Şimdi Ara

Mobilite: Sony Xperia Z4, Nokia N1 Tablet, HTC Desire 620, Snapdragon 810'lu telefon ve dahası... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
1
Favori
1.258
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Z4

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Msj

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hindistanda 260 dolara öküz alır taparsın.
  • Sony uçtu gidiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Oscar Heykeli

Hindistanda 260 dolara öküz alır taparsın.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Z serisi şaka gibi ya, daha alanlar Z3'e doymadan Z4 gelecek ve Z3 bunun yanında eminim zayıf kalacak.

Nokia N1 tablet bence başarılı olur, Nokia sadece zamanında Symbian'da inat etmişti. Bunun dışında Nokia hep başarılı olmuştur.
  • SELAM MOTOROLA DROID TURBO HAKKINDA BİLGİ VERİRMİSİNİZ AYRICA TÜRKİYEYE GELECEKMİ

• O valizi hava alaninda kirarlar .

• Nokia N1 in donanımı gayet iyi. Xperia z3 ü günümüzde üst düzey telefon diye satıyor sony.Yada samsungun tabletleri üst seviye diye geçiyor hala.Nokia n1 de ipad air deki G6430 gpusu var.Adreno 330 kadar güçlü gpu.2.3 ghz de çalışan 64 bit işlemcisi tam olarak performansı bilinmese de üst düzey olacağı tahmin ediliyor. İpad air2 veya tegra k1 li tabletlerle karşılaştırırsak alt seviye bile denir gpu olarak,bu iki firmanın soc lar tabletde aldı başını gitti ama diğer firmalarla karşılaştırdığımızda aynı donanımı veriyor gün itibariyle.Piyasada S805 li tabletler varmı bilmiyorum şu an ama gpu olarak daha iyi tabi n1 den.

İşlemci performansını da buldum geekbench de s800-801 kadar performans vermiş.Çok da üst düzey değilmiş beklenene göre.
    http://www.mobiledroid.co.uk/blog/soc-royal-rumble-ipad-air-2-vs-nexus-9-vs-china-tablet-socs/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Al Swearengen -- 1 Aralık 2014; 11:31:13 >

• Şu 2k telefonları almayın aldırmayın. Keriz yerine koyuyorlar bizi. Gaming laptoplar bile daha geçmedi 2k'ya (birkaç istisna hariç).

• z4ü bekliyoruz
  • windows 10 teknik önz izleme sürümünü kullanıyorum ancak dosya pencereleri çoğaldıkça windows explorer sapıtıyor kendini kapatıyor.

• akilli telefonlarda max cozunurluk kesinlikle ve kesinlikle 1080p olmali.hatiri sayilir bir sure iphone6 plus ve note4 kullandim.note4 harika bir cihaz ama kesinlikle gordumki 2k ekran cok hizli emiyor pili.tamam sizi gun icinde yari yolda birakmiyor ama 2.gune kesinlikle cikarmiyor.1080p ekranli iphone6plus simdiye kadar kullandigim akilli telefonlar icinde pili en cimri harcayan cihaz.iki gun ust uste 08:00'den aksam 18:00'e kadar yaptiklarimin aynini iki cihazda da yaptim hatta not aldim.fikir vermek acisindan soylim iphone6plus'da 19:00'da eve vardigimda %35-40 pilim varken note4 ile eve vardigimda %15-20 arasinda degisiyor.plus'da aksam bitirmek icin oyun oynuyorum yada ertesi sabah alip ise gidiyorum.oglene kadar yetiyor oglen sarja takiyorum.3000'lik piller 1080p ekranlar icin cok ideal ama 2k ekranlari tasiyamiyor maalesef.belki saldiri olacak hemen ama soylemeden edemicem.apple'i en cok takdir ettigim konu hazir olmayan hicbir teknolojiyi cihazlarina koymuyorlar.hersey olmasi gerektigi calistiriyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi assasin34 -- 1 Aralık 2014; 14:07:34 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Dalyarka

Şu 2k telefonları almayın aldırmayın. Keriz yerine koyuyorlar bizi. Gaming laptoplar bile daha geçmedi 2k'ya (birkaç istisna hariç).

ana fikre kesinlikle katiliyorum.2k ekranlar mahvediyor pilleri.1080p ve 2k ekran olarak bizzat deneyimlemis biri olarak soyluyorum.tabi dileyen isteyen alir.
  • Yine süper bir mobilite olmuş hiç bitmesin istiyor insan ama mümkün değil.
    Ayrıca o öküz alır taparsın kısmı müthiş :)
    2k ekranlar bence gereksiz. Zaten küçük piller koyuyorlar.1080p ye bile yetmiyor.
    Mobiliteler hiç bitmesin ve daha uzun olsun . mesut çevik de katılmalı bence.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu mobiliteyi sırf sohbet için izliyorum ;) tabii yaralı program aynı zamanda bi kaç yeni bir şey öğrenmiş oluyoruz...

• abi meraba kaç videodur dikkatimi çekiyo şu arkada sürekli değişen renkli görüntüyü kaldırır mısınız sürekli oraya takılıyorum ve cidden rahatsız ediyo 2si1 de de var lütfen

• konula ile konu görselleri eş zamanlı ilerlemedi çok sıkıcı bir yayın oldu şaşırdım açıkçası

• Z4 805 ile g?ls? v? ekran 2k olsa Z3 mu yoxsa Z4 yaxsı olar?
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.