herkeze merhaba 2 gündür airties wus 300 kurulumunun verdiği hata ile uğraşıyorum ve hiç bir sonuca varamadım son çare buraya geldim inşallah hata hakkında bilgisi olan vardır airties wus 300 sürücüsünü indirdim en güncel şekilde win7 32 bit uyumluluğuna dikkat ederek herşey sorunsuz ama yüklemeye başladıktan sonra şöyle bir hata alıyorum 'TIWLANFEATURES anahtarı kaydedilemiyor' her türlü araştırdım internette böyle bir hatayı yazan bile yok işin içinden çıkamadım valla onu halletmeye çalışırken cd rom u bile bozdum cd romda cdleri okumuyo artık fırlatıp atıcam o noktaya geldim anlıyıcağınız bunun bir çözümü bir oluru varmıdır yoksa yeni modem falanmı almam lazım yardımcı olursanız sevinirim
leoprasL
kullanıcısına yanıt
Dostum, WUS 300 cihazı manuel yüklemen gerekiyor. Aygıt yöneticisinden sürücü güncelleştir diyerekten. Bu şekilde mi yaptın acaba?
onu zaten formattan sonra yapmıştım sorun o değil sanırım çünkü aygıt yöneticisinden bluetooth olarak gördüğünden elle seçip gösteriyordum bu hata sürücüyü yüklerken geliyor ve yükleme iptal oluyor
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme