Bildirim
Mod denildiğinde sadece kasamı olmalı,ya ortamlar...? (140. sayfa)
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Sonuç çok güzel olacak belli oluyor şimdiden kolay gelsin :) -
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: 17mayis
yeni aldim koltuk cok rahat oyle boyle degil biraz tuzlu oldu ama deger buranin fiyatiyla £180 bana gore bi bilgisayarda en onemli parca koltuktur hem rahatlik acisindan hem saglik dunanin en iyi bilgisayar ve systemin olupta altinda rahat edemedin bi koltuk olsa ne yazar.
ÇOK HAVALI YARIŞ KOLTUĞUGÜLE GÜLE KULLANIN HOCAM
-
modeli MotoGP official chair diye geciyor.. -
eywallah hocam evet gorunusu oyle ama rahatligi bi okadar daha guzel bellim popom bayram ediyor aldim gundan beri :D -
Türkiye'de varmı bu koltuk? -
Bu koltugu arafim ama bulamadim bi yardimci.olurmusunuz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Adore oyuncu koltuğu var kendi sitesinde
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Turkiyede varmi yokmu bilemiyorum hocam ben yurtdisinda yasadim icin bulmak kolay olmiyacak sanirim anca amazon uzerindan siparis verebilirsiniz dxracer serilerinede bakmani oneririm daha popular TR'de bulunur sanirim.. -
Teşekkürler bilgi için hocam -
quote:
Orijinalden alıntı: 17mayis
yeni aldim koltuk cok rahat oyle boyle degil biraz tuzlu oldu ama deger buranin fiyatiyla £180 bana gore bi bilgisayarda en onemli parca koltuktur hem rahatlik acisindan hem saglik dunanin en iyi bilgisayar ve systemin olupta altinda rahat edemedin bi koltuk olsa ne yazar.
Koltuk güzele benziyor hayırlı olsun
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
https://www.youtube.com/watch?v=y7mVIbR1LpI guzel bi inceleme olmus dxracer king serisi -
-
-
monitör kaç inc hocam -
Kendi açmış olduğum konuya bayağıdır giremiyordum. Bu arada koltuk benim de çok hoşuma gitti. -
quote:
Orijinalden alıntı: blackrocker
monitör kaç inc hocam
Bana 40" den aşağı değilmiş gibi geldi ve cok yakındayken sıkıntı olur diye düşünüyorum fakat bende marka ve modelini merak ettim çok şık. -
ah gençliğim ah :D nerde eski ortamlarrrr
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X