Şimdi Ara

Mod denildiğinde sadece kasamı olmalı,ya ortamlar...? (135. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.008
Cevap
70
Favori
480.428
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 133134135136137
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: tayfn1907

buda benim ortam pek istediğim gibi olmasada idare eder
     Mod denildiğinde sadece kasamı olmalı,ya ortamlar...?  Mod denildiğinde sadece kasamı olmalı,ya ortamlar...?  Mod denildiğinde sadece kasamı olmalı,ya ortamlar...?

Vay hocam x600 ha :) Güzel sistemdir.

• quote:

Orijinalden alıntı: karamurat28

quote:

Orijinalden alıntı: tayfn1907

buda benim ortam pek istediğim gibi olmasada idare eder
     Mod denildiğinde sadece kasamı olmalı,ya ortamlar...?  Mod denildiğinde sadece kasamı olmalı,ya ortamlar...?  Mod denildiğinde sadece kasamı olmalı,ya ortamlar...?

Vay hocam x600 ha :) Güzel sistemdir.

evet baya güzeldir

• quote:

Orijinalden alıntı: hazard98

Masanın kenarındakiler bant gibi bir şey mi?

Hayır Fosfor O Reklam Ürünü Satanlarda Bulunur
  • uguraa09 kullanıcısına yanıt
    sondan bir önce ki hali :) yeni hali yakında :P Mod denildiğinde sadece kasamı olmalı,ya ortamlar...?
     Mod denildiğinde sadece kasamı olmalı,ya ortamlar...?

• quote:

Orijinalden alıntı: kadirtngl

sondan bir önce ki hali :) yeni hali yakında :P Mod denildiğinde sadece kasamı olmalı,ya ortamlar...?

Baba Sen Ne Yaptın Öyle Deck Sistem Filan Helal oLsun Güzel Toplarsın sen ortamı Öyle gözüküyor

• Bak bu güzel olmuş

• quote:

Orijinalden alıntı: kadirtngl

Ov. Süper ya. Son halini paslasirsan pm at hocam içim gitti ya ortama

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: VicariouS

Artık yaşlandım...
    Jübilemi yapıyor ve herkese iyi ortamlar dileyerekten aranızdan ayrılıyorum

Sandalyeden ayaklarınızı uzattığınız yere yastık şart

•  Mod denildiğinde sadece kasamı olmalı,ya ortamlar...?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-5BDC6BBAF -- 27 Eylül 2013; 1:15:54 >
  • Kasa güzelmiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -StrongeR-

kaldırıldı

neo nazarmı değdi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KAZUYA MISHIMA

quote:

kaldırıldı

neo nazarmı değdi.

:D koydum geri :D nazar değil de ne bileyim :) çekiş tarzım yanlış sanki
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: KAZUYA MISHIMA

quote:

kaldırıldı

neo nazarmı değdi.

:D koydum geri :D nazar değil de ne bileyim :) çekiş tarzım yanlış sanki

Sistem güzeldi sürekli burayı takip ederim hos sistemler oluyor baskaları içinde fikir oluyor uyumlu parcalar falan kişiler sistem toplayacagındada yararlı oluyor
  • Şu konunun başlığını okuyunda bir yorum yapın adam ortamınızı soruyor bazıları tek kareye neyi varsa koymuş yattığın yeri koy kapıdan genel bir foto çek ne biliyim yap bişi aldığı şeyleri sergilemek gösteriş meraklısı olmaktan çıldırmış insanlar hee adam sana kasalarımızı koyalım dese eyvallah neyin varsa koy arkadaş bu nasıl bir saçmalık
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kayrancioglu

Şu konunun başlığını okuyunda bir yorum yapın adam ortamınızı soruyor bazıları tek kareye neyi varsa koymuş yattığın yeri koy kapıdan genel bir foto çek ne biliyim yap bişi aldığı şeyleri sergilemek gösteriş meraklısı olmaktan çıldırmış insanlar hee adam sana kasalarımızı koyalım dese eyvallah neyin varsa koy arkadaş bu nasıl bir saçmalık

Evet, bu konuyu açarken amacım ortamları sergilemekti, hatta ilk kendi çalışma odamı paylaşmıştım. Genel anlamda konu amacına uygun gidiyor ama tabi arada sırada sistemini sergileyen arkadaşlar da çıkabiliyor. Sonuçta görsel amaçlı bir konu olduğu için çok da sorun yok bence. İyi forumlar.
  • Konu canlansa :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Katılıyorum konunun biraz canlanması lazım
    Bende yeni ev aldım yapım aşamasında bir odayı (hanımın izni doğrultusunda tabi) teknoloji odası olarak düzenliyeceğim
    Kafamda bayağ bir sey şekillendirdim seneye insallah gectiğim de güzel görüntüler yayınlayacağım.Bende buraya bakıyorum ki değişik fikirli insanlar varsa onlardan ilham alayım diye.
    Güzel konu bence.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: AhmetSelçuk

quote:

Şu konunun başlığını okuyunda bir yorum yapın adam ortamınızı soruyor bazıları tek kareye neyi varsa koymuş yattığın yeri koy kapıdan genel bir foto çek ne biliyim yap bişi aldığı şeyleri sergilemek gösteriş meraklısı olmaktan çıldırmış insanlar hee adam sana kasalarımızı koyalım dese eyvallah neyin varsa koy arkadaş bu nasıl bir saçmalık

Evet, bu konuyu açarken amacım ortamları sergilemekti, hatta ilk kendi çalışma odamı paylaşmıştım. Genel anlamda konu amacına uygun gidiyor ama tabi arada sırada sistemini sergileyen arkadaşlar da çıkabiliyor. Sonuçta görsel amaçlı bir konu olduğu için çok da sorun yok bence. İyi forumlar.

O zaman başlığa ekle de adamın asabını bozma

Tüüüh tüh hasbamın asabı bozulmuş hemen değiştirelim konu başlığını
    46 sayfa gecmiş herkez hayatından memnun kimsenin asabı bozulmuyor bir kişinin keyfi kaçtı diye konu başlığı değişecek.
    bayağ yuksekte oturuyosun belli az aşağı inde ayakların yere bassın.

• Ortamımız, masamız olsa da koysak... Sehpalarda sürünüyorum...
  • Odamı yenilemeyi düşünüyorum fazlalık her şeyi atacağım TV fiyatları ne alemde ? Ortalama büyüklük çok büyük olamasada olur.
  • 
Sayfa: önceki 133134135136137
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.