Şimdi Ara

Mod denildiğinde sadece kasamı olmalı,ya ortamlar...? (140. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.008
Cevap
70
Favori
480.417
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 138139140141142
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Masa modifiye de iki hafta içinde tamamlanacak. Yalnız led takıp geçmekle olmaz bizde, termal yada manual renk tonlamalı olacak Ayrıca mausepad pleksiden taban aydınlatmalı olacak

Mod denildiğinde sadece kasamı olmalı,ya ortamlar...?

Şu bilgisayara yaptığım yatırı eve yapsaydım, en azından kapı baca pencere yeni olurdu
    Bi ara boya badana yapmak lazımmış, fotodan onu anladım

• IItwentysixII kullanıcısına yanıt
    Sonuç çok güzel olacak belli oluyor şimdiden kolay gelsin :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: 17mayis

yeni aldim koltuk cok rahat oyle boyle degil biraz tuzlu oldu ama deger buranin fiyatiyla £180 bana gore bi bilgisayarda en onemli parca koltuktur hem rahatlik acisindan hem saglik dunanin en iyi bilgisayar ve systemin olupta altinda rahat edemedin bi koltuk olsa ne yazar.

Mod denildiğinde sadece kasamı olmalı,ya ortamlar...? Mod denildiğinde sadece kasamı olmalı,ya ortamlar...? Mod denildiğinde sadece kasamı olmalı,ya ortamlar...? Mod denildiğinde sadece kasamı olmalı,ya ortamlar...?

Koltugunuzun modelini ogrenebilirmiyim sanirim adobe max office racing

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheRedLeon -- 3 Temmuz 2015; 4:13:19 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Son bir tane kart kaldı. O da bugün yarın biter. Bunlarda neredeyse hazır olan kartlar, son aşamada yazılım ve tekrar boyutları ele alacağım

Motherboard

Driver & Sensor

Ben bu işi biliyorum ya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IItwentysixII -- 3 Temmuz 2015; 9:03:16 >

• quote:

yeni aldim koltuk cok rahat oyle boyle degil biraz tuzlu oldu ama deger buranin fiyatiyla £180 bana gore bi bilgisayarda en onemli parca koltuktur hem rahatlik acisindan hem saglik dunanin en iyi bilgisayar ve systemin olupta altinda rahat edemedin bi koltuk olsa ne yazar.

Mod denildiğinde sadece kasamı olmalı,ya ortamlar...? Mod denildiğinde sadece kasamı olmalı,ya ortamlar...? Mod denildiğinde sadece kasamı olmalı,ya ortamlar...? Mod denildiğinde sadece kasamı olmalı,ya ortamlar...?

ÇOK HAVALI YARIŞ KOLTUĞU GÜLE GÜLE KULLANIN HOCAM

• TheRedLeon kullanıcısına yanıt
    modeli MotoGP official chair diye geciyor..
  • hsenx kullanıcısına yanıt
    eywallah hocam evet gorunusu oyle ama rahatligi bi okadar daha guzel bellim popom bayram ediyor aldim gundan beri :D
  • 17mayis kullanıcısına yanıt
    Türkiye'de varmı bu koltuk?
  • Bu koltugu arafim ama bulamadim bi yardimci.olurmusunuz

• TheRedLeon kullanıcısına yanıt
    Adore oyuncu koltuğu var kendi sitesinde

• Turkiyede varmi yokmu bilemiyorum hocam ben yurtdisinda yasadim icin bulmak kolay olmiyacak sanirim anca amazon uzerindan siparis verebilirsiniz dxracer serilerinede bakmani oneririm daha popular TR'de bulunur sanirim..
    Teşekkürler bilgi için hocam
  • quote:

Koltuk güzele benziyor hayırlı olsun

• https://www.youtube.com/watch?v=y7mVIbR1LpI guzel bi inceleme olmus dxracer king serisi
  • Bize her yer şanzelize ...

• quote:

Orijinalden alıntı: Justice4me

Giriş ücretsiz bira 5 tl :D

Ortam biraz degisik olmus.

• deskel kullanıcısına yanıt
    monitör kaç inc hocam
    Kendi açmış olduğum konuya bayağıdır giremiyordum. Bu arada koltuk benim de çok hoşuma gitti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: blackrocker

monitör kaç inc hocam

Bana 40" den aşağı değilmiş gibi geldi ve cok yakındayken sıkıntı olur diye düşünüyorum fakat bende marka ve modelini merak ettim çok şık.
  • ah gençliğim ah :D nerde eski ortamlarrrr
  • 
Sayfa: önceki 138139140141142
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.