Şimdi Ara

Model seçiminde yardım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
731
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar foruma girmeyeli o kadar uzun zaman olmuş ki özlemişim Uzun zamandır çocuk nedeniyle aracı değiştirmeyi düşünüyorduk ve nihayet eski aracımızı sattıktan sonra yeni araç arayışına girdik. İkinci elde sürprizle karşılaşmamak adına sıfır araç alalım diye karar verdik. Başlangıçta Jetta düşünüyorduk ama sonrasında Tiguan'a kaydı aklımız. Sonra birkaç eleştiriden sonra Passat'ı da alternatiflere ekledik. Forumda yazanları ve fazlasını okudum ama yine de tercih konusunda kararımı veremedim. Tiguan'ı yüksek olduğu ve eşim de aracı kullanacağından İstanbul trafiğindeki magandalara önlem açısından almayı düşünüyorduk ancak virajlarda savrulma ve yakıt masrafı nedeniyle aklımızda soru işaretleri oluştu. Yıllık 10000 km'ye yakın yapıyoruz ve çoğunluğu İstanbul içi. Passat konusunda da mevcut karizması, sedan olması nedeniyle de daha öne çıkar oldu. Sizden kısaca cevaplamanızı rica ettiğim sorular şunlar:

1. Yol tutuşları arasında ne kadar fark vardır?
    2. Yakıt olarak ne kadar fark vardır? (araçlar 1.4 122 bg manuel şanzıman olacak)
    3. Malzeme kalitesinde bariz fark var mıdır?
    4. İlerleyen zamanlarda mekanik konusunda sorun yaşama ihtimali açısından fark var mıdır?
    5. Periyodik bakım olarak fark var mı?
    6. Bagaj konusunda Tiguan çok sıkıntılı mı?

Şimdilik sorularım bunlar ama birebir kullanım konusunda özelden de mesaj atabilirsiniz.

Teşekkürler

• Ben passatları çok beğeniyorum. Yol tutuşu süper. Yakıt olarak tiguan biraz daha fazla yakar. Yerinizde olmak istemezdim. Neden diyeceksiniz ? Passat mı, jetta mı deseydiniz kesinlikle passat derdim. Ama passat mı, tiguan mı derseniz ben de aylardır düşünüyorum; karar verebilmiş değilim. Passat da tiguan da süper araçlar. İkisinin artılarını eksilerini kıyaslıyorum; birebir. Biri diğerinden üstün diyecek bir yön bulamıyorum. İleride ben de araç alacağım zaman bu ikilemi yaşayacağım.

Yalnız önemli olan şu: Passat da tiguan da fiyatına göre alınabilecek en iyi 2 model. İkisini de alan pişman olmaz. İyi günler...
  • Jettayi bastan eledik zaten ama arada kaldık öylece. Yarin tekrar bır deneme sürüsü yapicaz. İnsallah karar verebiliriz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.