Şimdi Ara

Modem kapat aç olayı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24
Cevap
1
Favori
432
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şimdi gençler, gece 23:50 falan gibi modemi açıp bi 5 Dakika kadar bekledikten sonra açsam AKK sıfırlanmışmı olucak bunu yapmassam, bu aydaki AKK kullanımının bir miktarı diğer aya devredicek bumudur?

• Öyle diyorlar.

2 aydır akk li internet paketi kullanıyorum,hiç hızım düşmüyor.
  • Ne yasiyon kardes :) o nasi oluyo lan asasadadad

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ne anlatıyorsun dostum sen?

• saat 24den önce 1 kez açıp kapatmanız yeterli yoksa 12den sonraki internet kullanımlarınız bir sonraki aya geçer öyle beklemeye gerek yok
    Kullanım Sözleşmesi
    1) Aylık transfer miktarı, limitli ya da limitsiz, tüm tarifelerdeki kullanıcıları bilgilendirme amaçlıdır.
    Bu siteden tüm kullanıcılar son 3 aya ait kullanım bilgilerini görebilirler. Kullanım miktarınızı, ADSL
    kota sistemine en son yansıma zamanını "Son Gelen Kayıt Zamanı" bilgisinden takip edebilirsiniz.
    Bu zaman diliminden sonra yapmış olduğunuz kullanım ekranda gördüğünüz kota miktarına dahil
    değildir.

2) Upload miktarı bilgilendirme mahiyetinde olup, ücretlendirmeye tabi değildir.
    3) Bu sayfada, günlük kullanılan kota miktarı da gösterilmektedir. Bu gördüğünüz kota kullanım
    bilgisi en güncel kullanım miktarını yansıtmayabilir. Şöyle ki;

- 12 saatten uzun Internet bağlantısı oturumlarınız için kota miktarınız her 16 saatte bir, kota hesa-
    bınıza yansıtılır.
    - 12 saatten kısa Internet bağlantısı oturumlarınız için Internet bağlantınızın kesildiği süreye kadar
    olan kota miktarınız, bağlantınız kesildikten 4 saat sonra kota hesabınıza yansıtılır.
    - Ayın son günü 12:00'den sonra başlatılan ve 12 saatten kısa süren bağlantılar için kota kullanım
    miktarı o aya ait kota kullanım miktarına dahil edilir. Ayın son günü 12:00'den sonra başlatılan ve
    12 saatten uzun süren bağlantılar için kota kullanım miktarı gelecek ayın kota kullanım miktarına
    dahil edilir.
    - Ay içinde, kullanıcı adınızda değişiklik yaptıysanız, sistemde gördüğünüz kota kullanım miktarınız
    bir önceki kullanıcı adına bağlı kullanım miktarını içermez. Ancak faturanızda toplam kota kullanım
    miktarı dikkate alınır.
    - Sistemsel değişiklikler nedeniyle gösterilen kota miktarı gün içerisindeki toplam transfer miktarı-
    nızdan farklı olabilir.

Bu nedenlerle, bu sayfada herhangi bir zamanda görüntülenen kota kullanım miktarına itiraz veya
    talep vasıtası olarak kullanmanız mümkün olmayacaktır.

4) Farklı programlarla yaptığınız kota kullanım ölçümleri ile sistemimizde kayıtlı bulunan kota kulla-
    nım miktarınız arasında farklı ölçümleme metodlarından kaynaklanan farklılıklar bulunabilir. Sistemi-
    mizde bulunan kayıtlarınız esas alınarak faturalandırma yapılır.

5) Kota kullanımı aylık olarak ücretlendirilmektedir. İlgili ay için kullanılmayan kota miktarı, ertesi
    aya aktarılamaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mhcd -- 31 Ocak 2016; 14:25:17 >

• mhcd kullanıcısına yanıt
    12'den sonra zaten bir sonraki gün olarak kabul ediliyor devretmesi normal değilmi benim kafa iyice karıştı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: niggays

12'den sonra zaten bir sonraki gün olarak kabul ediliyor devretmesi normal değilmi benim kafa iyice karıştı?

akk devrediyor diyen yok sadece 12 saatte bir kota güncellendiği için son 11 saat mesela 10gb indirdin 12. saat ayın 1 inin saat 1 ine denk geldi 10gb o güne yazılıyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Akk kalktı.jpg

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • nbacıshaquılle kullanıcısına yanıt
    Son 11 saat falan demişsin orayı anlamadım dostum ya.
  • Ayın son günü öğlen 12 den sonraki kullanımınız modemi 23.50 de kapat/aç yaptığınız taktirde şubat ayı kotasına eklenmiyor. Bu mudur özeti ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Venus94 -- 31 Ocak 2016; 16:31:40 >
  • Ben şu an geceden beri 20 küsür gb'lık bi indirme yapıyorum hala devam ediyor akşam 8 gibi bitcek, eğer modemi resetlemezsem bi dahaki aya mı yazılcak saat 12 den sonra inen kısım?
  • BEYLER ÖZETLE AKŞAM 11 BUÇUK GİBİ MODEM RESETLEYİN
  • ama niye onu kavramaya çalışıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: niggays

ama niye onu kavramaya çalışıyorum

bilmem bence bir işe yaramıyordur ama dh geleneği olarak yapmak lazım yani
  • quote:

Orijinalden alıntı: Korsan

Kapat-aç yapmazsanız bugün öğlen 12 den beri indirme yaptığınız gblar sonraki aya devrediliyor
    Edit:ekşide bunun konusu vardı hatta, saat 23:30 gibi kapatıp açın

Tamamdır teşekkürler!

• Eger kapatip acmazsan son gunde kullandigin miktar sanki obur ay kullanmissin gibi yeni akk ne isler

• Beyler 11 50 gibi resetlesem sikinti olmaz dimi

• Ben 6 aydir modemi kapatmiyorum. Ozaman 6 aylik kullanimim birdahaki aya mi dusecek?

• Korsan kullanıcısına yanıt
    Öğlen 12 yani? 00:00 değil dimi dostum öğlen 12'den sonra bilgisayarı açıp indirdiğimiz şeyler diğer ayın AKK'sine yansıyor doğrumu anladım?. Kapattıktan sonra kaç dakika bekletip açayım?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.