Şimdi Ara

Model Araba Almak İstiyorum Rc

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
2.020
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhaba arkadaşlar başlıkta belirttiğim gibi bir model rc araba almak istiyorum 1 aydır araştırmasını yapıyorum nitrolu/benzinli modeller bütçemi aştığı için şu anlık nitrolu/benzinli düşünmüyorum elektrikli modeller biraz daha cazip fiyatta olduğu için elektrikli almak istiyorum fakat benim bir bilgim olmadığı için yardım istiyorum isteğim drift atabilecek bir araç bütçem 50 tl kadar bilmediğim için çok ucuz ve basit bir modelle ama drift atabilecek bir modelle başlamak istiyorum önemli olanda öğrenmek

drift atabilen bir elektrikli rc araç marka fark etmez ama araştırdığıma göre nikko marka 20 tl lik araçları bile 8 çiziyormuş :) yorumlarınızı merakla bekliyorum teşekkürler .

bütçe :100-150 tl

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi basketqoliq -- 6 Ocak 2013; 15:11:37 >

• Benim kumandalı arabam vardı Arka lastiklere bant yapıştırıp terasta buzda drift yapardım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: eldenayriyim

Benim kumandalı arabam vardı Arka lastiklere bant yapıştırıp terasta buzda drift yapardım.

konuyla alakası ne arkadaşım !
  • quote:

Orijinalden alıntı: basketqoliq

quote:

Orijinalden alıntı: eldenayriyim

Benim kumandalı arabam vardı Arka lastiklere bant yapıştırıp terasta buzda drift yapardım.

konuyla alakası ne arkadaşım !

Tabii özür dilerim daha çok bu konuyla alakalı mesajım

https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=69975808

• 50 TL'ye ancak kumandalı araba alırsın.RC arabalar 200-300 TL'den başlar.Tamiya TT-01 olabilir başlangıç için.Ama kit halinde gelir yani kendin monte etmelisin.
  • hangi modelden almak istiyosun ona göre bizde alalım o modelden
  • quote:

Orijinalden alıntı: Forth Minor

50 TL'ye ancak kumandalı araba alırsın.RC arabalar 200-300 TL'den başlar.Tamiya TT-01 olabilir başlangıç için.Ama kit halinde gelir yani kendin monte etmelisin.

çok teşekkür ederim monte etmek benim için hiç sorun değil ama sorun olan fiyat çok teşekkürler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    qashqai almak istiyorum.
    8 ay önce açıldı
    Doblo satın almak istiyorum
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Dostum, anlattıklarına göre bütçeni şu an aşıyor ancak Traxxas marka araçlar aklının bir kenarında kalsın. Çok kaliteli araçlar yapıyor bu firma. Fikir edinmek adına YouTube'dan bakabilirsin.

• kardeşim 15 gün yiceksin konuya gelirsekte 50 liraya model bulamassın daha büyül bütçeler gerekiyor en az 300 tl gibi
  • hayır heralde beni anlamadınız ben en alttan başlamak istiyorum araştırdığıma göre nikko - new bright maisto gibi markalar en düşük modelleri üretiyormuş benim istediğim model şunun gibihttp://www.youtube.com/watch?v=UpPXum6aGA4&feature=youtu.be

veya şunun gibi :http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-hobi-oyuncak-rc-model-uzaktan-kumandali-nissan-silvia-stk0001571-105629373/detay

bu tür şeyler diyorum sonradan kendimi ilerletince dediğiniz modelleri alıcağım param sadece 50 tl değil sadece en alt için 50 tlden yukarı vermem yinede teşekkürler yorumlarınızı bekliyorum .

• quote:

hayır heralde beni anlamadınız ben en alttan başlamak istiyorum araştırdığıma göre nikko - new bright maisto gibi markalar en düşük modelleri üretiyormuş benim istediğim model şunun gibihttp://www.youtube.com/watch?v=UpPXum6aGA4&feature=youtu.be

veya şunun gibi :http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-hobi-oyuncak-rc-model-uzaktan-kumandali-nissan-silvia-stk0001571-105629373/detay

bu tür şeyler diyorum sonradan kendimi ilerletince dediğiniz modelleri alıcağım param sadece 50 tl değil sadece en alt için 50 tlden yukarı vermem yinede teşekkürler yorumlarınızı bekliyorum .

İşte onlar oyuncak.Ama Traxxas,Tamiya gibi markalar hakiki RC'dir.

Traxxas'lardan E-Revo var o güzeldir.Tamiya TT-01 de güzeldir başlangıç için.

Zamanında bende araştırmıştım alacaktım ama alamadım içimde kaldı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Forth Minor

quote:

hayır heralde beni anlamadınız ben en alttan başlamak istiyorum araştırdığıma göre nikko - new bright maisto gibi markalar en düşük modelleri üretiyormuş benim istediğim model şunun gibihttp://www.youtube.com/watch?v=UpPXum6aGA4&feature=youtu.be

İşte onlar oyuncak.Ama Traxxas,Tamiya gibi markalar hakiki RC'dir.

Traxxas'lardan E-Revo var o güzeldir.Tamiya TT-01 de güzeldir başlangıç için.

Zamanında bende araştırmıştım alacaktım ama alamadım içimde kaldı.

kardeşim çok teşekkürler peki TT-01 fiyatı nedir ve nerde bulurum ben mersinliyim ama mersin de hiç rc satan bir mağaza yok internetten alabilirim anca :)

fiyatı nekadar ?
    nerde bulabilirim bir site varmı ?

• 20 liraya nikko bulamazsin

• 1 Hafta önce İzmit Real'in içerisindeki Dartyde Lamborghini Gallardo vardı 49.00 liraya.

Dartye bakmanızı tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ErtanGrkn

1 Hafta önce İzmit Real'in içerisindeki Dartyde Lamborghini Gallardo vardı 49.00 liraya.

Dartye bakmanızı tavsiye ederim.

çok teşekkürler hemen bakıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: M_aTRa_X

20 liraya nikko bulamazsin

bilemiyorum ama 40- 50 tlye buldum nikko
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: M_aTRa_X

20 liraya nikko bulamazsin

bilemiyorum ama 40- 50 tlye buldum nikko

Cakmadir onlar. Jokerde calisiyorum en ucuzu 99 tl onlarda pilli 5 para etmez 330 tl lik urunleri idare eder

• RC işine başlarken düşük bütçeyle başlamayacaksın paraya kıyacaksın. Ben en alttan başlamk istiyorum demişsin ama ne gerek var ki ? Sonuçta RC Helikopter almıyorsun ya ? Öğrenecek bir şeyi yok RC arabanın alt tarafı 1-2 kenara çarparsın o kadar alışırsın sonra.
  • 50 tl ye oyuncak olur ona RC denmez... Ama ben oyalanırım dersen alabilirsin ki NİKKO'ların bile drift atacakları 100 tl den aşağı değildir ve NİKKO da oyuncaktır.

Mesela bende Maverick Strada Tc diye bir model var. Başlangıç için almıştım baya oldu ilerletemedim...
    Nette bi videosunu buldum buyur ama bu da 250 den aşağı değil...

• 50 TL'ye bırak Model aracı model araca kep dahi alman zor..

Eğer elde tutulur bir araç toplamak istiyorsan en az* 300-350TL gibi bir bütçeye sahip olman gerekir bu fiyata temiz 2. el araçlar bulabilirsin fakat daha aşağısı kurtarmaz..

Tavsiyem kit bir araç alın Bkz : (Sakura zero s , Sakura D3) bu ''KİT''ler 170-230 TL aralığındadır sonradan motor , esc kumanda vesaire toplayıp zamanla iyi bir araç elde edebilirsiniz...

Bu yazıları 3 yıllık deneyim ile yazıyorum...

Eski aracım sakura zero s'den bir video koyayım :)

http://www.youtube.com/watch?v=1PCZ0TPuteY&list=UUAE0jqdzrF11CduXwGzRqcg&index=1

Araç özellikleri :

Hpi TF-1 27mHz Kumanda

LRP Vector K4 13.5T Brushless motor

Hobbyking 35a brushless ESC

Zippy 5000mAh Hardcase 25-35C

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TurkishZombie -- 6 Ocak 2013; 0:33:33 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.