Şimdi Ara

Mobilite: OnePlus X, Motorola'nın yeni telefonları, Snapdragon 820 ve dahası... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
895
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Motorola,nexus isteyen 1700 ile 2100 tl arasi fiyatlar

• Abi geçen seferde bu soruyu sordum, ama cevap veren olmadı.

Erdi/Mesut abi,

Siz o kadar telefon kullandınız, deneyimlediniz.

Kamerası en güçlü telefon hangileri. Ben kamerası en iyi diye Z5 compact alıcam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NeroWin -- 2 Kasım 2015; 18:44:00 >
  • 64 bit olayına fazla takılmamak lazım.Ayrıca donanımı 64 bit olupta ve yazılımıda 5.x.x olup kernel arch32 bit modunda çalışan cihazlar olunca gülesim geliyor malesef :)

• LG V10 da kullanılan 32 bit HyperStream ESS SABRE 9018C2M ve 9602C olan kullaklık amfisinin sadece LG nin kendi müzik çalarında aktif olarak çalışılacağı konuşuluyor.Diğer aplikasyonlarda ise varsayılan olan Qualcomm DAC larının kullanıldığı söyleniliyor.DAC ve AMP için genel bilgiler aşağıda var.
    Mobilite: OnePlus X, Motorola'nın yeni telefonları, Snapdragon 820 ve dahası...
    Mobilite: OnePlus X, Motorola'nın yeni telefonları, Snapdragon 820 ve dahası...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sangreal_1905 -- 2 Kasım 2015; 20:22:27 >

• Beğenerek izliyorum ama her bölüm Android telefon üreticilerinin kötü gidişatından bahsediyorsunuz. Sizcede bu konu sıkmadı mı artık.

• qualcomm'un gelistirme kitleri var 810 icin tablet ve telefon olarak

https://www.intrinsyc.com/snapdragon-development-platforms/mdp-810-smartphone/
    https://developer.qualcomm.com/hardware/mdp-810

lakin telefon 6,2 inch ekranli ve 9,9 mm kalinliginda.ayni islemciyi 5.2 inch 7 mm kalinligina koydugun zaman orda baya bir takla atman gerekiyor acikcasi qualcomm ayni hatayi tekrar yapmaz gibime geliyor lakin diger taraftanda performans acisindan rakipler sıkıstırıyor.

• guzel video olmus

• sd 801 isiniyor isiniyor diyorsunuzda 801 in isinma sebebi cok net belli. eski mimari islemci kullanip frekansiniz 2.5 ghz e kadar cikarirsan su koyu verir cortex a9 mimarisini kullanan krait islemcilerin su koyvermesinin sebebi bu yuzdendir. a9 un ke di orjinal hizi zaten 1ghz idi. devsire devsire canini okudular mimarinin cortex a15 e inatla gecmediler. simdi 810da yaptiklari yanlisda cipseti guzelce gelistirmeden alel acele a57 mimarisini ayni uretim teknolojisi ile uretmek oldu. ya sen bukadar senenin cipset ve islemci ureten firmasisin bukadar amator hatalari niye yapiyorsun diye sorarim ben qualcomma yeni nesil islemciye gec eski teknoloji bantlarda uretimi surdur ne ala memleket sonrada ya biz bunu yaptik ama isiniyor. bi sonraki serimizi alin de sattigin 810 islemcilerin tamami musteriyi ve kullaniciyi kaziklamakdir bu konuda sevmedigim halde samsungu tebrik ediyorum cok iyi bi is yaparak hem. 14nm ye gecip hemde yeni nesil islemcciye gectiler en kisa zamandada a72 cipsete gecerlerse. qualcomm u yer bitirir samsung bu gidisle

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.