Merhabalar. 700 TL'ye kadar bütçem var ve 50 Mbps internetimle kullanabileceğim bir modem tavsiyesi istiyorum. En önemli unsur Wi-Fi konusunda güçlü olması gerekiyor çünkü salon ile odam arasında 3 duvar var ve salonda Wi-Fi 1 tık çekiyor. Evi komple kapsayabilen bir Wi-Fi bağlantısı olursa iyi olur. Wi-Fi güçlendirici denedim ancak onlarda da sürekli bir kopma meydana geliyor, sebebini çözemedim. Şu anda kullandığım modem TTNet'in vermiş olduğu Huawei HG630a. |
Modem Önerisi
-
-
Cihazın yanına bir router alıp bridge modunda bağlantı yapıp kullanmanı öneririm ve router olarakta Global sürüm Huawei AX3 Pro alabilirsin tam F/P cihazı satın alırken not kısmına ürünün fiyatını 5 dolar olarak yazmasını istersen satıcıdan çok daha az vergi ödersin.
https://tr.aliexpress.com/item/4001165403699.html?spm=a2g0o.cart.0.0.750d3c00kCxm3v&mp=1
-
Son durum; Keenetic Extra DSL aldım, çok memnunum.
Yorum yapan arkadaşa teşekkür ederim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vascdia -- 6 Aralık 2020; 12:44:17 > -
Güle güle kullan. :)
Anlattığın evde aslında 2 cihaz ihityaç gibi. Extra DSL en sık kullandığın alanlara yetecektir tabikide.
Telegram grubumuza da bekleriz.
-
Extra ile beklediğim performansı aldığım için şimdilik dokunmayacağım ancak üşenmesem iki cihaz kurardım :)
Taşınacağım eve mutlaka bahsettiğiniz gibi bir network kuracağım tam performans almak için.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X