Şimdi Ara

Modem Arayüz Değer Bilgileri Hakkında Tarife Tavsiye (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
1
Favori
864
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Gittim olayı anlattım onlar baktılar uygunmuş.
  • o zaman güvenli taraftasın, hayırlı olsun.
  • Merhaba arkadaşlar yeni konu açmak istemedim hazır konum varken...

AKK doldurduğum için hızım 3 mbps düştü aslında tam 3 mbps değilde 2 mbps düştü.

Ev telefonumdan ttnet müşteri hizmetlerini aradığımda ise başına 0 ve alan kodu koymadan arayınız diyor telesekreter.Halbu ki başına 0 ve alan kodu koymuyorum daha önce arabiliyorken şimdi 444 lü olan ttnet müşteri hizmetlerini arayamıyorum.

Diğer cep-ev aramaları normal onlarda sorun yok rahatça arayabiliyorum.
  • Arkadaşlar forumda konu hakkında bilgi sahibi olan yok mu?

Ev telefonumdan 444'lü numaraları ararken çağrı merkezlerini ararken başına 0 veya alan kodu koymadan arayınız diyen bir teleksekreter var.

Bu konuda bilgi sahibi olanlar lütfen en kısa zamanda cevaplarınızı bekliyorum.

TTnet Alo konuştukça öde tarifesine geçiş oldu ama geçeli neredeyse 20 gün oldu bu 20 gün içinde birçok sefer aradım TTneti sorun yoktu ama şimdi neden böyle diyor.

Acaba AKK de hızım 3 mbps düştü ondan mı?
  • Ultranet 16mbit kullanıyordum.yeni 2 yıl taahut yaptırdım.hesaplı tarıfe kampanyası,24mbit e kadar,75gb akn ıle ucretsiz vdsl modem hepsi 56,90tl.m.hizmetleri sokak daire adına varınca bılgı aldı benden ve 72mbit e kadar hiz alabilcemi iletti.fakat yukarılarda okudugum,fıbernet hattı yoksa ,hıpernet kullanımı olamaz yorumu içime kurt duşurdu.şu anda 16mbit tarıfemden rahatla 13mbit alabılmekteyim.sizce hiperneti desteklermi bu altyapım?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.