Şimdi Ara

Modem hakkında yardım & öneri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
382
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Laptopun yerini değiştirdim ve modemden uzaklaştı aralara duvarlar felan girdi ve çekim gücü azaldı.
    Bu yüzden ya çekim gücü yüksek bi modem yada sinyal yükseltici araçlardan alıcam ama hangisini almalıyım ve hangi modeli? maximum 110 tl verebilirim.

bide çekim gücü olarak hangi özelliğe bakmalıyız modemlerde ve mesela 72mbps ile 300mbps arasında ne fark var ?

şimdiden teşekkürler.

• upppp
  • ağ içinde dosya paylaşımı,hd video ,yada online oyun oynayanlar için 300 mbps önerilmektedir.
    siz 300 mbps altında ürün bakmayın yinede . çünkü 72mbps eski teknolojidir.Draft-n zamanında 54mbps üzerine deneme amaçlı firmalar üretti.

en az 2 anteni olmalı ve aldığınız üründe türkçe kullanım kılavuzu ve türkçe arayüz olmalı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tekniking -- 26 Haziran 2014; 1:21:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gelmeee

Laptopun yerini değiştirdim ve modemden uzaklaştı aralara duvarlar felan girdi ve çekim gücü azaldı.
    Bu yüzden ya çekim gücü yüksek bi modem yada sinyal yükseltici araçlardan alıcam ama hangisini almalıyım ve hangi modeli? maximum 110 tl verebilirim.

bide çekim gücü olarak hangi özelliğe bakmalıyız modemlerde ve mesela 72mbps ile 300mbps arasında ne fark var ?

şimdiden teşekkürler.

biraz daha ver imzamdaki n14u al
  • selam arkadaşlar ben turkcell süperonline (Airties) modem aldım modemi kuruyorum cd ile benim pc masaüstü yani kabloyla bağlanııyorum fakat kurulumda kabloyu takıyorum net hızı çok hızlı iyi herşey normal fakat pc yi kapatırsam tekrar açtıgımda pc modemi görmüyor kablo takılı olmasına rağmen masaüstünün sag alt köşesinde ki pc simgesinde ünlem işareti çıkıyor lürfen yardım edin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kissmorning

ağ içinde dosya paylaşımı,hd video ,yada online oyun oynayanlar için 300 mbps önerilmektedir.
    siz 300 mbps altında ürün bakmayın yinede . çünkü 72mbps eski teknolojidir.Draft-n zamanında 54mbps üzerine deneme amaçlı firmalar üretti.

en az 2 anteni olmalı ve aldığınız üründe türkçe kullanım kılavuzu ve türkçe arayüz olmalı.

anladım dostum teşekkürler.

peki mesela 1 anten 5dBi mi daha iyi çeker yoksa 2 anten ama antenleri 2dBi olan mı?

bu sinyal artırıcıları tavsiye eder misiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bjk__murat

quote:

Laptopun yerini değiştirdim ve modemden uzaklaştı aralara duvarlar felan girdi ve çekim gücü azaldı.

şimdiden teşekkürler.

biraz daha ver imzamdaki n14u al

dostum o serinin galiba daha düşük fiyatlı modelleride varmıs onlar nasıldır tavsiye etmez misiniz? bütçe bu kadar ayırmıştık ilk başta aşmak istemiyorum çünkü

• quote:

dostum o serinin galiba daha düşük fiyatlı modelleride varmıs onlar nasıldır tavsiye etmez misiniz? bütçe bu kadar ayırmıştık ilk başta aşmak istemiyorum çünkü

N10E var düşük bütçeler için bakabilirsin.
  • 2db ile 3 db arasında fark yok eğer antenler çok iyiyse 5db fark yapabilir..Şuan piyasada broadcom chipli son çıkan cihazlar beamforming destekli,yani sinyali kullanılan alıcılara göre adapte ediyor,sinyali o yöne yoğunlaştırıyor.Haliyle pahalı şuan o tur cihazlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kissmorning

2db ile 3 db arasında fark yok eğer antenler çok iyiyse 5db fark yapabilir..Şuan piyasada broadcom chipli son çıkan cihazlar beamforming destekli,yani sinyali kullanılan alıcılara göre adapte ediyor,sinyali o yöne yoğunlaştırıyor.Haliyle pahalı şuan o tur cihazlar.

Bildigim kadariyla su beamforming denen sey asus modemlerde airadar olarak uzuun zamandir vardi sanirim simdi diger markalar eklemis ve tanitimini yapiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hey -- 27 Haziran 2014; 20:44:32 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.