Bildirim
Mod denildiğinde sadece kasamı olmalı,ya ortamlar...? (138. sayfa)
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: menesozun
Hocam bu led işine bende çok meraklıyım kaç liraya aldınız kaç metre metrede kaç renk var işe yarıyor mu
Ben 50 liraya aldim 5metresini metrede 30led var 5050 RGB diye geciyor, ortama farkli bi hava katiyor cidden tavsiye ederim odanin isigini acmasam bile pc basinda oturucak kadar yeterli isik veriyor hatta daha fazlasini bile :) -
quote:
Orijinalden alıntı: XPeciaL
quote:
Orijinalden alıntı: menesozun
Hocam bu led işine bende çok meraklıyım kaç liraya aldınız kaç metre metrede kaç renk var işe yarıyor mu
Ben 50 liraya aldim 5metresini metrede 30led var 5050 RGB diye geciyor, ortama farkli bi hava katiyor cidden tavsiye ederim odanin isigini acmasam bile pc basinda oturucak kadar yeterli isik veriyor hatta daha fazlasini bile :)
Anladim hocam cevap icin cok tesekkurler en yakin zamanda bende alacagim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
adamın biri yatak ile monitörü modlamıştı monitör yatağın altından çıkıyordu -
quote:
Orijinalden alıntı: Akhenaton.
adamın biri yatak ile monitörü modlamıştı monitör yatağın altından çıkıyordu
monitör mü tv mi ? -
monitördü yuoutube'de görmüştüm yatağı kapadınca iki tane monitör ortaya çıkıyordu -
-
Ortam gerçekten şahane -
Daha iyisi senin olsun usta -
-
-
teşekkürler :) -
-
-
-
masayı hazır mobilyacıdan aldık ama tam olarak hatırlayamıyorum nereden aldığımı :) -
Hocam yer lambası loş sarı ışık mı veriyor acaba ikeadan alınma sanırım ama sitede beyaz ışık ve nereden almıştınız ? -
Gayet güzel. -
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X