Şimdi Ara

MobiX-Blue ile ev telefonundan cep telefonuna bağlantı yapın

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.692
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hafta sonu yeni bir cihaz aldım, adı MobiX-Blue.

Cihazın özelliğine gelince; Bluetooth vasıtası ile ev telefonunuzu (dect yada masa üstü olması farketmiyor) cep telefonunuza bağlayarak cep telefonuna gelen ya da cep telefonunuzdan yapacağınız çağrıları ev telefonunu kullanarak yapmanızı sağlıyor.

Cihaza aynı anda 3 adet cep telefonu tanıtabiliyorsunuz, böylece evdeki diğer aile bireylerininde cep telefonları ile yapacakları görüşmeler için ev telefonunu kullanmasına olanak sağlanıyor.

Beni böyle bir cihaz almaya iten en büyük amaç, operatörlerin yaptıkları kampanyalar oldu, hattım ile her yöne sınırsız konuşma yapabiliyorum ama günde bir saatten fazla konuştuğum zaman ciddi baş ağrısı problemi yaşıyorum, aynı sıkıntıyı eşimde yaşadığını söyleyince böyle bir alternatif aramaya başladım, Mobix in bluetoothlu olması ortada bir kablo yığını olmaması anlamında iyi bir yön, aynı zamanda hem eşimin hem benim cep telefonumuz bağlı olduğu için gelen her çağrıyı dect telefondan cevaplayabiliyoruz. Eşimin hattı kontörlü olduğu için o dışarıyı arayacağı zaman dect üzerinden benim telefonumu seçerek arama yapabiliyor.

Kullandıkça cihazın farklı özelliklerini keşfetmeye başladım, mesela eğer dect telefonunuz destekliyorsa cep telefonunuzu arayan numarayı dect telefonunuzun ekranında da görebiliyorsunuz ya da destekleyen cep telefonlarında sesli arama özelliği gibi, bunun yanı sıra bir den fazla cep telefonu tanımlı ise biri ile konuşurken diğerine çağrı geldiğinde hat bekletme yapabiliyor.

kullandıkça yeni bir şeyleri çıkıyor :) farklı bir özelliğini bulursam onuda buradan paylaşırım sizinle arkadaşlar.

MobiX-Blue ile ev telefonundan cep telefonuna bağlantı yapın

cihazın resminide yukarıda verdim, bana çok şirin göründü :)

• fct ye takılması yasak hatlardan alacağım
    cep telefonu kullanamadığım için sabit telefona bağlamak için araştırma yapıyorum

türk telekom sabit hat var
    2 tane cep telefonunu MobiX-Blue bağladık

bu üç hattı bağlayabiliyormusunuz

yoksa MobiX-Blue için ayrı bir masa üstü telefon tahsismi ediyoruz
    türk telekom sabit hat için ayrı bir telefonmu tahsis ediyoruz
  • http://www.tekzan.com/MobiX-Blue-BT-Bluetooth-GSM-FCT-Cihazi,PR-8035.html

sorumun cevabını buldum

iki model varmış

türk telekomlu ve 3 cep telefonlu
    sadece 3 cep telefonlu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.