Şimdi Ara

Modem ışıkları sorunsuz yanıyor şifreyi doğru giriyorum ağa bağlanılamadı diyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
226
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • CBW-383 model modem kullanıyorum yanması gereken tüm ışıklar yanıyo ama telefondan internete bağlanmaya çalışınca "Ağa Bağlanılamadı" şeklinde bi uyarı veriyo.İki farklı telefondan denedim birisinde bağlanıyor ama kendi telefonuma bir türlü internet bağlanamıyor her şeyi denedim fişi söktüm taktım modemi aç kapa yaptım en son reset atıp şifreyi değiştirdim yinede telefona bağlayamadım interneti aynı şey çıkıp duruyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 40 sn reset at.

• 5g desteklemeyen telefon yüzünden olabilir. 4.5 ve 5 ağların isimlerini farklı yapın

• Wifi şifreleme türünü değiştirin örneğin wpa-psk - wpa2 vs arasında denemeler yapın

• quote:

Orijinalden alıntı: AMC

40 sn reset at.

Denedim hala aynı hatayı veriyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Murat.g26

Denedim hala aynı hatayı veriyor.

Alıntıları Göster

öncelikli olarak modem arayüzden kablosuz ağ ayarlarından modemin şifreleme türünü TKIP+AES seçmeniz ve sonrasında modem ismini ve şifresini tekrardan yenilerek deneyin sorun hala aynı düzelmediyse netmaster'ın teknik destek hattını arayın. Uzaktan erişim sağlasınlar eş zamanlı uygulamasını yapın sorun düzelicektir. Tahminimce şifreleme türünden dolayı bağlantı sağlayamıyorsunuz yada kablosuz ağ şifresini değiştirdiyseniz telefonda eski şifre tanımlı kaldığından bağlantı sağlıyamıyorsunuz yukarıdaki işlemleri denediğinizde büyük bir ihtimal sorununuz giderilecektir.

Netmaster Teknik Destek Hattı : 0216 366 66 96

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sHorLe -- 20 Kasım 2020; 18:39:31 >

• Selamlar,

Cihaz ara yüzünden kablosuz ayarlarına gelin. Daha sonrasında sırasıyla şifreleme türü WPA2-PSK olacak hemen alt seçeneği de AES olarak değiştirin. Kanal 11 seçin. Kablosuz modu 802.11bg olarak ayarlayın. Bant genişliğini de 20/40 olarak değiştirin. Son olarak kullandığınız kablosuz ağ ismi ve şifresinde noktalama işaretleri kullanıyorsanız düzeltip deneyin. Denemeden önce bağlanacağınız cihazda ağı unut yapıp tekrar şifreyi yazarak giriş yapmayı deneyin.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.