Şimdi Ara

Modellerim nasıl arkadaşlar SS'li 3D Baskı (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
1
Favori
3.808
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • dostum bize de yapsana bir tane marvel karakteri pc içine koymalık boyama işini ben yaparım
  • quote:

Orijinalden alıntı: akcanon

up
    Merhaba hem up olsun.
    hemde muhabbete yazayım dedim.

3d baskı makinası düşünüyorum. Hazırlardan alıp geçeceğim muhtemelen.
    ender3 pro gibi birşey var.
    Çok ta bilgim yok ta. Ondan alabilirim. En azından çok kullanıcısı olması daha hızlı problem çözmek demek.

Neyse, bayağı şey baktım bugün. Daha önce hiç eğilmemiştim bu yazıcılar üstüne.
    Genelde ufak gadget'lar yapmak için kullanırım. motosiklet kullanıcısıyım da, motosiklet işinde bayağı yarayacak şeyler yapmak mümkün.

Soru sorayım.
    Üni'deyken hep solidworks'te çizerdik.
    thinguniverse den .stl uzantılı bir kaç model indirdim. Cura diye bir program indirdim.
    Cura ile açıyorum. ancak sadece görüntüleebiliyorum. Bu çizim olayı başka bir programda mı yapılıyor.
    Cura, görüntüleme, ufak tefek modifiye ve yazdırma işi için mi kullanılıyor.

Evet bayağı uzağım

• VideSupra kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

Cura cizim veya tasarim programi degil. 3D modelin yazicida hangi ayarda sicaklikta hizda basilmasi gibi ayarlari yapmanizi saglayan program. Bu ayarlari yaptiktan sonra size gcode verir ve bunu yaziciya atip yazdirirsiniz. Yani yaziciya stl atip yazdirma gibi durum yok. Solidden stl ye stlden gcode a gibi dusunun.

Yazici olarak Ender 3 fiyat performans olarak iyi ama daha iyileri var bence. Bu makine sanirin 2 3 yillik. Daha iyileri var bu fiyata. Su siralar tevo tarantula pro cok oneriliyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sabitokuyucu kullanıcısına yanıt
    Yapalim hocamda makinede bir sorun var suan 2 3 gune halledecegim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • akcanon kullanıcısına yanıt
    tamam hocam senden haber bekliyorum ufak tefek bir şey yapalım kararlaştıralım
  • quote:

Orijinalden alıntı: sabitokuyucu

tamam hocam senden haber bekliyorum ufak tefek bir şey yapalım kararlaştıralım
    Makineyi hallettim hocam :) İstediğiniz bir model varsa gönderin bakayım
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.