ama yine konuşuyoruz.

• Yorumlar çok eğlenceli
    Koptum resmen okuyucuların didişmelerinden
    Yanlız kim kime telefon sağlıyor kim kimi tutuyor fanboyluk yapıyor bilmem de 5000 tl telefon fiyatından sonra Mesut bey iyi giydirdi samsung a hakedene hak ettiğini vermek lazım sonuçta.
    Hiç birşey eleştirlmeyecekse yapmasınlar bu programı adamlar ne derse yok efendim sana telefon mu verdi de ona laf söylemiyorsun diğerini yerden yere vuruyorsun bırakın bu işleri arkadaşlar

Not; iPhone a mp3 atmak için Apple müzik üyeliği gerektiğini bilmiyordum onunda aylık 10$ olduğunu şimdi öğrendim 🍎 akıl kârı değildi zaten hiç bir zaman benim için.

• Erdi abi Mesut'a nolmus buna der gibi bakıyor

• Her malın bi ederi var. 5000 TL verilmez. Arkadaşım J7 Prime aldı, onda yapamadığı şey yok mesela.

• quote:

Orijinalden alıntı: tctstcts

Ilk tanıtılan sony ama ilk piyasaya çıkan hangisi sence¿¿

Tipik sony işte. Aylar öncesinden telefonu tanıtır, tüm pazarlara giriş yapana kadar telefon eskimiş olur...

• Güncelleme ile İphone yavaşlatılıp android hızlandırılıyor diyip millet iphone sevdiğini belirtince onlara fanboy demek.. Cidden çelişkinin nirvanası.

• Ne apple müzik üyeliği ne diyorsun sen ya. Kullanmayı bilmiyorum de de ne bu çamur çabaları. Sürükle bırak itunesa bu kadar. Ayıp artık ama.
  • Bazı yorumcular apple music için aylık 10 dolar dedi ya la. İşte bunlarla aynı forumu paylaşıyoruz.

• 10 TL hocam aylık. Üstelik 50 liralık İtunes kart ile de 5 ay rahat rahat kullanılabiliyor eğer kredi kartınız yoksa veya kredi kartı bilgilerinizi vermek istemiyorsanız.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ikinci el piyasasını düşünürsek iphone almak daha mantıklı.telefona çok para vereceksen eğer.

iphone 7 plus(32gb) an itibariyle 4000 lira.

s8 ise 4400 lira.hem sıfırının fiyatı düşüyor hemde ikinci elde fiyatlar oldukça düşüyor.

2500 üstü android telefon almak oldukça mantıksız an itibariyle
  • "video izlemek istediğinizde ben gerçek formatta izleyeceğim derseniz ayfon 7 plus 2000'den daha küçük ekran var"

Kimsede çıkıp demiyor sanki bana imax'te avatar izliyoruz arkadaş. İzleyeceğin video en fazla mesut çevik 1080ti veya facebook'ta tatlış kedi videosu. Varsın kaybolsun pikseller ne olacak mesut öyle bir konuşuyor ki 3. dünya savaşı bundan çıkacak
  • kesbi kullanıcısına yanıt
    Ben öyle bir idda da bulunmadım ki bulunulan iddia yı dile getirdim ne işim olur benim 🍎 ile Android in sonsuz dünyası varken kıl kadar ekranlı 🍎 ya para mı veririm.

• Şu iphone kaç yıldır güncelleme alıyor diyenler çok komiksiniz. Bakın ne iphone nede android kullanmıyorum ailemde herkes iphone kullanıyor oradan bılıyorum telefon guncelleme alıyor ama gelen guncelleme hiçbir şey getırmıyor, aynı arayüz aynı programlar bir şey değişmiyor tam tersi telefon yavaşlıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakan985

Aldıktan 2 ay sonra 100 de 10-15 derken...

S7 edge güncel fiyat

Teknosa 3600

Turkcell 3500

Mediamarkt 3500

Apple fanı degılım ama bu örneğin dogru olmamış bunun sebebı dolar kurudur. Dolaca cevırırsen zarardasın sonucta her sey dolar uzerınden alınıyor elıne gecen tl artık daha degersız dostum.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.