Şimdi Ara

Modem Öneri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
898
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evde Türk Telekom Fiber internet var. Kablolu bağlantıda hiçbir sorun yaşamazken kablosuz bağlantı rezalet ötesi durumda. Bazen hiç
    Bağlanamıyor, bazen de kafasına göre gidip gelmeler, gelince 2mbit hız vermeler... Düzgün bir modem almak istiyorum. Fiyat performans olarak önerebileceğiniz var mı?

• Modemin kablolu bağlantıda, yani altyapı sinyal iletiminde herhangi bir problemin yoksa ve tek problemin Wireless ise yalnızca Wifi çözüm noktası araman çok daha makul olacaktır. E tabi yine isteğine bağlı.

Wifi çözümleri için, kullanmak istediğin ortamın metre kare hesabı ve konumlandırmaya göre(duvar, başka bir elektronik cihaz vs.) performans ve fiyat olarak birden çok olanak var. Bu hususta mesajını yinelersen çok daha doğru bir sonuç elde edebilirsin.
    Örneğin; Bütçe ve kullanım alanı.

Benim sana tavsiyem; En uygun fiyatlı giriş seviyesi sayılabilecek, Tp-Link deco E4 Wifi MESH sistemi. En az 2li olmak kaydıyla işini görecektir. Tecrübe etmedim.

Benim kullandığım sistem Keenetic marka 2 adet router. Yine birbirleri arasında MESH sistemi olarak haberleşip çalışmaktalar ve hiçbir sorunla karşılaşmadım hiç.
  • M4RLB0RO kullanıcısına yanıt
    180 liraya falan var onlar iş görür mü acaba Tp-Link’in
  • Anlayamadım. 180TL dediğiniz Tp-Link'in hangi ürünü?
  • M4RLB0RO kullanıcısına yanıt
    Tp-Link’in yan markası diye bahsediyorlar da bu ürünlere

akakce.com
    Mercury Halo S3 300 Mbps Router Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
    https://www.akakce.com/router/en-ucuz-mercury-halo-s3-300-mbps-fiyati,597069650.html

• İnanın bu tip ürünler bugüne kadar dikkatimi dahi çekmiş değil.
    Teknoloji ürünü biraz şans işi.Bu bir gerçek.
    Böyle markalara ne kadar güven olur o da ayrı bir soru.
    Ya yoldan eline yeni geçen ürün sorunlu-arızalı-bozuk ise?

Benim gayem ezelden beri hep şu oldu. Bir ağ cihazı alırım ve ona bir daha fiziksel olarak (Ethernet takıp çıkarma hariç) elimi dahi sürmem. Unuturum yani varlığını bile. Başına bişey gelir mi? Aman çok kopuyor vs. en son 15 yıl evvel yani 2005 yıllarında felan yaşamışımdır böyle bir sorun herhalde.

Ha derseniz ki Tp-Link Deco'nun en alt seviyesi olan giriş modeli E4'e verecek o kadar bütçem yok.
    Size benim kullandığım ekipmanları öneririm.
    Benim ilk tercihim Keenetic Ultra oldu router olarak alıp konumlandırdım. Ardından Viva serisini alıp ev ağını genişlettim. Şimdi sorunsuz bir şekilde devam ediyoruz ve aylardır hiçbir sorunla karşılaşmadım.

Sizde daha alt seviyelerdeki Keenetic Routerlardan önce birini daha sonra başka birini yada aynı ürünü alabilirsiniz.
    Şuan 180 TL'ya Keenetic Start giriş seviyesi Router'da var
    240 TL'ya Keenetic Lite serisi,
    300 TL'ya Keenetic City serisi,
    370 TL'ya Keenetic Air serisi, (Bu en çok önerilen ve kullanılan modeldir)

Tabi birde yanlış anlaşılmasın. Keenetic markasına hiçbir türlü kefil değilim. Aynı şekilde Tp-Link ürünlerine de.
    Neticede hepsi teknolojik aletler ve kul yapısı. Mesajımın başında da dediğim gibi biraz şans işi.
    Ama dünya standardı bişey var ki hep haklı çıkmıştır bugüne kadar gözlemlerimde. O da; Ne kadar para o kadar köfte hesabıdır. Ucuz etin yahnisine ben şahsen güvenemem.

Siz yine iyice araştırıp kendi sorununuza elbette bir çözüm ararsınız. Mesajım size yalnızca bir örnek olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M4RLB0RO -- 14 Temmuz 2020; 21:4:44 >

• ASUS DSL-AC750 modeli öneririm. Çekim gücü gayet iyidir. Kurulumu çok kolay. Türk Telekom'da da sorunsuz kullanırsın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Modem Tavsiyesi
    2 yıl önce açıldı
    Modem Tavsiyesi
    10 ay önce açıldı
    Modem Tavsiyesi
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.