Şimdi Ara

Mobilite: Note 7'de hazin son, Huawei Mate 9 çok iddialı, iPhone 7 Türkiye'de ve fazlası (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
49
Cevap
0
Favori
1.076
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: olağan_şüpheli

iphone fiyatları iyice uctu.belki eski modeller ucuzlar. millet onları alır

İphone hiç telefon ucuzlatırmı hocam aksine yükseltir.İşleri belli olmaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yhackup kullanıcısına yanıt
    Yaptığım yorumu sileceğinize hesabımı silin lütfen.
  • Erdi hocam görürsen dikkate al lütfen!
    Şu amerikalıların yaptığı iki elini kaldırıpta iki parmakla tırmalama gibi yaptıkları hareketi yapma be kardeşim.Programı onlara sunmuyon unutma.

• arkadaşlar bir sorum olacak.
    Pasaporta kayıt ettirilen telefon kayıt eden kişi tarafından istediği zaman sildirilebilir mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: _vezir_

Merak ediyorum acaba yana ve patlaya ipone 7 lerin haberi hatta reklamı dene yapılmıyor note 7 hiçbir can zarar görmemişken ipone 7 de adamın eli yüzü yanıyor bunlar neden örtbas ediliyor aşağıdaki linke tıklayın görün

http://m.teknolojioku.com/haber/iphone-7-yuzunde-patladi-37991.html

Kesin NOKİ'nin işi , hani geliyor ya son çeyrek...gelen nasıl çeyrek reklam yapar ki!!!.bu da ayrı bir mesele. ama samimiyetle söylüyorum bekliyorum.

mate8,kullanıcısı.

• Speed-Step kullanıcısına yanıt
    Söylemeyeyim yazmayayım diyorum ama ..sen de kendini bağcı yaptın ya..burada milletle uğraşmayı bırak ..otur işini yap..cidden irite ettin insanları..yıllarca yapacağını sandığın şu işini başka bir mecrada yapsan inan ki bu forumun çoğu memnun olacak ..sıkıldık bu tavırlarından..zorla mı sevdirecen kendini..sevmiyor beğenmiyor huylanıyor millet senden ..gitgide batıyorsun bu halinle ..
  • video da note7 nin bitmesinin ardından i phone rakipsiz kaldı şu an tepede dediniz ama yanlış bilmiyosam s7 note7 nin kalemsiz hali herşeyi aynı değil mi neden s7 yi rakip görmediğinizi açıklar mısınız , s7 almayı düşünüyorum (2650tl samsung garantili) kafamda bişeyler netleşir en azından teşekkür ederim.

• Samsung ısınıyor olabilir ancak Nokia Lumia serisinde kablosuz şarj esnasında hiçbir ısınma olmuyor :))

• DH Misafiri D kullanıcısına yanıt
    Sadece kalem icin 1000 tl fark olur mu sizce? Güncellik tasarim s7 den kat kat daha iyiydi ama yazik oldu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.