Şimdi Ara

Modem Öneri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
511
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Wifi kuvveti iyi olan 5ghz modem arıyorum. f/p ürünü var mıdır

• 2.el vdsl modem+xiaomi mi router 3g alabilirsin

• AirJET A kullanıcısına yanıt
    ya hocam şu link için şu foruma geri döndüm yani.

ya bu linkdeki ürünü bizim forum üyesine tavsiye etmen bana ilginç geldi. bir ve üç yıldızlı yorumları okuyan biri bu ürünü almaöalı. mesela ürünün firmare' i evrensel değil. çince için sayfa dili değiştirilse bile bu durum hiç iç açıcı değil. ürünün garantisi bir yıl. bu da çok ilginç. 5ghz için mi ne kanal frekansları avrupa için açık değil çin için var demiş bbir yorumda da. wds özelliği muhtemelen yok. yani bu ürünün resimleri güzel o da beyaz olması nedeniyle cezbediyor insanı sanki. yani yorumlardan birinde bile gidin tenda alın o bile çok daha iyi denmiş. valla ben şahsi kanaatimi söyleyim bu ürün aliexpress' den sipariş edilene kadar yurt içinden aynı işi yapacak başka ürün alınır. o parayı ben bu ürüne verdirtmem şahsen.

• quote:

Orijinalden alıntı: The souls migration

ya hocam şu link için şu foruma geri döndüm yani.

ya bu linkdeki ürünü bizim forum üyesine tavsiye etmen bana ilginç geldi. bir ve üç yıldızlı yorumları okuyan biri bu ürünü almaöalı. mesela ürünün firmare' i evrensel değil. çince için sayfa dili değiştirilse bile bu durum hiç iç açıcı değil. ürünün garantisi bir yıl. bu da çok ilginç. 5ghz için mi ne kanal frekansları avrupa için açık değil çin için var demiş bbir yorumda da. wds özelliği muhtemelen yok. yani bu ürünün resimleri güzel o da beyaz olması nedeniyle cezbediyor insanı sanki. yani yorumlardan birinde bile gidin tenda alın o bile çok daha iyi denmiş. valla ben şahsi kanaatimi söyleyim bu ürün aliexpress' den sipariş edilene kadar yurt içinden aynı işi yapacak başka ürün alınır. o parayı ben bu ürüne verdirtmem şahsen.
    katılıyorum The souls migration dediklerine daha iyi ve uygun ürünler var türkiyede duruma göre dönüş yaparım dostum sana iyi forumlar

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.