Şimdi Ara

Mod denildiğinde sadece kasamı olmalı,ya ortamlar...? (127. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.008
Cevap
70
Favori
480.429
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 125126127128129
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: KriegerDesSystem

Buda benim mekanımdırr :)

Mod denildiğinde sadece kasamı olmalı,ya ortamlar...?

sizcede cok renkli olmamıs mı biraz cocuk odasını andırdı bana. yanlıs anlamayın resimler,posterler biraz beni ergenlik günlerime götürdü.

• Biraz da olsa toparlandı gibi

• quote:

Orijinalden alıntı: Serdarkekik

Biri beni bu dağınıklığın içerisinden kurtarsın

Resmi internetten buldum, reklamcı bir arkadaşıma götürüp bastırdım para vermedim ama tahminen 25 30 liraya basarlar diye tahmin ediyorum. Birde üzerine cam kestirdim ben baskının renkleri soyulmasın diye.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi STATIC-X -- 5 Kasım 2012; 18:06:50 >

• quote:

Orijinalden alıntı: korkuluk13

http://img210.imageshack.us/my.php?image=dsc01929jb0.jpg

ses sistemini beğendim
  • ahahaha iyi şeyler çıkmış
  • quote:

Orijinalden alıntı: RONSPY

quote:

Orijinalden alıntı: CagdasyavasTR1

quote:

Hocam o masa nereden alindi bide oda cok guzelmis neler var sayarmisin

Masayı herhangi bir mobilyacıdan L ofis masası diye almıştım. Açıkçası çok ıvır zıvır var :D Neyi öğrenmek istiyorsun onu söyliyeyim ben sana (:

çok güzel odan :).

• quote:

Orijinalden alıntı: mdnzkrks

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: CagdasyavasTR1

quote:

Hocam o masa nereden alindi bide oda cok guzelmis neler var sayarmisin

Masayı herhangi bir mobilyacıdan L ofis masası diye almıştım. Açıkçası çok ıvır zıvır var :D Neyi öğrenmek istiyorsun onu söyliyeyim ben sana (:

çok güzel odan :).

Teşekkürler (:

• Hakikaten teknoloji ciddi bir hastalık yaşu fotoğrafları gördükten sonra özellikle...Buyrun nacizane pc'm.
    Maviyi çok severim.Emre Aydın da çıkmış

Pcnin arkası için bazen ışığa ihtiyaç duyuyorum

•  Mod denildiğinde sadece kasamı olmalı,ya ortamlar...?
  • Merhaba,

Yaklasik 1 sene sonra bir guncelleme yapalim. Odada degisenler, gidenler/kalanlar soyle:

- LCD Monitor degisti; DELL U2312HM 23" IPS monitor alindi.
    - Pioneer muzik seti yerine Pioneer A209R anfi alindi.
    - Router degisti; TP-Link N600 router alindi ve duvara sabitlendi. Tum kablolu ag altyapisi Gbit'e, kablosuz ag altyapisi 300 Mbit'e yukseltildi.
    - Panasonic CRT TV degisti; Panasonic P42G20E plazma TV geldi.
    - Sony PS3 alindi.
    - Merkezi dosya paylasimi icin NAS altyapisi kuruldu. Synology DS213 NAS cihazi icinde 2 adet 2 TB HDD ile RAID1 yedeklemeli 2 TB'lik ortak veri alani olusturuldu.
    - Silverstone Lascala LC16M kasa icinde, tamamen fansiz calisan bir HTPC sistem kuruldu.
    - CM Stacker kasanin yan kapagi modlandi ve pencere acildi.
    - Fare altligi degisti; yekpare kullanim icin Razer Goliathus XL pad alindi.
    - Kablo kanallari eklendi ve kablolar toplandi/duzenlendi.
    - Odanin duvarlarina birkac ahsap ve metal raf eklendi.
    - Mercedes dortlusu tamamlandi :)

Gelelim resimlere:

Mod denildiğinde sadece kasamı olmalı,ya ortamlar...? |  Mod denildiğinde sadece kasamı olmalı,ya ortamlar...? |  Mod denildiğinde sadece kasamı olmalı,ya ortamlar...?

Mod denildiğinde sadece kasamı olmalı,ya ortamlar...? |  Mod denildiğinde sadece kasamı olmalı,ya ortamlar...? |  Mod denildiğinde sadece kasamı olmalı,ya ortamlar...?

Saygilar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi siyau -- 13 Ocak 2013; 21:46:45 >

• hocam cok begendim ortamınızı hayırlı olsun .mercedes lerde gözü kaldı fakat subaru da ayrı bir guzel duruyor.
    birsey sormak isterim aynı oda içerisinde htpc ye gerek varmı idi cok merak ettim az anerji tuketip sessizlik diyeceksiniz tahmin ediyorum ama bence abartı bir maliyet diye dusunuyorum.bende htpc tarzı bir sistem topladım yakında reimlerini paylasırım fakat benim sistemim hem oyun hemde enerjiyi az kullanan ayrıyetten sessiz bir al in one sistem olacak.sistem imzamda
  • quote:

Orijinalden alıntı: hiachi

birsey sormak isterim aynı oda içerisinde htpc ye gerek varmı idi cok merak ettim az anerji tuketip sessizlik diyeceksiniz tahmin ediyorum ama bence abartı bir maliyet diye dusunuyorum.

O sistem aslında HTPC değil de Transport PC olarak toplandı; yani asıl kullanım amacı yüksek kalitede müzik dinlemek. Sistem tamamen fansız çalışıyor, kasa içinde hiçbir mekanik parça yok ve tam anlamıyla 0 desibel bir sistem. Kasada Asus'un Xonar Essence ST Deluxe ses kartı takılı ve Beyerdynamic kulaklıklarımı bu sistem sürüyor; tabii film izlemek için de kullanıyoruz sistemi.

Saygılar
  • hocam anladım sizde hi-fi muzik dinleyiclerindensiniz. bir aralar bende bu işe basladımıştım creative sb titanium hd ses kartı almıştım hatta 400 tl ye ,ayrıyetten almanyadan bir arkadasa sennheiser rs 170 kablosuz kulaklık getirttim halen duruyor kulaklık hanım sattırmıyor cok begeniyoruz sesini.ses kartını sattım.bir alıstınmı bu kusursuz ses arayısına kurtulamıyorsun,foobar 2000 kullanmaya asios eklentiler falan derken artık vaktim olmuyor sadece gece yatmadan bir saat once falan muzik dinlemeye fırsatım oluyor.Zengin işi bir zevk olmaya baslıyor cok para harcatıyor bilirim.ses kartınız gercekten dehset bir ses verdiğine eminim.
    Ben son zamanlarda film için sistemler arayısına girdim streo sistem sadece müzik için ideal 5+1 sistemlere bakmak istiyorum home theaterlara ama onlardada kablo karmasası cok.yeni ev aldım 1seneye kalmazda tasınmıs olucam hanım bir odayı teknoloji odası olarak ayırmama izin verdi.nasipse o zamana hoşçakalın
  • Birkaç değişiklik var...

• hocam sendemi asusu sattın .satmıssın fakat rog dan kopamamıssın gordugum kadarı ile haksızmıyım bu arada yerlesim bu sekilde daha guzel olmus bence
  • Bunlarda benden

• Takip

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  •  Mod denildiğinde sadece kasamı olmalı,ya ortamlar...?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zero-Hour

Abicim silahlarla ne yapıyorsun sorma sayip .Eve hergün teröristmi giriyor .

• quote:

Orijinalden alıntı: İntel_Core_İ5

quote:

Orijinalden alıntı: Zero-Hour

Abicim silahlarla ne yapıyorsun sorma sayip .Eve hergün teröristmi giriyor .

iş gereği

• 
Sayfa: önceki 125126127128129
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.