Şimdi Ara

Mobilite: Snapdragon 810 bilmecesi, Exynos 7'nin performansı, LG G4'ün detayları, Apple'dan yeni finansal rekor ve dahası... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
0
Favori
1.100
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Discovery 1in haricinde gm fazla satamadı heralde değil mi? Bu airde özellikleri nasil bilmiyorum ama tutacagini sanmam.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Programın yarısı para ve Jobs.

• Yine Cok güzel bilgilendirici bi program olmus. Yanliz bence general mobilin o basit cihazina gereğinden fazla zaman ayırmışsiniz.Elinize Emeğinize sağlık mobiliteyi seviyoruz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Tardis*

başlikta disocvery olarak yazilmiş dandikligini her yerde kanitliyor :) GM discovery air uzak durun discovery kullanicisiyim ve 3g görüntülü görüşme yapamiyorum

nerdeyse hiçbir telefon da yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu millet adam olmaz.
    Başlığa takılmış çoğu sürü psikolojisi hesabı.
    Program iyi güzelde bazı konular uzun uzadıya işlendiği zaman pek güzel olmuyor.
    gm air hiç satılmasın üzülmem.
    Bir firma yetkilisi olmak demek kullanıcıları dinlemek ve sözünü tutmak demek.
    gm batsa çalışanlar için üzülürüm, yönetim için üzülmem.
    Pek eleştiri yapmam fakat diğer sitelerde telefonları tanıttırıp bu siteyi es geçtiler.
    Baktılar ki gm yönetimi donanım haber daha etkili hemen geldiler.
    Ben yerli ya da yabancı farketmez fiyat, performans, güncelleme kimde ise firma odur.

• Alakasız olacak ama g2 için lollipop güncellemesi ülkemize ne zaman gelir tahmini?

• Seneye exynosları baska ureticilerde goruruz ve yakin zamanda kaynak codelari aciklanir gibime geliyor.Her turlu exynos daha iyi olucak fark atti zaten biri 3600 aliyor exynos 5400 S6 iyi satıcak gibi Samsung simdi tek yapmasi gereken bence Tizeni gelistirmek Android den kurtulmak.Bazi kesimler exynosa laf atiyorsu 7420 ile sustular bu arada apple a chipset ureten bir firma nasil olsun qualcomm kullanir mantikli bile degildi sonunda tek surum exynos oldu.Insallah Mali 8XXX yada note 4 kullanilan maliden daha iyi bir gpu olursa fark atar rakiplerine bekliyoruz S6 yi.

Edit:Tasarim bence A5 ile ayni olabilir gormenizde fayda var a5 i ben boyle tasarim gormedim her yeri metal ama asiri yakismis neden bir firma metali cok guzel kullanirda plastik yapardi.Biraz dogru strateji ilkten plastik sonra metal mantikli :)

• Evil Chuck kullanıcısına yanıt
    Önümüzdeki birkaçgüne avrupaya çıkarsa şubat sonu çıkmazsa mart ayı içerisinde kesin gelir.
  • Baya dolu olmuş program. Teşekkürler.
  • Sony lollipop guncellemelerini ne zaman dagitmaya baslar bilen birisi var mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: thebancally

Exynos 7 nin büyük ihtimal Cortex a53 leri 1.4 ghz.Yabancı sitelerde de belirtilmişti. Cortex a57 nin 1.4 ghz de o tek çekirdek puanını alması pek olası değil.

A53 ler 1.5 ghz a57 ler 2.1 ghz zaten note 4 teki 5433 u ayni frekansa getirirsen benzer sonucu veriyor.

• psyshock P kullanıcısına yanıt
    Tahmin etmiştim ama bulamamıştım. 1500 tek çekirdek puanını 64 bit aktifken alıyor o zaman.

• 1300 aliyor zaten 5433 1.9 da , 2.0 da 1.4k 2.1 de 1500 kusur aliyor tek cekirdekte. Geekbench ramden etkilendigi icin aradaki ufak fark lpddr4 un hiz farkidir.

• quote:

Orijinalden alıntı: kpln04

quote:

Orijinalden alıntı: Tardis*

başlikta disocvery olarak yazilmiş dandikligini her yerde kanitliyor :) GM discovery air uzak durun discovery kullanicisiyim ve 3g görüntülü görüşme yapamiyorum

nerdeyse hiçbir telefon da yok

dediğim görüntülü görüşme hat üzerinden yapilan görüşme bütün telefonlarda vardır diğer telefonlarda oluşan bir sorun duymadim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hiç bitmesin istiyoruz da bitiyo işte :) . Mx4 den çok uzun bahsettiniz :) . Erdi abi o bahsettiğin g nokta t cem yılmazın espirirlerinin kaynağı olarak gösterdiği bölge mi acaba ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Samsung Türkiye genel müdürü Tolga beydi sanırım açıklama yapmıştı en kısa zamanda note 4 için lolipop güncellemesi yayınlanacak diye 1 ay geçti bir şey yok hayal kırıklığı içindeyim .Samsun note 4 güncelleme ne zaman alacak acaba ? galaxy s5 ve note 3'e güncelleme gelmeye başlamışken note 4 bunların gerisinde . Benim bildiğim ilk Note 4 sonra galaxy s5 sonra note 3 güncelleme alır en yeni telefondan eskiye doğru alır . Acaba 5.0 güncellemesini es geçip 5.1 güncellemesini verecekler . Lolipoplu note 4 videoları vardı . G.M yeni telefonu güzel inceliği baya iyi imiş . Apple kar elde etmesi belenen bir şeydi ama bu kadarını beklenmiyordu herhalde . Lg G4 metal kasayla gelirse bomba bir şey olur birde şöyle bir şey var metal kasayla gelirse pilini değiştiremeyiz bu kötü olur en azından benim için birde 3K ekranla gelecekmiş bu kadarına gerek var mı tartışılır ama yinede güzel, tabi pil tüketimini artıracak .
    videoların kısa olmasını yadırgamadım yalnız programın devamlılığı videoların her pazar yayınlanması benim için önemli . Bir ara 1 hafta yayınlanıyordu 2 hafta 3 hafta video yayınlanmıyordu mazeretleriniz olabilir sağlık problemleri olabilir ama videoları bekleyen sizi bekleyen bir kitlenin olduğunu da unutmamak gerek . teşekkürler

• Tardis* kullanıcısına yanıt
    tamam bende onu diyorum zaten samsunglarda vardı eskiden s54 s5te var mı bilmiyorum ama diğer markalarda yok
  • s5 in türkiyeye 5.0 yazılımı ne zaman gelecek...

• Çok video sorunu olan kullanıcı olmuş mobil için. Bende lumia 925 var hd - sd - 240p tam ekran veya browser boyutunda oynatmada sorun yok. Androidciler gelin sizi Windows Phone cu yapalım ?? (kurşun geçirmez yeleği olan varmı fena saldırı gelir şimdi)

• 1 gb ram oooo noon vvv

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.