Şimdi Ara

Modem Açıp Kapama

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
328
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Modemi açıp kapama=fişini çekmekmi oluyor?

Cevap "Evet" ise ben elektrikle bağlantısını kestiğimde internetim anında

gelmiyor.Epey bir bekliyorum.Neden acaba???

Amacım şu rapidin sınırını ortadan kaldırmak işte.

• Selamlar

Evet kapatınca Yeniden IP numarası alıyor bu sayede rapide bağlanıyorsun tekrardan
    Epey dersen göreceli olur 1 dakikayada epey geç diyebilirsin eğer 2-3 dakikadan fazla ise modeminle alkalı bir şey olabilir DSN numaraları gibi

Saygılar...
  • fişini çekmekle uğraşmak istemiyorsan. modeminin reboot linkini web browserına yapıştırıp yapabilirsin. Yada programcılık bilgin varsa .net te falan küçük bi modem res programı yazabilirsin. Reboot biraz zaman alır dediğin gibi birden olmaz.
  • Yok yaa bir kaç dakika değil.10-15 dakika bekliyorum.Modemin adsl sinyalini vermesi bu kadar sürüyor.Burda sorun nedir?

Peki modemi açıp kapattım.Sonra bana modemin kullanma klavuzunda yazan 192.168.1.1 işlemini sanırım bu kurulum oluyor tekrardan yapmam

gerekiyor mu?
  • quote:

Orjinalden alıntı: eewwrree

Yok yaa bir kaç dakika değil.10-15 dakika bekliyorum.Modemin adsl sinyalini vermesi bu kadar sürüyor.Burda sorun nedir?

Peki modemi açıp kapattım.Sonra bana modemin kullanma klavuzunda yazan 192.168.1.1 işlemini sanırım bu kurulum oluyor tekrardan yapmam

gerekiyor mu?
    o deidğin ayarı 1kere yapıyorsun birda ha yapmana gerek yok
    modem açıp kapama fişini çekme aynı şey
  • onun yerine interneti kes sonra yeniden bağla daha sağlam
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.