Şimdi Ara

Mobilya Koltuk Kanepe Hakkında Merak Ettikleriniz.. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
1
Favori
2.218
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ertreee E kullanıcısına yanıt
    Tanıdığınız, ahbabınız, dostunuz var mı bu işlerle uğraşan ?
  • 4007 kullanıcısına yanıt
    ne yazık ki tanıdığım yok
    Fiyat olarak ne verdiler size yemek odası olarak ?
  • 4007 kullanıcısına yanıt
    en son istikbale gittim masa artı 6 sandalye büfe ve aynaları 2150 2200 arası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ertreee -- 17 Kasım 2014; 22:17:15 >
    2 adet gümüşlük (büfe), aynalar, tv ünitesi, 6 kişilik masa takımı 4 lü servis sehpası (4 kişide oluyor açılıp kapanabiliyor) o civarda. Üstelik tamamı mdf. Kırılmaz cam ve aynalar.
  • Iyi gunler hocam ben Zonguldak ta görev yapıyorum Konyalı olduğum için sizce konya Mobilyacılar sitesinden mi almak mantıklı ya da Zonguldak tan mi tabi bunun için de nakliye işi de olacak fiyat yönünden çeşit yönünden ne yapmalıyım hocam tşk

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu ürün nasıl demonte geliyormuş.
    http://www.hepsiburada.com/liste/productDetails.aspx?productId=mbsulmodcek1&categoryId=18021494

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kolları ve ayakları koltuğun içerisinde yer alan sandıkların içinde geliyor.
  • mhmtsynn kullanıcısına yanıt
    Geç bir cevap oldu. Kusura bakmayın. Mesajı yeni gördüm. Hocam şimdi bu soru bulunduğunuz yerdeki mağazalara göre değişir. Konya ile Zonguldak pekte yakın bir mesafe değil. Dolayısıyla nakliye ücretine vereceğiniz para ile oradan da alabilirsiniz. Yok eğer biraz beklerseniz nakliyat firmaları Konya dönüşü o taraflara doğru boş dönmemek için makul bir fiyata getirebilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 4007

Kolları ve ayakları koltuğun içerisinde yer alan sandıkların içinde geliyor.

İyiymiş o zaman ben 50 parça gelecek zannediyordum Modilya markasını da ilk defa duydum umarım iyi çıkar, verdim siparişi çeklerle falan 295e geldi.

• Hocam biz burada eve teslim ücretsiz nakliye ve kurulum +5 yıl garantili sıfır makas ürünü 250 tl ye veriyoruz. Ama hepsiburada 600 tl yazmış Yok hocam. Zaten çoğu o şekilde gelir. Teslim alırken dikkat edin köşelerinde darbe olmasın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 4007

Hocam biz burada eve teslim ücretsiz nakliye ve kurulum +5 yıl garantili sıfır makas ürünü 250 tl ye veriyoruz. Ama hepsiburada 600 tl yazmış Yok hocam. Zaten çoğu o şekilde gelir. Teslim alırken dikkat edin köşelerinde darbe olmasın.

Sizin yer neresi hocam?

• Hocam bırak mobilyayı felan tsden agara devam
  • Dostum saatlerce verdiğim emeği saniyeler içerisinde kaybetmek çok acı. Tagı kullanan yapıyor üstelik. Rusların serverı forever
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.