ARKADAŞLAR MAHALLEDEN ßİİR KIZ MODE XL YE MODE EXEL DEDİ ßENDE UZATILMIŞI MODE XLARGE dedim ßunlardan hangsi doru ?
quote:Orijinalden alıntı: qwe.mode iksle dio bizim sınıftakilerin bazıları'' mod x el '' diye okunuyor herhalde ..
quote:Orijinalden alıntı: qwe.mode iksle dio bizim sınıftakilerin bazılarıXLARGE diye biliyorum bende
quote:Orijinalden alıntı: Gézginmod egzelAlıntıları Göster mode ekzel diye okunuyor , şarkılarında falan da öyle diyorlar zaten
quote:Orijinalden alıntı: Muşmulamode ekzel diye okunuyor , şarkılarında falan da öyle diyorlar zatenAlıntıları Göster mode xxlarge
quote:Orijinalden alıntı: speedmonstermode xxlarge Alıntıları Göster o ne ola ki cahil miyim bilmiyorum
quote:Orijinalden alıntı: speedmonstermode xxlarge Alıntıları Göster Yaf MODE EXEL yazdım çıkmadı MODE XLARGE yazdım çıktı googleda.
quote:Orijinalden alıntı: speedmonstermode xxlarge Alıntıları Göster herşey tamam da ben şu yazı stilini çözebilmiş değilim
quote:Orijinalden alıntı: black.stormherşey tamam da ben şu yazı stilini çözebilmiş değilim Alıntıları Göster Hangi yazı stili ?
quote:Orijinalden alıntı: Snaqeo ne ola ki cahil miyim bilmiyorumAlıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: Snaqe o ne ola ki cahil miyim bilmiyorum Bi rap gurubu
EXEL DİYE SÖYLENİYOR BİR KAÇ ŞARKILARINDA GEÇER BU. BİLMEM KAÇ PİKSELE SIĞMAYAN MODE XL GÖTÜRÜR SENİ BİR YEL..!
quote:Orijinalden alıntı: PeacifullordEXEL DİYE SÖYLENİYOR BİR KAÇ ŞARKILARINDA GEÇER BU. BİLMEM KAÇ PİKSELE SIĞMAYAN MODE XL GÖTÜRÜR SENİ BİR YEL..!Uyuyamiyacam yaf ßi yanda rap uzmanı arkadaş Mode XLarge diyor ßi yandan siz ve kız mode exel diyorsunuz
quote:Orijinalden alıntı: CraydoN.jpgUyuyamiyacam yaf ßi yanda rap uzmanı arkadaş Mode XLarge diyor ßi yandan siz ve kız mode exel diyorsunuzAlıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: CraydoN.jpg Uyuyamiyacam yaf ßi yanda rap uzmanı arkadaş Mode XLarge diyor ßi yandan siz ve kız mode exel diyorsunuz söyle o rap uzmanı arkadaşına halt etmiş
quote:Orijinalden alıntı: Peacifullordquote:Orjinalden alıntı: CraydoN.jpg Uyuyamiyacam yaf ßi yanda rap uzmanı arkadaş Mode XLarge diyor ßi yandan siz ve kız mode exel diyorsunuz söyle o rap uzmanı arkadaşına halt etmişAlıntıları Göster diyo ki mode xl hatta t-shirt lerde ßile xl XLARGE ordan çıkar ßari diyor
quote:Orijinalden alıntı: CraydoN.jpgdiyo ki mode xl hatta t-shirt lerde ßile xl XLARGE ordan çıkar ßari diyor Alıntıları Göster ya adamlar kendi şarkılarında bile egzel diyor , biz mi yalan söylüyoruz ?
quote:Orijinalden alıntı: Muşmulaya adamlar kendi şarkılarında bile egzel diyor , biz mi yalan söylüyoruz ?Alıntıları Göster Yaf yalan söylüyorsunuz demiyorum ama ne ßiliyim
''X'' Eks diye okunur ingilizcede,''L'' el diye okunur.Sen açılımını söylemişsin.O kısaltmasını söylemiş.