Şimdi Ara

Modem Değişimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
377
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • S.a abiler ben ttnet combomax mavi kutu kullanıyorum elimde bi akrabamın verdiği bi airties rt-205 (sanırım) bi modem var ben bu modemi takarsam ne olur bir kere denedim yanlış kullanıcı adı felan dedi wifi sini denedim şifre istedi ne yapabilirim sakat olurmu

Teşekkürler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hazar26eses -- 4 Eylül 2013; 13:59:35 >

• hazar26eses H kullanıcısına yanıt
    Modem TTNET'ten mi alınmış?
  • ttnet airties yazıyor ttnetten alınmış olmalı bana veren amcamdı bilgisayar muhendisi dedi ki mavi kutu çabuk bozulur al bunu kullanırsın
  • yardımcı olabilecek yokmu
  • hazar26eses H kullanıcısına yanıt
    Kolay kurulum programını kullanın.
    http://www.airties.com/eicd/ADSL_Easy_Installation_v4.2.0.1_RT-205TT.zip
  • quote:

Orijinalden alıntı: hazar26eses

S.a abiler ben ttnet combomax mavi kutu kullanıyorum elimde bi akrabamın verdiği bi airties rt-205 (sanırım) bi modem var ben bu modemi takarsam ne olur bir kere denedim yanlış kullanıcı adı felan dedi wifi sini denedim şifre istedi ne yapabilirim sakat olurmu

Teşekkürler..

ne sakatı hocam

1-) AIRTIES modem arayüzü: internet explorer sayfasının arama çubuğuna 192.168.2.1 . Sayfa açılmıyorsa bilgisayarınızdaki virüs programını yada güvenlik duvarını devre dışı bırakmanız gerekir. Şifre giriş diye sayfa çıkacak şifreyi boş bırakıp tamam tıklanır. arayüzde solda
    ADSL yazısı tıklanır... altında
    bağlantı ayarları ...tıklanır
    açılan sayfada PVC VPI/VCI .................... diye yazar vc1
    BURADA vc1 yazısına tıklanır. kullanıcı adı şifre bölümüne gelirsiniz... Burada telekomdan verilen ttnet adresiniz ve şifreniz yazılır,Şifre 10 rakamlı olsun.kaydet tıklanır.,kablosuz ag ayarlarında,ağı etkinleştirin,kablosuz ag adını doldurun,kullanıcı adı olarak pc de kimin adını görmek istiyorsanız o ismi yazın.kanalı 6 olarak ayarlayın,G++ dolu olsun, bu işlemlerden sonra kaydeti tıklayın,Güvenlik ayarlarından da wep şifrelemeyi unutmayın .Burayada önce girdiğiniz 10 rakamlı şifre yazılacaktır ilk sıraya.

kullanıcı adına 2125554433@ttnet şifrede 5554433 yani örnek olarak verdiğim numara senin ev telefonun geri kalan kalıbı kullanacaksın aynen

• Teşekkürler ama bana biraz karısık geldi anlattıklarınız :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Port değişimi sonrası...
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Airtiesi fabrika ayarlarına döndürebiliyormuyuz airtiesi takıp internete girmeyi denediğimde ttnet karşıma çıkıyor ve alan adı hatası diyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.