Şimdi Ara

Mobilite: Sony Vaio nostaljisi, GM Discovery Elite, HTC M8, LG G Pro 2 ve dahası... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
79
Cevap
0
Favori
1.666
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dumprep

Para, bir kez daha sanata galip geldi...

Kısa ve öz, nokta atışı bir yorum olmuş.
  • sony vaio a 517b modelini almıştım. 3000 lira fiyatı vardı. ekran kalitesi felan çok iyi idi ama o dönem laptopların 2 katı fiyatı vardı. general mobile alacağım.

• Günaydın demek için ben bayağı bir geç kalmışım. Sabah 06:29'da video'mu paylaşılır yahu biz gece yarılarına kadar video gelecek diye beklerken uykuya dalınca geliyor. Çalışma saatleriniz çok fazla galiba. Gün Beyin kulağını çekmek lazım bu kadar çalıştırmayın çalışanlarınızı mesai ücretini aksatmayın vs. demek için :-)

• Güzel program :)
  • İzleyelim bizde.

• Sn: Erdi Özüağ Merhaba.
    General Mobile Discovery'nin ilk modelinde FM Radyo'yu Teknik özellikler arasında görmüştüm.www.incehesap.com için Sn. Mesut Çevik'in olduğu video'da görünüyor. Telefonlarda TRT'nin almış olduğu Bandrol mikrarı çok mu fazla. Örneğin LG G2'nin yurt dışı versiyonunda FM Radyo var TR'de olanında ise yok. Elite'de ve GM Discovery 2'de FM Radyo olacak mı? bir bilginiz var mı? Sonuçta FM Radyo çipi sisteme gömülü olarak geliyor.
    Cevabınız için şimdiden Teşekkürler. İyi çalışmalar.

• z1,g2,note 3 antutudan 35-36 bin skorlar aliyor.34 bin kusur skorlar nasil cok uzerinde oluyor bir aciklarsaniz merak ettik.hizli diyorsunuz neye gore hizli ayni chipseti kullanana telefonların hızı aynıdır.sadece ısı etkileyebilir performansi , z1'den ne kadar hizli mesala insanlari yaniltmayin.

• quote:

Orijinalden alıntı: blackzeros

z1,g2,note 3 antutudan 35-36 bin skorlar aliyor.34 bin kusur skorlar nasil cok uzerinde oluyor bir aciklarsaniz merak ettik.hizli diyorsunuz neye gore hizli ayni chipseti kullanana telefonların hızı aynıdır.sadece ısı etkileyebilir performansi , z1'den ne kadar hizli mesala insanlari yaniltmayin.

Aynı chipseti kullanıyor diye hızı ve performansı aynı olmak zorunda değil. Yazılım ile uyumu donanımın tam gücünüde gösterebilir veya tam performans vermemesinide sağlayabilir
  • S.Soylu kullanıcısına yanıt
    aynıdır dedigim yakındır,benzer performans verirler,sen cok uzerinde dersen nasil cok uzerinde oluyor diye sorarlar, sony,samsung,lg yapamiyorda gm mi yapiyor bir tek yazilimi.
  • blackzeros B kullanıcısına yanıt
    Ben gm yapıyor demedim sadece yazılımlar değiştiriyor o puanları kaldı ki ben zaten o puanlara bakıpta telefon almam. Ama birde dediğin gibi işin ısınma kısmı var. Adamlar kasayı kalın tutmuşlar büyük yapmışlar bu yüzden G2 den hızlı olması şaşırtmaz beni. Genelde LG telefonlarda hep ısınma sorunu oluyor daha doğrusu snapdragon serisinde
  • Izliyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence Elite sürümünde discovery ismini kullanmamalılar. Discovery ismi orta segmentte kalmalı. Yoksa Discovery 2 çıkınca milletin gözünde Discovery Elite'den yeni gibi görünecek. Sadece Elite ismini kullanabilirler mesela.

• Öncelikle eleştiri yapmak istiyorum.Erdi videonun başında öyle konuştuki sanki mazur görmem derken affetmem kovarım der gibi duruyor.Zaten son dönemlerde bir kibirlilik seziyorum dh'a mesut dahil.Ben olsam şahsen şimdiden erdinç gibi kendime başka yer bakardım.Yöneticiler editörler hariç diğerleri diken üstünde duruyor.En ufak birşeyde çıkışlar istifalar olabilir gibime geliyor.Programa gelirsek güzeldi hakkı verilerek emeği olan dolu dolu bir programdı.

• Keşke General Mobile şu Elit işine hiç bulaşmasaydı. Tamam iyi güzel telefon, e ucuz da sayılır o özelliklere göre ancak GM müşterisi için telefonun ucuz olması birinci tercih sebebi. Elit işine bulaşmadan direk GMD-II'ye yoğunlaşsalardı da şu an duyurulan özelliklerine ek olarak gerçekten güzel bir kamerayla GMD-II'yi bir an önce piyasaya sürselerdi gene iddialı bir fiyatla eminim daha güzel olurdu.
  • GMD elite isminde Discovery olmasaymış iyiymiş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sony neler tasarlamış cidden. Helal olsun. Müthiş tasarımlar var.

Dandik Kore'li ve daha dandik Çin'lilere yenilmesi biz teknoloji severler açısından üzücü bir durum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: peters

Öncelikle eleştiri yapmak istiyorum.Erdi videonun başında öyle konuştuki sanki mazur görmem derken affetmem kovarım der gibi duruyor.Zaten son dönemlerde bir kibirlilik seziyorum dh'a mesut dahil.Ben olsam şahsen şimdiden erdinç gibi kendime başka yer bakardım.Yöneticiler editörler hariç diğerleri diken üstünde duruyor.En ufak birşeyde çıkışlar istifalar olabilir gibime geliyor.Programa gelirsek güzeldi hakkı verilerek emeği olan dolu dolu bir programdı.

Videonun başındaki sadece bir şakaydı ayrıca sanki askerlik arkadaşların da böyle konuşuyorsun. Sen nerenle sezdin bilmiyorum bu kibirliliği veya istifaların olabileceğini ama bir işi ne kadar iyi yaptığın, düşmanlarının ne kadar fazla olmasından belli olur. Bu platformun bu kadar büyümesini çekemeyenlerin olduğu açık. İnsanların böyle imajını kötülemeye çalışanların olduğu da açık. Sırf işlerine gelmeyen şeyler söylediler diye, ne kadar doğru olsa bile. Kusura bakma ama böyle provakasyonlara gelmez insanlar. İnşallah hiç bir zaman da gelmeyecek.

• ilk 25 dakikaya yazık olmuş
  • 800 ac olucak mı

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.