Bildirim
Mobilite: Rekor kıran telefon, LG'nin yeni amiral gemisi, Android'li kamera, PS Vita ve daha fazlası...
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
rezerved
-
güzel incelemeler.heyecanla çin pazarındaki telefonları bekliyorum :)
-
Ra
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Video 10.30'da konmuş ve 27 dakika uzunluğunda ama 12 dakika geçmeden çok güzel inceleme olduğu söylenmiş. Bu da mı tesadüf!
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F8946C419 -- 25 Ağustos 2012; 10:59:38 > -
VIDEO OYNATICI KAYNAGINDA BIR PROBLEM BULUNDU VE YENIDEN BASLATILDI ...
izlenmiyor bir turlu ...
-
programın tüketici odaklı olması ve site üyelerinin markalarla ilgili hassasiyetleri ve eleştirilerini göz önünde bulundurması ve de üreticileri yeri geldiğinde nazikçe de olsa yeterli düzeyde eleştirebiliyor olmaları sunucu arkadaşların programı izlenir kılıyor. bence tabii.
-
Sorun düzelmiş gayet iyi çalıştırıyor, internet tarayıcınızı bir değiştirin bence. -
Düzeltelim ''Xiaomi'' yahomi olarak değil -Şaomi- şeklinde tercüme edilir,türkçesi ''mısır'' manasına gelir...çince ?? şeklinde yazılır...
-
Donanım haber anasayfasında en üst solda BSC kısayolu vardı neden kaldırıldı?
-
Donanım haber anasayfasında en üst solda BSC kısayolu vardı neden kaldırıldı?
-
Haberden çok sitenin işleriyle ilgileniyoruz anasını satim -
şimdi vita ilk çıktığında alanların zarar edeceğini alınacak bi cihaz olmadığını yazmıştım. bi kaç arkadaş da yazmıştı. cihazı alan ya da sonyy fanı olan arkadaşlar - leri bastılar. o da yetmiyormuş gibi fakirsiniz paranız yok alamıyorsunuz alanların işine karışmayın paramız var alıyoruz demişlerdi. şimdi ben burdan o arkadaşlardan yazılar bekliyorum. ne oldu haklımıy mışız. paramız mı yokmuş. çekememezlik mi varmış. şu anda ne düşünüyorlar çok merak ediyorum...
-
Soldaki adam neden sağdaki adama anlatıyor bize bakıp anlatması gerekmez mi? -
quote:
Orijinalden alıntı: wustti
şimdi vita ilk çıktığında alanların zarar edeceğini alınacak bi cihaz olmadığını yazmıştım. bi kaç arkadaş da yazmıştı. cihazı alan ya da sonyy fanı olan arkadaşlar - leri bastılar. o da yetmiyormuş gibi fakirsiniz paranız yok alamıyorsunuz alanların işine karışmayın paramız var alıyoruz demişlerdi. şimdi ben burdan o arkadaşlardan yazılar bekliyorum. ne oldu haklımıy mışız. paramız mı yokmuş. çekememezlik mi varmış. şu anda ne düşünüyorlar çok merak ediyorum...
Hocam merak etmeyin biz mutluyuz vitayla.Sizi niye ilgilendiriyor ki yani? Alanlar düşünsün.Gerekirse her gün 1 adet satsın yine de müthiş bir cihaz.Siz de eksinizi yersiniz öyle.Şu an kucağımda vita var,fifa açık ve ekranında da ev konsolu kalitesinde grafikler var.Ayriyetten 2-3 ay içinde şu alet yüzünden cüzdanımı boşaltacağım:)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Hernekadar güzelde olsa benimgibi isim düşkünleri o telefonu almayacaktir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
önceden çin malı olduğunu duynca uzaklaşırdık şimdi türkiyeye gelmesi için bekliyoruz.
-
helâlimden 300 TL veririm :D
-
takip -
Eline sağlık.
Benzer içerikler
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X