Arkadaşlar ttnetin 8mbps netlimitsiz paketini kullanıyorum fakat son 1 ay içerisinde video izleyemez ve oyun oynayamaz oldum.İndirme hızımda hiçbir değişiklik yok bugün video izleyeme çalıştıgımda hızlı bir şekilde yüklendi bende 720p yapıp tekrar denedim yine hızlı hızlı yüklendi.Bende durumun artık düzeldiğini sandım fakat yanılmışım 3-4 saat sonra yine aynı 360p de bile donuyor bunun nedeni ne olabilir modem arayüzü ayarlarında mı bir hata var yoksa modemde mi yardımcı olursanız çok sevinirim.
Arkadaşlar ttnetin 8mbps netlimitsiz paketini kullanıyorum fakat son 1 ay içerisinde video izleyemez ve oyun oynayamaz oldum.İndirme hızımda hiçbir değişiklik yok bugün video izleyeme çalıştıgımda hızlı bir şekilde yüklendi bende 720p yapıp tekrar denedim yine hızlı hızlı yüklendi.Bende durumun artık düzeldiğini sandım fakat yanılmışım 3-4 saat sonra yine aynı 360p de bile donuyor bunun nedeni ne olabilir modem arayüzü ayarlarında mı bir hata var yoksa modemde mi yardımcı olursanız çok sevinirim.
Modem arayüz ayarları bu şekildedir.
sizin hat zayıf laması yuksek 48 db snrde dusuk 7 db sızın kablolarda sorun var sanırım turktelekomu arayın hat degerlerınıze baksın mesela benım hat zayıflaması degerım 8db snr 15 db sorunsuz kullanıyorum 8mhps hızı akk dısında sorunsuz kullanıyorum
telekomu arayıp durumu anlatın pekı kopma felan oluyormu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
2 hafta önce nerdeyse her 5dk da bir internet kopuyordu ama şimdi kopma gibi bir sorun yok kablolarda mı sorun var yoksa modemdemi anlıyamadım bende.Modemden splitter'a giden kabloyu değiştirdim yenisini taktım ama bi fayda etmedi sorunun tam olarak ne oldugunu anlamadan modem almakda istemiyorum açıkçası