Şimdi Ara

Mobilite: Galaxy S8 yorumlarımız, HTC U, LG G6 ve dahası... (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
87
Cevap
1
Favori
2.240
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam gelen güncellemeler güvenlik açıklarınıda mı kapatmıyor?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mıknatıs20

Hocam gelen güncellemeler güvenlik açıklarınıda mı kapatmıyor?

Bilmiyorum ne güvenlık acıgı var kı ? Telefon zaten her şeye kapalı virüs girmiyor guvenlık sorunu yok. Bana gore sürüm rakamı dışında değişen bır şey yok sözde guncelleme alıyor ama bır degısıklık yok tam tersı eskı modeller yavaşlıyor.
  • apple yakın zamanda home butonunu ekrana monte ederse şaşırmam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 12 Angry Men

Şu iphone kaç yıldır güncelleme alıyor diyenler çok komiksiniz. Bakın ne iphone nede android kullanmıyorum ailemde herkes iphone kullanıyor oradan bılıyorum telefon guncelleme alıyor ama gelen guncelleme hiçbir şey getırmıyor, aynı arayüz aynı programlar bir şey değişmiyor tam tersi telefon yavaşlıyor.

iPhone 5 kullanıcısıyım bir kaç senedir gelen güncellemelerin hepsi boş. Telefonu yavaşlatmıyor ama olumlu bir etkisi de yok. Hikayeden hep.

• quote:

Orijinalden alıntı: sangokudbgt

"video izlemek istediğinizde ben gerçek formatta izleyeceğim derseniz ayfon 7 plus 2000'den daha küçük ekran var"

Kimsede çıkıp demiyor sanki bana imax'te avatar izliyoruz arkadaş. İzleyeceğin video en fazla mesut çevik 1080ti veya facebook'ta tatlış kedi videosu. Varsın kaybolsun pikseller ne olacak mesut öyle bir konuşuyor ki 3. dünya savaşı bundan çıkacak

Videoda yer alan yazılar ekran dışına çıktığımda görürüm tatlı kediş videosunu

• quote:

Orijinalden alıntı: Krone

quote:

Şu iphone kaç yıldır güncelleme alıyor diyenler çok komiksiniz. Bakın ne iphone nede android kullanmıyorum ailemde herkes iphone kullanıyor oradan bılıyorum telefon guncelleme alıyor ama gelen guncelleme hiçbir şey getırmıyor, aynı arayüz aynı programlar bir şey değişmiyor tam tersi telefon yavaşlıyor.

iPhone 5 kullanıcısıyım bir kaç senedir gelen güncellemelerin hepsi boş. Telefonu yavaşlatmıyor ama olumlu bir etkisi de yok. Hikayeden hep.

Bencede öyle dostum, evdekilerde 5s ve 5 var guncellıyorum ama değişen bır şey görmedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ONIONBUD

Bir tlf tanıtılmıştı.Mikrofonu ,kulaklığı yoktu.Tlfunun yüzeyi ses algılama ve iletme görevi yapıyordu sanırsam..Adını bilen veya linkini payaşabilecek var mı ?

Xiaomi Mi MiX
  • çıktıktan 1 ay sonra Erdi beyin tahmin ettiği fiyata düşer... ve devamı gelir.

• giriş müziği beni her defasında 90 lı yıllara götürüyor.ve enteresandır genelde geçmişe gidersen hüzünlenirsin ama bu müzik bende olumlu duygulara neden oluyor.çoh enteresan
  • quote:

Orijinalden alıntı: ibrahim1806

Mesut bey iphone övmek icin en sonunda ne söyleyecegini şaşırdı 6 yıl güncelleme + 5 sene sonra telefonu yüksek fiyattan hemen satmak

Bu nedir ya ben böyle bisey ne gordum ne duymustum ama oda oldu mesut cevik sağolsun

Bir arkadasda cikmiş mesut cevigin dediklerinin aynisini yazmis pohaaa be arkadaşım iphone 7 cıktıgında insanlar haklı olarak 6s den farkı yok dediler çünkü ayni kasaydı insanlar tasarimda farklilik bekliyordu ama sen bunu nerden bilecen bak bakiyim samsung'a benziyormu s7 edgeye biraz durust olun

iphone 5-6 sene guncelleme aliyormuş aliyormuş daaa ne oluyormuş hic bahseden yok 4. ana guncellemede telefon kasılıyor 5. ana guncellemede resmen felç hiç bundan bahseden yok dedigim gibi biraz durust olun

Adamlar yapmis telefon uzaydan gelmis gibi duruyor kendinize bile itiraf edemiyorsunuz artik insanlar one iphone mu diye sormuyor eskide kaldi o gunler.

Dürüst olun diye hiddetlenmene gerek yok fikrini söyle çekil kenara herkes öyle yapıyor. Ayrıca sana anlaman için de daha açık yazayım, İphone 5s 2013 yılında çıktı ve halen güncelleme alıyor ve halen de satıyor, 2013 yılında çıkan samsung s4 ü hatırlayan, güncelleme veren, sahip çıkan para verip alan var mı? cevap vereyim yok. Bence sen kendini kandırma insanlar iphone şöyle böyle derken senin gibi işkembeden atmıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: _vezir_

belliki lansman yüzünden çok kızmışlar bide şu var etrafımda ipode kullanan bisürü kişi
    var bi müzik dinlemek isteseler youtube den dinliyorlar interneti yoksa müzik ivdeo hiç birsey yok kayıtlı kaç mp3 var diye soruyorum hiç bir cevap yok böyle saçma bidurum işte ipone ben arkadasımın ipone 5s sine pc den bi mp3 atayım dedim atmak istediğimde mp3 oyle uyduruk yerlerden indirme değil ttnet müzikten indirdiğin mp3 orjinal mp3 idi ipone 7 alacam 3700 tl ye bide müzik dinlemek için tutup apple müzik e aylık 10 dolar verecem öperi oyle işi

yani bu şuna benziyor ben lamborgini alacam firma bana diyecek patinaj yapmayacan dirift atmayacan aynı buna benzer bi durum android özgürlüktür ipone esirlik paranla kendini esir ediyon kafası çalışan biri bunu yapmaz

Uzun yıllar önce android kullanırken bende senin gibi düşünüyordum. İpfone 7 kullanıyorum telefonum da film, müzik, fotograf hepsi var bunun için gerekli olan tek şey iTunes. İstersen internetten indirdiğin filmi, müziği kolayca atabilirsin. Senin arkadaşlarının telefonunda mp3 vb olmaması atılmadığı anlamına gelemez, araştır anlattığım şeylerin çok basit olduğunu göreceksin.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: hakan985

Aldıktan 2 ay sonra 100 de 10-15 derken...

S7 edge güncel fiyat

Teknosa 3600

Turkcell 3500

Mediamarkt 3500

Apple fanı degılım ama bu örneğin dogru olmamış bunun sebebı dolar kurudur. Dolaca cevırırsen zarardasın sonucta her sey dolar uzerınden alınıyor elıne gecen tl artık daha degersız dostum.

2 ay sonra 100 de 10-15 bir yıl sonra 100 de 40 dedi adam duymadın galiba sence haklı mı

• hakan985 H kullanıcısına yanıt
    Videoyu izleme gereği duymadım dostum, yorumları okudum az çok videoda söylenenleri tahmın edebılıyorum.

• Selamlar,
    Biraz abartıyorsunuz bence Çinli firmaları,ben de sizden etkilendim ve LE Pro 3 aldırdım.
    Telefon özellikleri çok iyi ancak stabil çalışmıyor.Kamera ve video sıkıntılı,
    bazı applerde problemli
    iyi günler,
    Murat

• Gerçekten bir telefona hele ki android se 5.000 verilebilecegini düşünen samsung a inanamıyorum. Madem o fiyatı istiyorsun donanımı full yap sadece tasarımla da olmuyor. Yaklaşık yarım milyon artan pixel sayınla 3000 mah batarya nedir kardeşim. Fiyatı 5000 yaptın bataryı da 5000 yap. Ne yaparsanınz yapın o fiyata olmaz.
    ne demişler
    Eger bir telefona iphone kadar para vereceksem iphone alırım. bugun hala daha iphone 5 kullanan insanları heryerde görebilirsiniz.

ikinci elini bile satsa adam 700 tl temizi var.

• m_keskin kullanıcısına yanıt
    Hiddetlenen felan yok hayırdır yaran felan mı var? Dürüst olun diye boşuna yazmıyoruz bak altdaki yorumları oku, telefon 5 sene güncelleme alıyorda ne oluyor cevap ver. Dur dur boşuna cevap verme şöylemişler zaten hiçbirşey olduğu yok boş güncellemeler mesut beyde sende bunu anlayın artık abartılı abartılı övmeyin şu markayı. Ben iphone 5 ilk çıktığında aldım tam iki sene kullandım bana anlatma çok çok iyi biliyorum iphone sana iphone 7'le mutluluklar dilerim ama kendi markanı överken başkalarına çamur atmayın gercekçi olun bizde sana göre hiddetlenmeyelim. Haa bu arada s4 alan insan niye olmasin herkez senin gibi zengin degil unutma bunu.

• quote:

Orijinalden alıntı: assasin34

quote:

Orijinalden alıntı: BabyYourLost

Mesut bey bir hayli sallamış bir yerlerden. S6 ve Edge hiç bir zaman 3500 TL'den satılmadı. S6 Türkiyeye 2500 Tl fiyattan giriş yaptı. Ayrıca iPhonelar 4 yıl yazılım desteği alıyor. 5 ve 6 yıl değil. Hiçbir iPhone, 5 ya da 6 yıl güncelleme almadı. Komple yanlış bilgi bunlar.

iPhone 5 çıkış tarihi 2012 şu anda kullandığı sürüm 10.3. seni şöyle pistten kenara alalım.

Piyasadaki en iyi android güncelleme alan telefon bile kalmadı 2012 den

• 12 Angry Men kullanıcısına yanıt
    Hocam kapalı sisteme sahip olması iphone ların %100 güvenli olduğu anlamına gelmez. Bakın Google a iphone ların her geçen gün yeni bulunan güvenlik açıkları haberleriyle dolu. İşte bu yüzden güncellemeler önemli. En bariz örnek ; http://m.bursadabugun.com/haber/kritik-ios-acigi-kapatildi-813063.html
    Yoksa güncelleme demekle hemen aklımıza görsellik gelmesin. Sonuçta menüde bir kaç ikon görseli değişse ne olur değişmese ne olur? Yazım bozukluğu için de özür dilerim. Umarım anlatabilmişimdir...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mıknatıs20 -- 4 Nisan 2017; 18:25:39 >

• Kamera sensöru yenilememis o olabilir fakat lg g2 hala iphone 6s den

Daha iyi kamera

Daha büyük pile 1715/3000 mah

Daha iyi ekran çözünürlügü 750-1334/1920-1080

Daha sayamadigim ekrsn kasa oran,ekran parlakligi...

• arkadaş ben bu MESUT ÇEVİK i yıllardır takıp edıyorun sankı son zamanlarda bir samsung dusmanlıgı var eleştiriler hep o tarafa sonuçta herkes parasına gore samsungda telefon bulabılıyoo ve herkez memnun

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.