Şimdi Ara

Mobilite: Snapdragon 810 bilmecesi, Exynos 7'nin performansı, LG G4'ün detayları, Apple'dan yeni finansal rekor ve dahası... (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
0
Favori
1.100
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Lg G4 metal kasa ile gelmesi en doğru hamle olur bana göre zaten ekran kasa ve incelik konusunda çok iyi işler yapıyor fakat malzeme kalitesi yönünden zayıf kalıyor bir çok sorun çıkıyor.

Exynosda ise ben en son 7440 duymuştum şimdi 7422 mi oldu. Sanırım biri hız aşırtmalı olucak gibi eğer 7422 s6 ile gelirse diğeridede hız aşrtmalı olarak çıkabilir.
  • Videonun başında ve sonunda Yani mobilite yazan yerde çalan müiğin ismi nedir???

• LG G3 kullanıyorum.

Android 5 Lolipop güncellemesi sonrasında pil performansı ciddi düştü. Ama telefon hızlandı. Takılmalar ortadan kalktı.

Pil 3 gün gidiyordu. Şu anda 1.5 Gün. Yeni aynı kullanım. Oyun oynamıyorum. Bol bol internette geziyorum.

• z2 ye ne zaman güncelleme gelir bilen var mı

• quote:

Orijinalden alıntı: hikmetg

LG G3 kullanıyorum.

Android 5 Lolipop güncellemesi sonrasında pil performansı ciddi düştü. Ama telefon hızlandı. Takılmalar ortadan kalktı.

Pil 3 gün gidiyordu. Şu anda 1.5 Gün. Yeni aynı kullanım. Oyun oynamıyorum. Bol bol internette geziyorum.

G3 pili 3 gun mu gidiyordu... Kullanmiyorsunuz yani..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 37dk video mu?* erdi lütfen şu videolarını kısa tut. neredeyse bir film uzunluğunda video koyuyotsunuz izlemek istiyorum ama o kadar vakit harcayamam... 5 dk. en fazla limit olsun..

• quote:

Orijinalden alıntı: Batuist

37dk video mu?* erdi lütfen şu videolarını kısa tut. neredeyse bir film uzunluğunda video koyuyotsunuz izlemek istiyorum ama o kadar vakit harcayamam... 5 dk. en fazla limit olsun..

ben bir elim ilerletme tuşunda izliyorum.
    yalnız 5dk. da mevzuyu öldürmek olur. birçok başlığa değiniyorlar takdir edersiniz ki.
  • Abi yalnız artık exynos 7420 deniyorlar Samsung 7440 diye 810 nu sollayacak bir işlemci cikaracakmiş

• Abi bu LG dene buluyorsunuz anlamıyorum beni çoğunuz eleştireceksiniz ama ben samsungla malzeme kalitesi yönünden aynı kefeye koyuyorum ikisinde plastik leyen

• Apple için çok güzel şeyler söylüyorsunuz ama bu sektör için çok kötü. Belki son kullanıcıya çalışan elektronik sektörünün karının yarıya yakınını götürüyor. Bu da rakiplerinin rekabet gücünü zayıflatıyor. Rakipleri Apple'la rekabet edebilmek için çok küçük karlara ya da zarara razı oluyor. Bu böyle devam ederse Apple'la rekabeti sürdüremezler. Ancak Çinli firmalar ayakta kalabilir diye düşünüyorum.

• HTC Desire 820 ye nezaman lolipop gelecek bilgisi olan varmı

• Steve Jobs Türkiye'de dünyaya gelseydi müteahhit olurdu heralde.

• G2 kullanıyorum. Telefonu alalı 1 sene oldu ama hala aynı zevkle kullanıyorum. Telefon kullanırken zevk veriyor.G2 den sonra diğer telefonlara pek ısınamadım. G3 çok kullanmadım bilmem ama g2 cidden şahane telefon. Öyle samsung gibi takılmalarda yaşatmaz.

• fx57 kullanıcısına yanıt
    Elinizde note 4 exynos varken geekbench e girdiginizde 1.3 ghz yazarken 7420 yi nasil 1.5 ghzda bu sonuclari aliyor ciktiginda 500 mhz daha da hizli olucak dediniz cozemedim

Bir ornek vermek gerekirse

Mobilite: Snapdragon 810 bilmecesi, Exynos 7'nin performansı, LG G4'ün detayları, Apple'dan yeni finansal rekor ve dahası...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi psyshock -- 3 Şubat 2015; 11:59:49 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Erdi abi , Ender abi enerjiniz süper keyifle izliyorum her hafta. Sony z2 sizce ne zaman güncelleme alacak acaba? Şimdiden teşekkür ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: hikmetg

LG G3 kullanıyorum.

Cihazlar güncellemeden sonra batarya kalibrasyonunu kaybediyor . Bir süre sonra kullanım detayları değişecektir .

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben performans olarak bi şey demedim zaten eline aldığında kalite hissi vermiyor.

• Samsung şu EXYNOS un kaynak kodlarını paylaşmalı yoksa adam akıllı rom desteği alamıyoruz. Zaten kendisi geç güncelleme getiriyor. Bari rom lar hızlı gelsin.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.