Şimdi Ara

Model Araba Almak İstiyorum Rc (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
2.021
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: TurkishZombie

50 TL'ye bırak Model aracı model araca kep dahi alman zor..

Eğer elde tutulur bir araç toplamak istiyorsan en az* 300-350TL gibi bir bütçeye sahip olman gerekir bu fiyata temiz 2. el araçlar bulabilirsin fakat daha aşağısı kurtarmaz..

Tavsiyem kit bir araç alın Bkz : (Sakura zero s , Sakura D3) bu ''KİT''ler 170-230 TL aralığındadır sonradan motor , esc kumanda vesaire toplayıp zamanla iyi bir araç elde edebilirsiniz...

Bu yazıları 3 yıllık deneyim ile yazıyorum...

Eski aracım sakura zero s'den bir video koyayım :)

http://www.youtube.com/watch?v=1PCZ0TPuteY&list=UUAE0jqdzrF11CduXwGzRqcg&index=1

Araç özellikleri :

Hpi TF-1 27mHz Kumanda

LRP Vector K4 13.5T Brushless motor

Hobbyking 35a brushless ESC

Zippy 5000mAh Hardcase 25-35C

peki bunun gibi aracı nerden alabilirim mersinde bunun gibi araç satan yok hatta nikko bile bulamazsınız :)

• hpi e10

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • boşver rc yi zevksiz gel patene başla
  •  Model Araba Almak İstiyorum Rc
    bundan var bende kutusu falan herşeyi duruyor. özel şarjlı pilleri var çok rahat 8 çiziyor. almak istersen satabilirim.
  • 50 tl ye bunu alırsın belki

Model Araba Almak İstiyorum Rc
  • quote:

Orijinalden alıntı: DrkDvl

bundan var bende kutusu falan herşeyi duruyor. özel şarjlı pilleri var çok rahat 8 çiziyor. almak istersen satabilirim.

fiyatı nedir ?
  • bırak model aracı git al 250 tlye bi logitech driving force gt , pc nede ona göre oyunlar istersen pm at oyunları söylerim , drift mrift her şey yaparsın 10 numarada gerçek araba gibi zevk alırsın , ama tabi zevk meselesi
  • 50 lira ile rc at arabası alamazsın. Başlangıç için idare eder belki memnun kalmazsın ama.
  • quote:

Orijinalden alıntı: basketqoliq

quote:

Orijinalden alıntı: DrkDvl

fiyatı nedir ?

pm attım.

• teşekkürler fikirlerini için ama rc den vazgeçmem sınırı 200 yaptım :) 200 tl lik adam gibi 20-30 km yapacak varmı ?
  • Zaten Butcen Cok Olsa Bile Nitro benzinli model kullanmak kolay degil.karbirator ayari vesaire bilmen gerek

Edit:Satilik Maveric Stradam Var 40 liralik masrafi var ilgilebirsen pm at

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Evrenye

Zaten Butcen Cok Olsa Bile Nitro benzinli model kullanmak kolay degil.karbirator ayari vesaire bilmen gerek

Edit:Satilik Maveric Stradam Var 40 liralik masrafi var ilgilebirsen pm at

pm atarsanız çok sevinirim birde masrafı nedir yazarsanız fiyat ile birlikte
  • quote:

Orijinalden alıntı: donanimcini

hpi e10

Önerdiğiniz araç sınıfının en kötü arabası tt-01in bundan bir parmak daha iyi olduğunu bile söyleyebilirim tanıdığım insanlar ve onların arkadaşları bu arabanın ön tampona aldığı hasar ile şasenin ortadan parçalanması sorununu yaşadılar...Zaten brushless sistem bile kaldıramaz bu araç..

Konuya dönersek ben size RTR (Ready To Run = Kullanıma Hazır) Olarak :

http://www.erenhobi.com/HSP-110-Brushled-110-RTR-Drift-On-Road-24Ghz,PR-6901.html

Aracını önerebilirim HSP'de neymiş demeyin Maverick , Himoto ve HSP araçların hepsi aynı şaseye sahip hepsi aynı fabrikadan çıkmakta sadece isimleri değişik piyasa sürümü işte..

Orta sınıfda bir araç başka bakmak istersen dediğim gibi Maverick'in RTR araçlarına göz gezdirebilirsin malum sitede uygun 2. el maverickler oluyor.

İyi şanslar.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.