Şimdi Ara

Mobilite: Note 7'de hazin son, Huawei Mate 9 çok iddialı, iPhone 7 Türkiye'de ve fazlası (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
1.076
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • iphone fiyatları iyice uctu.belki eski modeller ucuzlar. millet onları alır
  • S7 s7 edge rahatlikla ipon 7 nin hakkindan gelebilecek seviyede siz söylemesenizde note 7 konusunu çok abarttiniz samsung a bisey olmaz rahatlikla bunu atlatacaklar

• ıphone almamak pişmanlıktır

• note 7nin dramı

• Merak ediyorum acaba yana ve patlaya ipone 7 lerin haberi hatta reklamı dene yapılmıyor note 7 hiçbir can zarar görmemişken ipone 7 de adamın eli yüzü yanıyor bunlar neden örtbas ediliyor aşağıdaki linke tıklayın görün

http://m.teknolojioku.com/haber/iphone-7-yuzunde-patladi-37991.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _vezir_ -- 16 Ekim 2016; 23:01:02 >

• Şu TP-LİNK reklamı o kadar iyi bir sponsorluk etkisi yaratıyor ki bende,
    ne sesi %200 yapıp kulaklık kullananlara küfür ettiriyor,
    ne de uzun ve saçma bir reklam şeklinde çıkıyor.

• Mesut bey, Huawei MAtes serisinde ekran kasa oranı olarak çok iyi işler çıkarıyor. Ekran kavisinide işin içine katarsak Huawei 5.9 inçlik ekranlı bir cihazı rahatlıkla Note 7 boyutlarındaki kasaya sığdırır.

• Mesut Çevik emekli olmanın zamanı gelmiş, hiç kendini eleştiriyormusun bazen ? neden olur olmadık saçpa sapan cümleler kuruyorsun videolarda ? Dünyada en başarısız olduğumuz şey futbol diyerek mesele ? gerek varmıydı böyle bir cümleye neye göre başarısız ? bazen susman gerekiyor diye düşünüyorum .Birde gelmiş güzel bir yazılım yapan bir arkadaşa laf söylemeler '' veri bulunsun erdi veri '' egolara bak ya. Kendinin kim olduğunu sorgula bence daha fazla ego kasma,sen bu forumun admini moderetörü herneyse o'sun kimseye körü körüne eleştiremessin ortada bir kusur varsa onu o programa para verenler eleştirir sen değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FİT GYM -- 17 Ekim 2016; 1:53:34 >
  • Güzel yorumlar, beğendim.
    Huawei Türkiye'yi kazanmak için fiyatını aşağı çekmeli. Başka çaresi yok.
    3000-4000 bandındaki iPhone ile yarışacak bir Android telefon bulamıyorum.
    1000-1500 bandında iyi bir Android telefon var mı? (Servis desteği düzgün olan?)
    1500-2500 bandında S7 mi alırsın, 2500-4000 bandında iPhone mu?

• bu mesut çevik çok itici biri

• Telefon alacaksın işimi gücümü görsün demiyorlar da... Arzu nesnesi, prestij sebebi falan...
    Ayfon kullanan elemanlar gözümde direk loser canlanıyor. Adamların derdine bak. Ulan bir telefon ile prestijinin, ya da hayatının düzene gireceğini düşünüyorsan zaten en başta kaybetmişsin demektir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: akn90akn

bu mesut çevik çok itici biri

Seni bir türlü itememiş ama hala buralardasın.

Mesut Bey biraz daha itici olun itin düşsün şu troller forumdan da kurtulalım artık
  • yhackup kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

Cevap vermeye bile değmez :) Boşuna sinirlerinizi bozmayın.

Sevgiler,
    Mesut Çevik
  • quote:

Orijinalden alıntı: Speed-Step

Merhaba,

Cevap vermeye bile değmez :) Boşuna sinirlerinizi bozmayın.

Sevgiler,
    Mesut Çevik

Bu yorumdan sonra, "su eksi (-) butonu kalsaydi iyi olurdu" dedim kendime.

Siz bu sitede editorsunuz degil mi?
    Yukaridaki yorum, bu ise yillarini vermis bir editore yakisiyor mi?
  • denklen2a kullanıcısına yanıt
    Evet yıllarımı verdim Allah nasip ederse de yıllarımı vermeye devam edeceğim.

Bu tipler fazlasını hak ediyorlar aslında ama yılların verdiği deneyimle artık kendi hallerine bırakıyorum :)

Herkes yaptığı hareket ölçüsünde karşılığını alır. Taş atana gül atmam kimse kusura bakmasın.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: blindness

Güzel yorumlar, beğendim.
    Huawei Türkiye'yi kazanmak için fiyatını aşağı çekmeli. Başka çaresi yok.
    3000-4000 bandındaki iPhone ile yarışacak bir Android telefon bulamıyorum.
    1000-1500 bandında iyi bir Android telefon var mı? (Servis desteği düzgün olan?)
    1500-2500 bandında S7 mi alırsın, 2500-4000 bandında iPhone mu?

Senin intiyacın bu bence Mobilite: Note 7'de hazin son, Huawei Mate 9 çok iddialı, iPhone 7 Türkiye'de ve fazlası

• Espri süpermiş :)

Servisi berbat olmayan, malının en azından garanti süresinde adam gibi arkasında duran cep telefonu markası hangisidir? Bunu soruyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: blindness

Espri süpermiş :)

Servisi berbat olmayan, malının en azından garanti süresinde adam gibi arkasında duran cep telefonu markası hangisidir? Bunu soruyorum.

Vertu tabiki
  • quote:

Orijinalden alıntı: Speed-Step

Evet yıllarımı verdim Allah nasip ederse de yıllarımı vermeye devam edeceğim.

Bu tipler fazlasını hak ediyorlar aslında ama yılların verdiği deneyimle artık kendi hallerine bırakıyorum :)

Herkes yaptığı hareket ölçüsünde karşılığını alır. Taş atana gül atmam kimse kusura bakmasın.

Editor yaptigi yorum ve haber kadar editordur. Sizde tas atilacak yorumrardan kacinin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • denklen2a kullanıcısına yanıt
    Ahahah :D Hiç güleceğim yoktu. Neyse uğraşmaya değmez anladığım kadarıyla amacınız zaten üzüm yemek değil.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.