Şimdi Ara

Mobilite: Motorola Moto 360, LG G Watch, Android'in TV ve Otomobil macerası, Youtube'daki yenilikler ve dahası...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
1.615
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Mobilite'nin yeni bölümünde Erdi Özüağ ve Ender Yıldız, Android Wear ile başlayacak akıllı saat devrimi ile Moto 360, LG G Watch ve Samsung Gear Live gibi akıllı saat devrimini, Android TV ve Android Auto'yu, Android L güncellemeleri ve Youtube'daki son gelişmeleri keyifli bir sohbet ile değerlendiriyorlar.

• Moto 360 çok güzel duruyor

• Windows phone dan adroide gectim ancak burdaki hicbir vidyoyu izleyemez oldum, bir programmı yüklemem gerekiyor

• skynet e doğru gidiyoruz yorumuna sonuna kadar katılıyorum :)

• mobilite varda donanımite niye yok hala çözemedim???

• Benim kafamdaki soru Nexus 4 e yeni android sürümü gelecek mi?Geçen sene google nexus one nın güncelleme desteğini 18 aylık güncellemede döngüsünü tamamladığı gerekçesiyle vermemişti.İnşallah bu Nexus 4 ve 10 da olmaz..

• 400 tl lik 1 hafta şarjı giden Sony Smartwatch 2 varken 700-900 tl lik şarjı 1 gün giden akıllı saati tercih etmek bence çok saçma olur. Sonuçta bu bir saat sürekli üzerimizde durucak olan bir cihaz

• quote:

Orijinalden alıntı: ikor106

Moto 360 çok güzel duruyor

Niye eksilemişler anlamadım , moto 360 şimdiye kadar gördüğüm en güzel akıllı saat tasarımı
  • "la olum sen daha evlenmedin hemen öyle atarlanma"
  • Can sıkıntısını alan keyifli meşguliyet DONANIMHABER videoları
  • Tissot Swatch'un alt markası mı...
    Seiko'dan ötesi yok mu....

Bir daha saatlar hakkında konuşmayın Ender Bey, Erdi Bey :)

• İster Android TV isterse yeni L'nin arayüzü olsun, hepsinin ispatladığı bir şey var o da mobil işletim sistemleri için en iyi arayüzü ve en doğru yaklaşımı Windows bulmuş durumda. Ben de Android kullanıcısıyım ama mobil arayüzde kolaylık ve işlevsellik gerçekten Windows'ta zirve konumda.
  • vay arkadaş pişman oldum keşke Discovery yerine moto G alsaydım

• Moto 360, tüm akıllı saatlere bin çeker.

Motorola diğer absürt fiyatlı ürünlerin muadilini daha düşük fiyata çıkarmayı başarıyor, bunu yapan kaç firma var ?

• xperia L'ye android L bekliyorum

• ben 2,5 ay önce LG 60PH670S 3d smart plazma aldım 2600 liraya fiyat uygun ender ve erdi bey 60 inç için çok yüksek fiyatlar söylediler ki ekran kalitesi gayet iyi
    saat konusunda ise seiko sportura var kesinlikle akıllı saat kullanmam saat konusunda mekanik klasik saatler 50 yıl sonra bile favori olur benim için.yalnız saat konusunda biraz bilgileri yok normal ilgi alanı meselesi nautica falan saat değil tissot kısmı facia olmuş resmen swatch giriş seviyesi saat markası bakmak lazım.

• Mtk6575 ne la o chipset kaldimiki

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • giriş seviyesi saat nedir ya
  • Google Watch Dogs'taki Blume olma yolunda emin adımlarla ilerliyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ender abiye hastayım ya adam halktan içimizden biri, gerçek hayatta hiç uzaktan da olsa göremedim ama adamı arkadaşım gibi hissediyorum niyeyse :)

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.