Şimdi Ara

modem

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
275
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhabalar türknete geçmeyi düşünüyorum bu gün resimdeki modem uygunmu ? alıyımmı vdsl 2 modem al dediler http://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar-tablet/comtrend-ct-5372-adsl2-vdsl2-kablosuz-modem-297451044

• Hiç duymadığım bir marka sahibinden.com a girip vdsl yazdığında 70-80 Lira civarında çok güzel ikinci el modemler çıkıyor. Onlara baktın mı

Superonline yazanlara dikkat et onların bazılari fiber modem olabiliyor. Ama ttnet yazanların çoğu vdsl modem.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mcrew kullanıcısına yanıt
    bakmadım sahibinden de yaşadığım ilde hiç ilan yok basit bi modem içinde uğraşmak istemiyorum linkdeki olmazmı iyi deilmi
  • mcrew kullanıcısına yanıt
    fiber vdsl farkı ne ki ? fiber olunca ne oluyor vdsl olunca ne ?
  • yunusemre2015 kullanıcısına yanıt
    O linkteki modemi bu zamana kadar ne duydum ne gördüm. Markasıni falan hiç duymadım. Bir de içine yazılım falan atılmış diye yazmışlar biraz huylandim.

Ama satıcı başarılı bir satıcı. Modem bölümüne açın. Konuyu belki orada bu modem hakkinda bilgi sahibi ve önerebilecek birileri vardır.

• yunusemre2015 kullanıcısına yanıt
    Fiber modemlerde dsl girişi olmuyor. Sadece phone çıkışı oluyor. Kısacası evine gelen o telefon kablosunu modeme takacak bir yer olmuyor modemde.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.