Şimdi Ara

Modem Alacağım Tavsiyelerinize İhtiyacım Var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
369
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar modem almak istiyorum şuan kullandığım marka USRobotics 9114 modelinden memnunum fakat biz interneti ben dahil 3 kişi kullanıyoruz alt kat ve üst kat olmak üzere alacağımız modem bende olacak ve pc'me kablo ile bağlayacağım alt kattaki ve üst kattaki kuzenlerimde wifi ile pc'sinden bağlanacak şuanki modem üst katta ve alt katta wifide pc'ye bağlanıyor fakat telefondan wifi kullanamıyorlarmış şikayetçiler bende modem değiştirelim dedim fakat şuanda hangisi iyidir bilemiyorum aslında üst segment USRobotics olsa alırım tambir amerikan canavarı ben 6 senedir kullanıyorum ve modemin öncesi de var iş yerinde kullanılmadığı için ben almıştım yani bir 5-6 senede orada iş görmüştür ve bu satırları yazarken halen bana yardımcı oluyor ve kesinlikle çöp olmayacak bir modem.

şartlarımda şunlar;

-modem orta katta olacağı için wifi üst katta ve alt katta rahatlıkla çekmeli (ev 120 metrekare ve oda yapıları mimari olarak aynı evlerdir)

-internet hızını dağıtırken hiçbir sıkıntı yaşatmamalı (modem kaynaklı hız düşüklüğü olarak)

-ben online oyunlar oynuyorum aynı anda wifi bağlantısı yaparlarken banada sıkıntılar yaşatmasını istemiyorum.

-interneti AKK'sız pakete geçireceğiz hızımız 8mbit sabit olacak.

-bütçe de en fazla 120 liraya kadar.

bu şartlara uygun modem tavsiyelerinizi bekliyorum arkadaşlar ilginize şimdiden teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TALIMAN -- 22 Mart 2016; 22:03:44 >

• UP
  • quote:

Orijinalden alıntı: TALIMAN

...

-modem orta katta olacağı için wifi üst katta ve alt katta rahatlıkla çekmeli (ev 120 metrekare ve oda yapıları mimari olarak aynı evlerdir)

tek modemle bu bütçeyle bunu sağlayamazsınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arif

quote:

Orijinalden alıntı: TALIMAN

...

tek modemle bu bütçeyle bunu sağlayamazsınız

peki önerin nedir hocam?
  • Şu an ne kullanıyorsunuz. 8 mb AKK'sız paketin fiyatı ne kadar. Basit ucuz yollu bulabilirseniz 5110g ile çözülebilir diye düşünüyorum. Yok ben prof bi cihaz istiyorum dersen bütçeyi arttırıp Mikrotik bakmalısın.
  • Modem orta katta kalacak şekilde üst ve alt kata birer extender alırsanız işinizi görür
  • üst ve alt katta access point olmalı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.