Şimdi Ara

Mod denildiğinde sadece kasamı olmalı,ya ortamlar...? (136. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.008
Cevap
70
Favori
480.425
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 134135136137138
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: apache0990

Odamı yenilemeyi düşünüyorum fazlalık her şeyi atacağım TV fiyatları ne alemde ? Ortalama büyüklük çok büyük olamasada olur.

32 inç 550 den yukarı 39-42 civarı da 900 üstü odayı yenilersen konunu bekliyorum.
  • Son hali . Çok büyük değişiklikler yok.fakat artık sistemi pikap dinlemek için kullanıyorum..İlerliyen zamanlarda vakit buldukça farklı değişiklikler yapmayı düşünüyorum..

Mod denildiğinde sadece kasamı olmalı,ya ortamlar...?

• dostum müzik sistemin çok güzel güle güle kullan.
  • kadirtngl kullanıcısına yanıt
    çok güzel gerçekten
  • Çok tşk ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bykush1905

elbette zevk işi . hem maddiyata hemde zamana bakıyor. benim aklımda neler neler varda maddiyata dayandığı için yapamıyorum düşünün high power bronze element 700W güç kaynağım var , sleev yapim diyorum ya malzemesi pahalı geliyor yada işi yapmak sabır dikkat ve zaman gerektiren birşey . hop vaz geçiyorum ondan sonra. :/ su soğutmalı sağlam bir sistem yapmak istiyorum ama nerden baksan en aşşağı
    5000 tl kasa içi tutuyor. örnek olarak aşşağıda resimleri yükleyeceğim bu tarz birşeyi kendim yapmak istiyorum ama dedigim gibi maddiyat , zaman ve malzeme ulaşımı gerektiren birşey. herşeyin 1 kasa içerisinde toplanmış kasa dışına çıkmamış şekilde su soğutmalı bir kasam olsa güzel olurdu hatta kendim yapsam :)) .

benim yaş 24 ailemle kaldıgım için pc konusunda son safhaya gelmiş bulunmaktayım sonuçta eve gelir getirmek zorundayız kendimi bayağı düşündüm bu konuda birazda eve harcamak birikm yapmak gerekiyor.
    ama umarım ilerde resimlerdeki gibi bir kasa yapmak hayalimdir.

benim pc parçalarım imzamdakinin aynısıdır. değişiklik yok.

dipnot : son olarak şunu söyliyim abi ben bu işler ile uğraşmayı çok seven birisiyim eğerki elimden gelen birşey olursa yardım etmeyi yardımlaşmayı bilgi alış verişi yapmayı seven birisiyim ve yardımcı olurum :)
     Mod denildiğinde sadece kasamı olmalı,ya ortamlar...? Mod denildiğinde sadece kasamı olmalı,ya ortamlar...? Mod denildiğinde sadece kasamı olmalı,ya ortamlar...? Mod denildiğinde sadece kasamı olmalı,ya ortamlar...? Mod denildiğinde sadece kasamı olmalı,ya ortamlar...?

sistemine hayran kaldım güle güle kullan

• mob411 kullanıcısına yanıt
    hocam resimdekiler benim sistemim değil yalnız :D ama yapmak uğraşmak istediğim sistemler :D genede sağolasın =))
  • bende siz topladınız yaptınız zannettim

en çok şu kırmızı soğutmalı baştan 4.resim baya dikkatimi çekti tam istediğim gibi bir sistem
  • mob411 kullanıcısına yanıt
    valla ben su soğutmalıların hepsini seviyorum hocam çok güzel görünüyor. inşallah durumum oldugu zaman yapacağım böyle birşey :D
  • kadirtngl kullanıcısına yanıt
    Güzel bir sistem.
  • Vaio 17.3"
    Altec Lansing In Motion IM7

• Arkadaş bu nedir ya konuda benim mesaj sayımdan çok post var.
  • 2007 deki ftolara baktımda eski kablo yıgını bilgisayarım aklıma geldi teknoloji baya yol almıs be :)
  • Güzel sistemler var devam
  • Buda benim odanın en toplu hali

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Beycoast -- 26 Ekim 2013; 1:27:53 >

• Monitörler güzelmiş eski emektarlarımdan Ortamınızda güzelmiş, şu tv'yi filan bir asayım kabloları toplayım bende bir resim atarım
  • Teşekkürler

Bekliyoruz hocam
  • Beycoast kullanıcısına yanıt
    Ortam çok güle güle güle kullanın. Monitör küçük gelmiyor mu?
  • Garen Yöndem G kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler
    Aslında küçük geliyo (22inç) ama bozulana kadar devam bununla masraf yapmayı düşünmüyorum pek artık askere gitmek lazım
  • Benim fakirhanenin son hali

• 
Sayfa: önceki 134135136137138
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.