Şimdi Ara

mod yardım SS'li

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
1.250
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar ismini bilmediğim bir kasa mod yapmak istiyorum daha önce mod yaptım daha doğrusu basit mod yaptım yardımlarınızı bekliyorum resimleri eklicem ..

Saygılarımla.

• Resimler
     mod yardım SS'li mod yardım SS'li mod yardım SS'li

• quote:

Orijinalden alıntı: Toxasa

Resimler
     mod yardım SS'li mod yardım SS'li mod yardım SS'li
    up up up

• quote:

up up up

Alıntıları Göster
    yapma bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: Feros121

yapma bence

Alıntıları Göster
    neden ?
  • koca forumda kimse yokmuu
  • quote:

koca forumda kimse yokmuu
    bende mod yapcam takip
  • quote:

Orijinalden alıntı: klimalı tabut

bende mod yapcam takip

Alıntıları Göster
    güncel
  • Toxasa T kullanıcısına yanıt
    moda vereceğin paraya git bir ekran kartı al sanırım gt 430 o
  • quote:

Orijinalden alıntı: TaKKoZ

moda vereceğin paraya git bir ekran kartı al sanırım gt 430 o
    Hayıır gt 430 değil o nvdia geForce Fx5200 bende ekran kartından memnun değilim ama çok oyun oynamam
  • quote:

Hayıır gt 430 değil o nvdia geForce Fx5200 bende ekran kartından memnun değilim ama çok oyun oynamam

Alıntıları Göster
    undefined

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Toxasa -- 5 Eylül 2013; 17:40:53 >
  • Bence yapma.
  • bak sana yapma demiyorum yap ama hobi olarak yap
  • quote:

Orijinalden alıntı: evpandası

bak sana yapma demiyorum yap ama hobi olarak yap

???? derken @evpandası
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: evpandası

bak sana yapma demiyorum yap ama hobi olarak yap

???? derken @evpandası
    niye herkes yapma diyo nedenn ?????
  • quote:

o kasa mod tutmaz o yüzden
  • quote:

quote:

tutar ya bişiler önerin ya nolur
  • quote:

quote:

quote:

tutar ya bişiler önerin ya nolur

Alıntıları Göster
    Mod tutmasına tutar da biraz daha üst düzey modculara yönelik bir çalışma gerektirir ve anladığım kadarıyla sen yeni başlıyorsun mod işlerine. Dolayısıyla biraz zor bir çalışma. Kasa demode ve kötü tasarımlı bir kasa. Eğri oturup doğru konuşalım. Herşeyden önce gerek metal, gerekse plastik kısımların rengi kötü. Çok fazla boya işi var. Ayrıca bana kalırsa ön panelin tamamen yeniden yapılması lazım. Yapabileceğine güveniyorsan, elinde alet cebinde de bir miktar olsun para varsa yarımcı olalım proje hususunda. Heves kırmadan gerçekçi olmak gerekir mod işlerinde. Şu ana kadar yorum yapmadım sadece izledim. Hevesini kıranlara karşın ümitsizce moda devam etme isteğin gözlerimi yaşarttı. Destek olmak isterim ama önce şu sorulara cevap ver:

1) Elinde hoşuna giden örnek kasa resimleri var mı? Kaç kasa inceledin şimdiye kadar? Hangileri hoşuna gitti?
    2) Elinde olan ve kullanmayı bildiğin aletler nelerdir? Gerekli aletler elinde yoksa temin edebilecek misin bir yerlerden? Bu aletleri kullanabilecek misin?
    3) Bütçen ne kadar? Malzeme satın alman gerektiğinde alabilir misin? İnternetten sipariş verme imkanın var mı?
    4) Projeye ayıracak vaktin var mı? "Halamlar geldiydi", "sınavlar başladıydı", "bizim hanım alışverişe gittiydi" gibi bahanelerle çalışmayı boşlayacaksan başlama daha iyi.
    5) Tıkandığın, beceremediğin bir şey olduğunda yardım alabileceğin birileri var mı?

Bu 5 soruya kısmen de olsa olumlu yanıt verebiliyorsan çalışmaya girişebilirsin. Yoksa bence de bu kasa seni epey yorar ve üzer. Söylemesi abinizden. İyi forumlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: thunderwatcher

Mod tutmasına tutar da biraz daha üst düzey modculara yönelik bir çalışma gerektirir ve anladığım kadarıyla sen yeni başlıyorsun mod işlerine. Dolayısıyla biraz zor bir çalışma. Kasa demode ve kötü tasarımlı bir kasa. Eğri oturup doğru konuşalım. Herşeyden önce gerek metal, gerekse plastik kısımların rengi kötü. Çok fazla boya işi var. Ayrıca bana kalırsa ön panelin tamamen yeniden yapılması lazım. Yapabileceğine güveniyorsan, elinde alet cebinde de bir miktar olsun para varsa yarımcı olalım proje hususunda. Heves kırmadan gerçekçi olmak gerekir mod işlerinde. Şu ana kadar yorum yapmadım sadece izledim. Hevesini kıranlara karşın ümitsizce moda devam etme isteğin gözlerimi yaşarttı. Destek olmak isterim ama önce şu sorulara cevap ver:

1) Elinde hoşuna giden örnek kasa resimleri var mı? Kaç kasa inceledin şimdiye kadar? Hangileri hoşuna gitti?
    2) Elinde olan ve kullanmayı bildiğin aletler nelerdir? Gerekli aletler elinde yoksa temin edebilecek misin bir yerlerden? Bu aletleri kullanabilecek misin?
    3) Bütçen ne kadar? Malzeme satın alman gerektiğinde alabilir misin? İnternetten sipariş verme imkanın var mı?
    4) Projeye ayıracak vaktin var mı? "Halamlar geldiydi", "sınavlar başladıydı", "bizim hanım alışverişe gittiydi" gibi bahanelerle çalışmayı boşlayacaksan başlama daha iyi.
    5) Tıkandığın, beceremediğin bir şey olduğunda yardım alabileceğin birileri var mı?

Bu 5 soruya kısmen de olsa olumlu yanıt verebiliyorsan çalışmaya girişebilirsin. Yoksa bence de bu kasa seni epey yorar ve üzer. Söylemesi abinizden. İyi forumlar.

size çook teşekkür ederim hevesimi kırmışlardı biraz ama yinede yapardım ben cevapları verim

1)evet var ve çoooook kasa inceledim bayası hoşuma gitti
    2)Elimdeki aletler: Tornavida-pense-yıldız tornavida. bi yerlerden temin edebilirim evet aletleri kullanabilirim
    3-Bütçem en fazla 50-100 tl malzeme satın alabilirim istanbuldan internetten ederdimde kredi kartım yok kapıda ödeme imkanı olsaydı ederdim .
    4)ben zaten sabahtan akşama kadar pc başındayım mod peşindeyim :).
    5)yardım alabileceğim birileri yok ama kendim yapabilicğime inanıyorum.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: thunderwatcher

size çook teşekkür ederim hevesimi kırmışlardı biraz ama yinede yapardım ben cevapları verim

1)evet var ve çoooook kasa inceledim bayası hoşuma gitti
    2)Elimdeki aletler: Tornavida-pense-yıldız tornavida. bi yerlerden temin edebilirim evet aletleri kullanabilirim
    3-Bütçem en fazla 50-100 tl malzeme satın alabilirim istanbuldan internetten ederdimde kredi kartım yok kapıda ödeme imkanı olsaydı ederdim .
    4)ben zaten sabahtan akşama kadar pc başındayım mod peşindeyim :).
    5)yardım alabileceğim birileri yok ama kendim yapabilicğime inanıyorum.

Rica ederim. Tamam bak şimdi bir adım atmış olduk.

1) En çok hoşuna giden, "benim olsaydı" dediğin kasalardan birkaçının resmini koy, neden hoşlandığına dair fikrimiz olsun.
    2) Yetmez. Zımparayı elinle yaptın desek, panel kesileceğinde onu da dışarda kestirdin desek yine 1 perçin tabancası ve 1 matkap olsa fena olmaz. Perçin tabancası 15-20TL. Bulunsun lazım olur.
    3) Matkaplar 50TL civarı. 1 adet al, sadece bilgisayar için değil evde bir çok yerde lazım olan bir alettir. Parasını hak eder.
    4) Güzel. Zaman lazım. Zaman şart.
    5) Kan, ter, gözyaşı hepsine varım diyosun. Olay budur. Helal.

Şimdi öncelikle iç taraftaki tırnaklarını kırmamaya dikkat ederek ön paneli (plastik kısmı) bir sök ve altının bir resmini koy buraya. Bir bakalım nasılmış ön panelin altı.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.