Şimdi Ara

mod projem hakkında yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
434
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar benim yaklaşık 6 yaşına girecek olan kasam bu buna farklı bi görüntü kazandırmak istiyorum

buradaki x-box'taki half life logosunu aynen uygulayacağımve logodan gerisine plexy uygulayıp tam ortasına 80'lik fan deliği açacak ve sadece fanın pervanesini turuncuya boyayacağım

kasamın altın rengindeki metal ağa(son resim) oraya da 80'lik manhattan 701679 modeli kırmızı ışıklı fandan ve ucuna dangerous arkadaşımızın yaptığı türden bi obje takarak ve ordaki bombeliği kaldırıp, uçak motorlarına benzer bir tarzda bombe uygulamak istiyorum

ayrıca kasanın klasik arkaya ittir ayır tarzını kaldırıp arkaya koyulan metneşeyle kapı misali arka menteşeler etrafında açılmasına çalışacağım

boyamaya gelice içini kırmızı dışını siyah ve ekstra olarak beyazla birlikte turuncuyla sola dayalı olarak çift çizgi çekmeyi planlıyorum

half-life logosunun haricindeki diğer yan kapağa ise bu logoyu uygulamayı düşünüyorum

ancak kapaktaki bu fazlalıkları nasıl yapacağım derken buralara da plexy uygulayıp logoyu yapıştırmayı düşünüyorum

kabloları toplamak için de farklı bi planım var ama o da süpriz olsun

yardım ve önerilerinizi bekliyorum

mail & messenger: mtnakin91@hotmail.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mtnakin91 -- 5 Ağustos 2007; 19:31:30 >

• Bencede Biraz Düzen Yapsan Çok İyi Olacaktır Baya Bi Eskimis Kasan Abi.Fotorafda Görünüşe göre baya Bi Geniş Kasan VAR Abi .Geniş Olması Biraz daha karlı.İçine Çift Bi Neon.Cd Ve Dvd Romun Aldındaki Bi Kapağana Led TAk Sese Duyarlı.Yan Kapağı Plexi Yap Ortasına Renkli Bi Fan.Üstünede 120 lik Bi Fan.
    Önünede Bi Fan 120 lik Bide Güzel Izgara. Al Sana Öneri Abi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.