Şimdi Ara

Mobilite: Sony Xperia Z4, Nokia N1 Tablet, HTC Desire 620, Snapdragon 810'lu telefon ve dahası... (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
1
Favori
1.258
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Zaten 6 aylık döngü hem sony'ye gereksiz maliyet çıkarıyor hemde müşteri kaybettiriyor
    qualcomm'un geliştirici telefonunu son tüketici ürünü gibi yorumlamanız ilginç olmuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-FC6108B0A -- 1 Aralık 2014; 20:54:23 >
  • Çok eğlenceli bir program olmuş teşekkürler :D O paraya Öküz alıp taparsın süper ya :DDDDD

• Beyler anneme telefon alican maç max bütçe 800 lira ne onerirsiniz

• Sony görüntülü arama koy, bi tane compact modelini alacağım. Yoksa ben alamadan batacaksın. Ama 805 büyük hata olur. Az sabretip 810la çıkarsalar uzun ömürlü olur ve ileri dönük 64 bit desteği de olacağı için alırken daha tereddütsüz oluruz. Şuan s400 bile iş görüyor zaten.

• Zenfone 5-6

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • süperrr

• Dün butun telefon bayilerini dolanip butun yeni telefonlari inceledim. Elimdeki 1 senelik lg g2 den hic birinin bir fazlasi yoktu. Sadece fark diyebilecegim kamera konusu. Diger konularda ne z3 ne samsung note 4 vs hic biri bana bir fark hissettiremedi. Telefon ureticileri kullanicilari salak yerine koyuyor. Hic bir fark olmamasina ragmen bu telefonu almaliymisiz gibi bir ortam olusturuyorlar. Keske insanlar akillansa şu gereksiz telefonlara para dokmeseler. Inanin aldiginiz telefonun donanimini sonuna kadar kullanacak hic bir oyun, program daha yok. Milleti donanim ile kandirmaya, ceplerini bosaltmaya calisiyorlar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • o değil de samsung galaxy note 4 incelemesi yalan oldu
  • PTT özelleştirildi, artık devlete ait bir kurum değil.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.