Şimdi Ara

Mobilite: Motorola Moto 360, LG G Watch, Android'in TV ve Otomobil macerası, Youtube'daki yenilikler ve dahası... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
1.615
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Erdi Bey, Android L Galaxy S4 e gelmeme ihtimali olur mu? Birkaç yerde Exynos işlemcisi kullanan Galaxy S4 lerin ART a destek vermediğini bu nedenle Android L güncellemesini alamayacağını okudum. Sİzce daha 1 yılını henüz doldurmuş bir telefonun donanımsal nedenlerle güncelleme almaması olabilir mi? Yani çokta eski bir donanıma sahip değil sonuçta. İlginize teşekkür ederim şimdiden...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ardicli2000

Tissot Swatch'un alt markası mı...
    Seiko'dan ötesi yok mu....

Bir daha saatlar hakkında konuşmayın Ender Bey, Erdi Bey :)

Merhaba,

- Seiko'dan ötesi yok diye bir şey söylemiyoruz videoda.

- Tissot ise evet Swatch'un bir markasadır. Swatch çok büyük bir gruptur ve bünyesinde başka pek çok markayı da barındırmaktadır.

http://www.swatchgroup.com/en/brands_and_companies

İyi günler dilerim.

Sevgiler,

• quote:

Orijinalden alıntı: fx57

quote:

Merhaba,

- Tissot ise evet Swatch'un bir markasadır. Swatch çok büyük bir gruptur ve bünyesinde başka pek çok markayı da barındırmaktadır.

İyi günler dilerim.

Sevgiler,

Erdi Bey, Ender Bey size de merhabalar,

- 10:45 - 11:00 aralığında siz Seiko'dan bahsediyorsunuz, Ender Bey de ondan ötesi yok diyor. Ben böyle anladım. Değilse bilemeyeceğim.

- Tissot ise Swatch'un alt markası değil bir üyesidir. Alt markası gibi bir ibare kullanmak Sabancı Holding'in İTO'nun bir alt markası olduğunu söylemekle eşdeğerdir. Swatch saatçiler birliğidir. Dediğiniz gibi üyeleri arasında çok sayıda marka vardır. Bunlar arasında dünyanın en kaliteli saatlerini üreten "Omega" da varken, sizin giyim markası dediğiniz ve saat üreten "CK" da vardır.

1853 yılında kurulan Tissot'u 1983 yılında kurulmuş Swatch Birliğinin alt markası gibi yansıtmak hatadır, yanlıştır. Saat markaları üzerine yaptığınız 2 dk lık muhabbeti dinleyen her saat sever ve bu işten anlayan birisi, konuşmanızdaki tutatrsızlık ve yanlışları net bir şekilde görebilir.

Ben de iyi günler dilerim,

Saygılarımla.

• Akıllı saatler telefonun bilgilendirme ekranın saate taşınmış hali oyuncaktan öte değil.

• Neden kakaniz var gibi kasilip durdunuz anlamadim. :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

Merhaba,

İyi günler dilerim.

Sevgiler,

- 10:45 - 11:00 aralığında siz Seiko'dan bahsediyorsunuz, Ender Bey de ondan ötesi yok diyor. Ben böyle anladım. Değilse bilemeyeceğim.

- Tissot ise Swatch'un alt markası değil bir üyesidir. Alt markası gibi bir ibare kullanmak Sabancı Holding'in İTO'nun bir alt markası olduğunu söylemekle eşdeğerdir. Swatch saatçiler birliğidir. Dediğiniz gibi üyeleri arasında çok sayıda marka vardır. Bunlar arasında dünyanın en kaliteli saatlerini üreten "Omega" da varken, sizin giyim markası dediğiniz ve saat üreten "CK" da vardır.

1853 yılında kurulan Tissot'u 1983 yılında kurulmuş Swatch Birliğinin alt markası gibi yansıtmak hatadır, yanlıştır. Saat markaları üzerine yaptığınız 2 dk lık muhabbeti dinleyen her saat sever ve bu işten anlayan birisi, konuşmanızdaki tutatrsızlık ve yanlışları net bir şekilde görebilir.

Saygılarımla.

Merhaba,

Benim orada bahsettiğim şey saat olayının üstü yok anlamında. Sonrasında örnekle verdiğim 750bin liralık saatlerle de cümlemi desteklemişim. Böyle kesin ve sivri eleştriler yapmadan önce tekrardan dinlemenizi öneririm.

Sevgiler.

• Akıllı Saat için apple da cihazını çıkarmadan hiçbirini düşünmem ama moto 360 güzel. Android Wear'ı arayüzünü çok beğenmedim samsungun tizeni bile daha hoş duruyor küçük ekrenda daha farklı birşey olmalı tanıtımlarda sürekli her yerden bişey var yukarı aşagı sağa sola çekiyorsun sonra başka birşeye basıyorsun çekiyorsun off yazarken bile sıkıcı daha basit birşey olsun yeter bence. müzik radio dinleyim mesajlara cevap vereyim, adım saysın hadi en fazla. Aramaya cevap vereyim yada aynı anda gelsin cebimde sessizken duyayım kolumdan çalsın bence bunlar güzel olur. Bakalım piyasaya çıksınlar denemek lazım

• Buzdolabından tükenmez kaleme kadar herşeye işletim sistemi koymak microsoftun hayaliydi ama google'a nasip olacak galiba.

• moto360 cikinca temin etmek isteyen olursa bana ulasin kasimda turkiyeye gonderebilirim. beni takip etmeye devam edin

teknokaptan
  • Herkese merhaba ben erdi özüağ show yine dopdolu :) yalnız şu yorum yapmak için ne zaman giriş yapsam beni runtime error bebek sayfasına atmasa süper olacak, illa forum arayüzünde cevaplıyorum, yüzüm buruşuyo bak. emeğinize sağlık :)
  • lg g3 incelemesi ne zaman gelecek;

• Sizin programı gerçekten çok seviyorum.
    Konudan sapmanız o kadar güzel ve içten oluyor ki.
    Tam böyle konu sıkmaya başlıyor ve Ender bey öle birşey diyor ki konu bambaşka süper bir yere gidiyor.
    Programı içten ve samimi yapmanız kalitesini arttırıyor.
    Elinize sağlık.

• Merhaba,

Moto360 'ın suya ve toza dayanıklılığı var mı?

Saygılar, sevgiler

• quote:

Orijinalden alıntı: enderc

quote:

quote:

quote:

Merhaba,

İyi günler dilerim.

Sevgiler,

Saygılarımla.

Merhaba,

Benim orada bahsettiğim şey saat olayının üstü yok anlamında. Sonrasında örnekle verdiğim 750bin liralık saatlerle de cümlemi desteklemişim. Böyle kesin ve sivri eleştriler yapmadan önce tekrardan dinlemenizi öneririm.

Sevgiler.

. Muhalefet olmak için boş konuşmak ...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ender abi sesin biraz yüksek çıksın gürültülü mekanlarda duyulmuyorsun sesi açınca da Erdi abi'nin sesi ve ani çıkışları malum :)

Elinize sağlık

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.