Şimdi Ara

mobsappwork virüs

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.318
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • mobsappwork sitesinin virüsü var sanırsam, ne zaman bi internet sayfasında gezinsem, "sisteminiz çok yavaş" gibisinden şeyler diyor. Aynı sorunu apple sayfasında gördüm kullanıcın biri yazmış, çözüm olarak "safarinin geçmişi silin, ve yeniden başlatın" denmiş, ve kullanıcıda problemin çözüldüğünü söylemiş. Benzer şeyi Chrome da yaptım olmadı, pop-up ları kapattım yine olmadı, sistemi sıfırladım bi kaç gün düzeldi gibi sonra tekrar oldu. Ne yapacağımı bilmiyorum yardımlarınız için şimdiden teşekkürler. sadece mobsappwork da değil karışık, resimlerde olduğu gibi
     mobsappwork virüs mobsappwork virüs

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tindor -- 2 Mayıs 2015; 14:01:19 >

• Tindor T kullanıcısına yanıt
    Bağladığınız DNS'de problem var büyük bir ihtimalle. Manuel olarak Google DNS'i tanımlayın.
  • çok teşekkürler cevabınız için, deneyip cevabımı yazacağım.
    Kötü niyetli reklamlarla dolu bir siteye girmişsiniz. Öyle bir site ki mobilden girenlere özel olarak farklı bir siteye yönlendirerek çöp diye tabir edilen virusten beter programlar kurdurmaya çalışıyor.
    O hangi siteyse bir daha girmeyin, giriş yaptığınız tarayıcının geçmiş verilerini silin bir sorununuz kalmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi relais -- 3 Mayıs 2015; 0:13:42 >
  • cevabınız için çok teşekkür ederim ama yukarıda belirttiğim gibi geçmiş verileri sildim oda yetmedi telefonu komple sıfırladım aslında bi kaç gün bişey olmadı ama sonraki günlerde tekrar aynı hata oldu. Anti virüs programıda var ama pek bi işe yaramıyor gibi
    Android te antivirus programları zaten virus. Etkisi olmayan sadece telefonu yavaşlatan, bir şey yapıyormuş gibi görünüp birşey yapmayan programlar bunlar. Zaten androidte virus yok, malware türü reklam programcıkları var.

Telefonu sıfırlayıp antivirus kurmamanızı salık veririm. Tabii bir de bolca reklam gösteren oyunlarıda kurmamanızı...
  • tavsiyelerinize uyacağım ve cevabınız için çok teşekkür ederim. İyi günler dilerim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Antivirus yüklenmiyor
    7 yıl önce açıldı
    avg antivirüs
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tindor

tavsiyelerinize uyacağım ve cevabınız için çok teşekkür ederim. İyi günler dilerim

Birçok site telefonlara özel reklamlar gösteriyor. Bazılarına tıklayınca sizi paralı servislere üye yapıyor üstelik. Telefonu sıfırlayarak ya da dns ile çözemezsiniz bu sorunu sizin telefonunuzdan kaynaklı değil çünkü. Tek çözüm reklam engelleme özelliği olan bir tarayıcı kullanmak. Google play'den Firefox indirin ve ad blocker plus eklentisini kurun. Internette firefox ile gezinin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynı sorun bendede mevcut. z3 compact kullanıcısıyım delirmemek elde değil.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.