Şimdi Ara

Mobilite: Rekor kıran telefon, LG'nin yeni amiral gemisi, Android'li kamera, PS Vita ve daha fazlası...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
7.097
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Mobilite'nin yeni bölümü yine dopdolu. Yarım saatte 200 binden fazla satan rekortment telefondan, LG'nin yeni nesil süper telefonuna, klavyeli tabletten Amazon'un düşük maliyetli bulut çözümüne kadar son gelişmeler Erdi ÖZÜAĞ ve Ender YILDIZ'ın anlatımıyla Mobilite'de.

• rezerved

• güzel incelemeler.heyecanla çin pazarındaki telefonları bekliyorum :)

• Ra

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Video 10.30'da konmuş ve 27 dakika uzunluğunda ama 12 dakika geçmeden çok güzel inceleme olduğu söylenmiş. Bu da mı tesadüf!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F8946C419 -- 25 Ağustos 2012; 10:59:38 >
  • VIDEO OYNATICI KAYNAGINDA BIR PROBLEM BULUNDU VE YENIDEN BASLATILDI ...

izlenmiyor bir turlu ...

• programın tüketici odaklı olması ve site üyelerinin markalarla ilgili hassasiyetleri ve eleştirilerini göz önünde bulundurması ve de üreticileri yeri geldiğinde nazikçe de olsa yeterli düzeyde eleştirebiliyor olmaları sunucu arkadaşların programı izlenir kılıyor. bence tabii.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sorun düzelmiş gayet iyi çalıştırıyor, internet tarayıcınızı bir değiştirin bence.
  • Düzeltelim ''Xiaomi'' yahomi olarak değil -Şaomi- şeklinde tercüme edilir,türkçesi ''mısır'' manasına gelir...çince ?? şeklinde yazılır...

• Donanım haber anasayfasında en üst solda BSC kısayolu vardı neden kaldırıldı?

• Donanım haber anasayfasında en üst solda BSC kısayolu vardı neden kaldırıldı?

• Haberden çok sitenin işleriyle ilgileniyoruz anasını satim
  • şimdi vita ilk çıktığında alanların zarar edeceğini alınacak bi cihaz olmadığını yazmıştım. bi kaç arkadaş da yazmıştı. cihazı alan ya da sonyy fanı olan arkadaşlar - leri bastılar. o da yetmiyormuş gibi fakirsiniz paranız yok alamıyorsunuz alanların işine karışmayın paramız var alıyoruz demişlerdi. şimdi ben burdan o arkadaşlardan yazılar bekliyorum. ne oldu haklımıy mışız. paramız mı yokmuş. çekememezlik mi varmış. şu anda ne düşünüyorlar çok merak ediyorum...

• Soldaki adam neden sağdaki adama anlatıyor bize bakıp anlatması gerekmez mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: wustti

şimdi vita ilk çıktığında alanların zarar edeceğini alınacak bi cihaz olmadığını yazmıştım. bi kaç arkadaş da yazmıştı. cihazı alan ya da sonyy fanı olan arkadaşlar - leri bastılar. o da yetmiyormuş gibi fakirsiniz paranız yok alamıyorsunuz alanların işine karışmayın paramız var alıyoruz demişlerdi. şimdi ben burdan o arkadaşlardan yazılar bekliyorum. ne oldu haklımıy mışız. paramız mı yokmuş. çekememezlik mi varmış. şu anda ne düşünüyorlar çok merak ediyorum...

Hocam merak etmeyin biz mutluyuz vitayla.Sizi niye ilgilendiriyor ki yani? Alanlar düşünsün.Gerekirse her gün 1 adet satsın yine de müthiş bir cihaz.Siz de eksinizi yersiniz öyle.Şu an kucağımda vita var,fifa açık ve ekranında da ev konsolu kalitesinde grafikler var.Ayriyetten 2-3 ay içinde şu alet yüzünden cüzdanımı boşaltacağım:)

• Hernekadar güzelde olsa benimgibi isim düşkünleri o telefonu almayacaktir

• önceden çin malı olduğunu duynca uzaklaşırdık şimdi türkiyeye gelmesi için bekliyoruz.

• helâlimden 300 TL veririm :D

• takip
  • Eline sağlık.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.