Şimdi Ara

Modem kiralama konusu kaldırılmış !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
401
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Türksat çalışanları boş durmuyor anlaşılan. Daha diyeceklerim bitmemişti oysaki. Olmadığına göre kalkmış konu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Maalesef bir admin tarafından birisi şikayet ettiği için kaldırıldı.

• Ben de yarım saatir uğraşıyor ve kendi çapımda esprili bir cevabım neden gitmiyor diyordum, meğerse
  • Sabit Fikir kullanıcısına yanıt

• https://www.turksatkablo.com.tr/Tum-Kampanyalar,514,ekstra-indirimli-cihaz-kiralama-kampanyasi

kampanya burada duruyor

çok saçmaymış ben ücretsiz veriyor diye düşünmüştüm

Uygulama kapsamında Kablosuz Modem, yukarıda belirtilen kampanyalara abone olan müşteriler için kampanyalardaki taahhütlerinin devam ettiği sürece 6 TL/Ay yerine ekstra indirim uygulanarak 2 TL/Ay olarak ücretlendirilecektir.
    • Uygulama kapsamında HD Kutu, yukarıda belirtilen kampanyalara abone olan müşteriler için kampanyalardaki taahhütlerinin devam ettiği sürece 3 TL/Ay yerine ekstra indirim uygulanarak 1 TL/Ay olarak ücretlendirilecektir.
    • Aboneler kiralama hizmetini iptal etmek istediklerinde, cihazları kurulum sırasındaki ambalaj ve aksesuarları dahil olmak üzere tüm donanımlarıyla eksiksiz olarak İl Müdürlüğü ofislerine getirmesi ve gerekli formların imzalanması gerekmektedir.
    • Uygulama kapsamında indirimli cihaz alan müşteriler, yukarıda belirtilen kampanyalardaki taahhütlerini sonlandırmaları halinde ekstra indirim haklarını kaybedeceklerdir.

• mcrew kullanıcısına yanıt
    Jelatinle istiyor. Bayiye gittim sordum burada nasıl verdiysek öyle isteriz dedi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi semihsozen -- 21 Nisan 2017; 13:24:47 >
  • mcrew kullanıcısına yanıt
    Arkadaş benim açtığım ve NetMaster çalışanlarının deşifre olduğu konudan bahsediyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Konu başlığını hatırlarsan kaldırılması garip olmamış.
  • cormen kullanıcısına yanıt
    Başlık seçimi yanlış oldu haklısınız . Öneri verilseymis iyi olurdu

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.